برنز که ترس نداره :n02:نقل قول:
من خودمم از برونز شروع کردم
از نظر من اون 8 تا رو خودت بازی کن و سعی کن با چمپی که واقعا بلدی عالی باهاش بازی کنی بازی کن حتما میتونی ببری
اما اگه بخوای من میتونم 8 تای دیگشو واست بازی کنم
Printable View
برنز که ترس نداره :n02:نقل قول:
من خودمم از برونز شروع کردم
از نظر من اون 8 تا رو خودت بازی کن و سعی کن با چمپی که واقعا بلدی عالی باهاش بازی کنی بازی کن حتما میتونی ببری
اما اگه بخوای من میتونم 8 تای دیگشو واست بازی کنم
عزیز من boosting غیرمجاز هست و ریوت اگه بفهمه بن میشی ها :n19:نقل قول:
به خدا من خیلی خوب بازی میکنم اما تیم همش نوب میافته و افک و لیور اصلا نتونستم ببرم میترسم بقیشم برم همش اینجوری بشه ببیازم
به کسی نمیگم که اون 10 تا رو خودم نرفتم ریوت نمیفهمه
اگه رنک رو واسم بری میتونی 100% ببریش؟؟ چقد میشه پولش
اگه کس دیگه بره afk ترول نمیوفته ؟:n27:
مهم نیست ک برنز بیوفتی تو اگه ب خودت اطمینان داشته باشی راحت میری جایی ک تعلق داری بش نگران نباش
خودت بیوفتی برنز بهتر از اینه ک کس دیگه بازی کنه برات بیوفتی چیز دیگه:n33:
البته از برنز در اومدن سخت تر از پلات هستش
این چیزی هستش که اسمورف ها میگن :n08:
اقا ازش پول نگیرید. گناه داره. 8 تا بازی که پول نمیخواد که......
اگر قرار شد کسی با اکانتت بازی کنی. شما تو این چند روز با اکانتت آن نشو
چون یکموقع شما آن میشی. مثلا یک بنده خدا به اکانتت تو بازی هستش
یعنی اینطوری شما در یک زمان در 2جا آن شدی. ریوت اینطوری میفهمه
اگر هم کسی با اکانتت بازی کنه. بستگی به سطج بازیش داره. اگر چند تا بازی خوب باشه. ریوت میفهمه اسمورفه. به اسمورف تیم برنز میده مثلا. به دشمن سیلور یا حتی گلد
البته 8 تا بازی سریع انجام میشه و به اینجاها فکر نکنم بکشه
:n16:
مهم نیست اگه برونز شدی اگه بازیت خوب باشه بالاخره چند وقت بعدش سیلور میشینقل قول:
آره اگه چلنجر اسمارفی توی تیم دشمن نباشه میتونم ببرم :n02:
راستش اونایی که 10 تا بازی اول رنکت رو میرن هر برد رو 7 تومن میگیرن ولی من هیچی نمیگیرم 8 تا بازی که چیزی نیست :n11:
بازم فکرات رو کن ولی از نظر من خودت بازیای رنکتت رو بازی کنی بهتره...
اگه سریع قبل از اینکه زیاد تو برنز بازی کنی بتونی ب خودت بیای و خوب بازی کنی میتونی بیای بیرون من خودم دوبار اومدم از برنز بیروننقل قول:
دستتون درد نکنه. مشخصات بازیم رو فرستادم براتون. چند روز طول میکشه رنک ها رو برید؟ اگه زحمتی نیست شمارمم فرستدادم که هروقت خواستید بازی کنید بهم بگید بیام نگاه کنم اینجوری بیشتر یاد میگیرم
ممنون
بستگی به نتم داره ولی به احتمال زیاد فردا صبح اگه نت فیکس بود میرمنقل قول:
داداش از من میشنوی نکن بعد اگه اکانتت خدایی نکرده perma ban بخوره اکانتت به فنا میره :n15: