نه من که مشکلی نداشتم دیشبنقل قول:
Printable View
نه من که مشکلی نداشتم دیشبنقل قول:
چرا منم دیشب فقط تونستم 786 مگ دانلود کنم البته من با ساکس وصل بودم !!! شاید پورت HTTPs قطع بوده !نقل قول:
ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه
دوستان راهی برای کم کردن سرعت برای استفاده در بازی آنلاین هست چون خیلی زیاد از حجم کم میکنه
اگه مشکلتون مقطعی هستش و هر چند وقت یکبار دانلودتون اینجور میشه که پس ایراد از منطقه مخابراتیه ولی اگه خیلی وقته از سرویس پارس آنلاین ناراضی هستین بهتره بیخیالش بشین و بیخودی هم پای پارس آنلاین پول خرج نکنید.نقل قول:
اینا پستهای قبلی شما تو همین تاپیکه:
(( ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه ))
((پارس آنلاین دیگه داره شورشو در میاره سرعت شبانه رو خیلی محدود کرده حتی بدتر از دایل آپ ))
((گول تماسهای پشتیبانی پارس آنلاین رو نخورید اینها همش سرکاریه از دوستان خواهش می کنم سریع با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفته و اگر کندی سرعت چه در روز و چه در شب دارید رو حتما اطلاع بدید))
((آقا سرعت خیلی افتضاحه شده به زور دانلود میشه کرد))
((دو شبه که سرعت واقعا افتضاح شده من دیشب 100 مگ دانلود داشتم در حالی که تا قبل از این تاریخ شبی سه گیگ دانلود داشتم))
((تحریم حق مسلم ماست با این اوضاع))
((دیشب سرعت فاجعه بود کلا من 20 مگ گرفتم 6 تا 7 صبح مدام قطع وصل شده بود
همین الان هم تورنت نهایت تا 10 کیلوبیت بیشتر نمیشه لینک مستقیم 35 با فشار مدام تازه))
انتخاب با خودتونه ولی اگه وضعتون در این حد افتضاحه توصیه من اینه که بیخودی پولتونو حروم نکنید. حیفه پول مفت پای این نت داغون بریزین.
چه جالب می تونستید یه پیشنهاد خیلی بهتر از این بدیدنقل قول:
حیف آدمی با این همه روحیه کاری که میاد تمام پستهای منو در میاره و بعد راه حلی این چنینی پیشنهاد میده
قبلا از isp های دیگه هم که سرویس می گرفتم اونها هم این شیطانها رو زمانی که در اوج و پولو پله بودند در می آورند نمیشه که
هر بار دست رو دست بزاریم و نظاره گر باشیم که اونها هر کاری خواستند انجام بدن تازه با سرویس های گیگی 6000 هزار تومانی این کار دزدی محض هست به نظر من باید یه مرجع قانونی محکم پیدا کنیم و جلوی این دزدی رو بگیریم
به نفع ماست که این فروش به صورت گیگی برداشته بشه
پیشنهاد بهتری می توانستید بدیدنقل قول:
نمیشه که هر روز دست رو دست گذاشت و شاهد این باشیم که isp ها هر کاری که خواستن بکنند
تازه به سرویس گیگی 6000 هزار تومانی این یه دزدی و فرقی با اختلاص نداره
سلام دوستان پارس آنلاین در منطقه امامت چطوره؟ پینگش و سرعت آپ و دانش و نمونه عرض کنید لطفا
من لایزر بودم که به آسیاتک منتقل شدم راضی نیستم
هرچند در جریانم که اینترنت کلا اوضاع خوبی نداشته تو این دو سه هفته تو همه شرکتا درکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تهران - منطقه امامت (پیروزی)
پولتونو پاش حروم نکنید و اعصابتونو خورد نکنید.برید سراغ یه سرویس دیگه.چه پیشنهادی از این بهتر؟:13:نقل قول:
مثلا کدوم شرکت بهتر !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: