پس task manager را باز کنید و در حالت more details به تب Performance بروید و لینک Resource monitor را بزنید.نقل قول:
در آنجا همه ارسال و دریافت را به تفکیک نرم افزار میبینید.(ویندوز8)
Printable View
پس task manager را باز کنید و در حالت more details به تب Performance بروید و لینک Resource monitor را بزنید.نقل قول:
در آنجا همه ارسال و دریافت را به تفکیک نرم افزار میبینید.(ویندوز8)
حرف شما درسته اما نه براى رايتل،باخاموش كردن 3g در رايتل كلن آنتن ميرهنقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
دوستان من تازه مبین نت گرفتم. 25 گیگ + 5 گیگ هدیه ماه رمضان. من فقط 90 مگ استفاده کردم اما حجم باقیمانده رو تو سایتش نوشته 24.91 گیگ! خاموش روشن هم انجام دادم چند بار نشد.
نکنه 5 گیگ هدیه دروغی بیش نبوده!؟
برای شما هم اینجوریه؟ البته اگه تو رمضان گرفتید.
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
طبق گفته خودشون 5 گیگ رایگان رو بعد از 72 ساعت اعمال میکنننقل قول:
نه عزیز درسته ، شما باید ۷۲ ساعت صبر کنی تا حجم هدیه اضافه بشهنقل قول:
منم ۲ مگ ۶ ماهه زدم ۱۲ گیگ ، بعد ۳ روز شد ۱۷ گیگ
منم دوباره ADSL دار شدم:n02:
دیروز بود که تصمیم گرفتم برم مخابرات.
امروز صبح ساعت 9 رفتم و 9:15 کارم تموم شد.حتی 1 ریال هم (فعلا)ازم پول نخواستند!!
در کمال تعجب ساعت 1 زنگ زدن که وصله!! :n04:نظر خودم روی 10تا 15 روز بود!
به خاطر اینکه پینگش نسبت به مبین خیلی بهتره حتی سرعت 512 از 1 مگ نوروزی فعلیم بهتر به نظر میرسه:n13::n19:
من که دیگه طرف مبین نمیام پیشنهاد میکنم شما هم طرفش نرید.از قطع وصل زیادش و پینگ بالاش که بگذریم ولی از این حجم های کم و گرون فروشیش نمیشه گذشت:n24:
دیگه ما رفتنی شدیم:n03: بچه ها دلم براتو تنگ میشه:n28: عضویتم 2009 بود و فعالیتم 2013!! حالا شاید 7-6 سال دیگه سال 2020 برگردم:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه.نقل قول:
من که از مخابرات خیری ندیدم. :n21:
دوستان من از طرح 6 ماهم 25 روز مونده حالا موندم تو ماه رمضون دوباره بخرم بخاطره 5 گیگ اضافه یا صبر کنم بلکه طرح جدیدی داد مثلا برای عید فطری چیزی . نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه الان دو مگ رو چه جوری میبندن؟ قبلا دو مگ داشتم سرعت دانلودم حدود 250 بود الان چه جوریاست؟؟؟
این 6 ماه که 512 گرفتم و واقعا ضرر کردم ( چون هم سرعتش رو از قبل پایین تر بستن هم چند روز بعدش طرح نوروزی اومد:n30:!!) قبلا دانلود رو 95k بود الان 60 بالاتر نمیره به هیچ وجه!! شبا هم اصلا کلا بیخیال!!!!:n21:
وضعیت دانلود در این لحظه فاجعه :n21::n21:
ipت چیه؟نقل قول:
دانلود از ----------- یک ساعت پیش خوب بود ولی الان دروبره 100-120 هست