منم برای همین فناوری گفتم!:n09:
به نظر شما بجای خرید وایمکس استفاده از همین فناوری برای خود گوشی بهتره؟:n27:(چون در واقع میخوام اکثر مواقع با گوشیم به اینترنت برم!):n09:
Printable View
منم برای همین فناوری گفتم!:n09:
به نظر شما بجای خرید وایمکس استفاده از همین فناوری برای خود گوشی بهتره؟:n27:(چون در واقع میخوام اکثر مواقع با گوشیم به اینترنت برم!):n09:
رایتل خیلی گرونه، پینگشم بالاتره، اما به لحاظ پوشش بهتر از وایمکسه (یعنی بهتر خواهد شد). برای استفاده ی همراه قطعاً عالیه، ولی در نظر داشته باشید که دانلود شبانه ی رایگان نداره، هزینه هاشم فعلاً بالاس (مثلاً 1.5 گیگ 512 ماهی 21 تومن).
درود
حدودا ۱ ماهی میشه که چراغ آنتن اصلا ثابت نمیشه (چند لحظه ۴تا چراغ روشنن بعد چند لحظه خاموش و همینطور ادامه داره!) البته گاهی اوقات(مثلا هر ۲-۳ روز یه بار) برای ۵-۶ ساعت وصله اما باز...
جای مودم رو هم عوض کردم، کلی هم خاموش روشن کردم اما فایده ای نداشت.
بنظرتون مشکل چیه؟!
:n13:
در ضمن رایتل (کلن 3g) باتری موبایلت رو سه سوت خالی میکنه.نقل قول:
خود سیم کارت؟؟:n13:نقل قول:
در ضمن رایتل (کلن 3g) باتری موبایلت رو سه سوت خالی میکنه.
یا استفاده ازش؟؟؟:n13:
چرا؟؟چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
وقتی از سیم کارت 3g توی موبایلتون استفاده بکنی مصرف باتری خیلی بیشتر میشهنقل قول:
کلن تکنولوژی 3g اینجوریه
انتن های رایتل اپتیمایز نیستن از لحاظ ارسال دیتا در نتیجه شارژ گوشی ها سری خالی می شه ..شما در اروپا مصرف باتریتون با 3 جی از ایران کمترهنقل قول:
سیمکارت دیتاش به چه دردی میخوره؟؟:n13:
بهتره سوالتون رو تو تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید. اینطور هم دیگرانی که سوال شما رو دارن استفاده می کنند و هم بحث این تاپیک به انحراف کشیده نمیشهنقل قول:
این سیمکارت همونطور که از اسمش مشخصه فقط برای استفاده اینترنت هست و نمیشه باهاش تماس گرفت.
همچین چیزی نیست. بهتره یه سرچ تو گوگل بکنید درباره ی راه های بهینه سازی مصرف باتری در گوشی ها (و مخصوصا اسمارت فون ها). یکی از راه های اصلی رو که همه پیشنهاد میدن خاموش کردن 3g و استفاده از 2g در تمام موارد بجز اینترنت هست.نقل قول: