سلام 4 مگابیت هم میدن به خونه میشه دوستان بپرسین
Printable View
سلام 4 مگابیت هم میدن به خونه میشه دوستان بپرسین
دوستان قضیه این پیش پرداخت چیه.اگه اعتباریش کنیم مدتی شارژش نکنیم جمعش میکنن خودشون یا بعد هم خواستیم شارژش کنیم سرجاش هس؟
برای من که 1مگ نامحدود دارم دو ماه یک بار 86 تومان میاد شاید اشتباه نوشته باشن
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
من 2 مگ نامحدود دارم از قدیم زنگ زدم پشتیبانی گفت برای شما همان قیمت قبلی نوشته شده ولی باز از کارشناس فروش بپرسید
دوستان کسی اطلاع داره چطوریه؟ اگر بخوان با قیمت جدید حساب کنند من که تخلیه می کنم چون دقیقا صرف نمی کنه برای یک اینترانت 2 مگی که یک اینترنت 512 درون خودش داره انقدر پول بدی اصلا سایتهای خارجی رو باز نمی کنه پینگش هم وحشتناک :n41:
با وصل کردن دو تا مودم به سیستم و یه نرم افزار ساده واسه یکی کردنشون.نقل قول:
به این راحتیا هم که میگید نیست، سرعت تک کانکشن با این روش زیاد نمیشه. فقط دانلود مولتی کانکشن.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
با برنامه Connectify میتونید یکیش کنید که بهترین نرم افزار در زمینه کنترل اینترته (نمیدونم میشه کرکش کرد یا نه الان)نقل قول:
الان تو عکس ابی رنگه دو مگ نامحدود مخابرات و پایینیش ایرانسله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی فکر نکنم 80-90 تومن واسه اینترنت یک مگابیت مخابرات بده واسه تک کانکشن و وب گردینقل قول:
داره میده که دانلود کنه با 32 تا کانکشن وگرنه مخابرات ارزش همین 23 تومن 512 رو هم نداره بخواهی وبگردی کنی باهاش
نقل قول:
این قیمت هایی که توی سایت مخابرات زده شده 100 درصد اشتباهه!
احتمالاً منظور مبلغ 2 ماه بوده که به اشتباه زده ماهانه. مگه میشه یه شبه قیمت سرویس های 1 و 2 مگ دو برابر بشه؟!
پست خیلی مفیدی .مدت ها بود دنبال چنین روشی میگشتم.فقط یه سوال از شما دارم.نقل قول:
ساعت رایگان ایرانسل و همراه اول با هم فرق داره.
در باره ایرانسل با تنظیم خودکار گوشی تونستم ککاری کنم که سر ساعتی مشخص اینترنتش روشن و خاموش بشه.
ولی مکنه بگید که چیکار کنم که لب تاب سر ساعتی مشخی به اینترنت وایرلس خونه وصل بشه و سر ساعت معین هم از شبکه وایرلس خونه جدا بشه ؟