[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورم از این سوال این بود که این عددهایی که گفتن رقم آخر سمت راست بوده یا چیز دیگه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورم از این سوال این بود که این عددهایی که گفتن رقم آخر سمت راست بوده یا چیز دیگه
سلامنقل قول:
علت بالا بودن ارسال به دریافت میتونه یک چیز باشه:
فیلــترشکن!
البته باز سند به رسیو باید کمتر باشه؛ نه بیشتر.
مثلاْ ارسال به دریافت بطور معمول برای وبگردی ساده میتونه سه به یک یا کمتر باشه؛ ولی با فیلــترشکن میشه دو به یک.
بازی آنلاین هم ارسال را بیشتر میکنه.
اعداد عنوان شده اولین عدد از سمت چپ هستند.نقل قول:
ممنون:n16:نقل قول:
استفاده می کنم ولی نهایتا 1 ساعت در روز و ساعاتی که استفاده نمی کنم هم میبینم که با سرعتی نزدیک به 30kb/s داره sent هام بالا میره :n29:
بازی آنلاین هم کلا نمی کنم
مشکل شما از isp نمیتونه باشه.شما الان سرویسهای adsl رو داری یا قبلا چک کرده بودی.ممکنه برنامه جدیدی نصب کرده باشی که داره دیتا میفرسته.حتما برنامه ها رو چک کن و در بخش آنتی ویروس مربوطه مشکلت رو بگو.نقل قول:
منظورتون از شبکه ی گسترده تر یعنی چی؟؟:n13:نقل قول:
سلام
1- در صورتی که شبکه گسترده تر میخواهید مبین نت و اگر ترافیک اضافه ارزونتر میخواهید ایرانسل. پوشش هردو در سایتهاشون هست.
2- بله؛ گمون کنم حتا در قمصر هم پوشش بده!
3- به سایت مراجعه کنید و دنبال طرحهای فصلی باشید که ارزونتر.
4- اگر میتونید adsl بگیرید و قصد جابجایی ندارید سراغ وایمکس نیایید. بهترین adsl شهرتون را انتخاب کنید. (بنظرم خود مخابرات برای شما بهتر باشه)
5-بــله
دوست عزیز من ترافیک ارزون می خوام چون نیاز زیادی به سرعت بالا ندارم ولی 2030 برام نابوده!!حتی درست نمیتونم یک صفحه باز کنم(ساعات پر مصرف و سایتای کمی حجیم) حتی بعضی وقت ها نمی تونم یه فایل 50 مگی رو دانلود کنم!!!:n14:
در ضمن قصد جا به جایی ندارم ولی می خواستم وایلدس بگیرم تصمیم گرفتم همین وایمکس رو بگیرم راستی تعرفه هاش فرق داره؟؟:n29:
شما اگه ADSL دارید و تو شهرتون ispهای دیگه ای هم هست می تونید از اونها خدمات بگیرید مطمئن باشید تعرفه های وایمکس (چه مبین و جه ایرانسل) ارزون تر از ADSL نیست با این حال خودتون می تونید قیمت تعرفه ها رو در سایت های این دو شرکت وایمکس ببینید و مقایسه کنیدنقل قول:
منظور ایشون از شبکه گسترده تر،پوشش بیشتر شهرها نسبت به ایرانسل هست.نقل قول:
شما اگه نعرفه ارزون میخوای اصلا طرف وایمکس نیا.این تعرفه های مبین نت:
منظور شما همون 2020 مخابرات هست دیگه.شما اگه از مخابرات ناراضی هستی از یک شرکت دیگه سرویس بگیر.شرکتهای خصوصی تعرفه های مختلفی دارند و نیاز شمارو برطرف میکنه و چون قصد جابجایی نداری پس نیازی به وایمکس دیده نمیشه.کد:http://mobinnet.ir/default-112.aspx
یه سوال سرعت رایتل چجوریه؟؟برای gprs:n13:نقل قول:
منظور شما همون 2020 مخابرات هست دیگه.شما اگه از مخابرات ناراضی هستی از یک شرکت دیگه سرویس بگیر.شرکتهای خصوصی تعرفه های مختلفی دارند و نیاز شمارو برطرف میکنه و چون قصد جابجایی نداری پس نیازی به وایمکس دیده نمیشه.
رایتل تکنلوژیش 3G هست نه gprsنقل قول:
تعرفه هاش معمولا از وایمکس هم بالاتره و فقط به درد وب گردی می خوره ولی سرعت و کیفیت خوبی داره اگه گوشیتون و شهرتون پشتیبانی می کنه می تونید استفاده کنید البته مودم USB سیم کارت خور هم داره