[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرت 1.
ببینید ولی باور نکنید:13:
Printable View
آرت 1.
ببینید ولی باور نکنید:13:
ربط که داره ، بالاخره مخابرات سر خط زحمت میکشه!:19:نقل قول:
هزینه راه اندازی نداردنقل قول:
چون ربطی به مخابرات نداره
کار نرم افزاری خودشان هست.
ART3
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
رپید هنوز محدوده مردم انقدر ریکانکت کردم
مدیر رپیدگو من هستم .نقل قول:
من هم مرکز انقلاب مشهد سرویس دارم و طی مدت اخیر به شدت از دست این شاتل کلافه شدم . به زودی مقاله ای در مورد کلاه برداری های این شرکت منتشر می کنم .
اینجور که به نظر میاد برای بعضی لینک ها کش سرور گذاشتند .
به هیچ وجه هم به حرف پشتیبانی گوش ندید فقط یک ساعت سر کارتون میزادند . البته مسئله ی باز شدن جیمیل یا فایل های فلش چیز دیگه ای هست و به شاتل ربطی ندارد و ولی بحث سرعت کاملا توسط شاتل هست .
یکجورایی میخوان ادای صبانت رو در بیارند .
از توکیو جایی دورتر پیدا نکردی تست کنی:))))نقل قول:
هر چی سرور دورتر باشه افت پینگ و سرعت داره
راست با آرت 3 یاهو و گوگل رو چند پینگ می کنی؟
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
تایید میشه ظاهرا همینطوره از بس جدیداً شلوغ شده پهنا کم آوردن داره مثل صبانت وقدیمای داتک و آسیاتک خراب میشه. کیفیتش که خیلی پایین اومده کلافمون کردن. من پارس آنلاین می خوام :19:نقل قول:
به ازای هر گیگ باید 3 هزار تومن بدید (یا بیشتر ) دقیق یادم نیست ، برید تو سایتش بخونیدنقل قول:
همچین چیزی امکان نداره , من چند روز قبل از اینکه با این قضیه روبرو شم رفتم و قبض ام رو چک کردم , دیدم که همون قیمت عادی رو زده , بعد از اینکه میخواستم پول رو پرداخت کنم (چند روز بعد)دیدم که به جای 30 تومن زده 42 هزار تومننقل قول:
اینو شک دارم که بعد از اون 18 گیگ نتونی استفاده کنی , چون من بهشون شکایت کردم که من اینقدر اضافه استفاده نکردم , و حتی اون 12 گیگ ام هم تموم نشده (چون من با اون سرعت کزایی اصلا از نت استفاده نمیکردم) , که به من گفتن ما مشتری داریم با همین سرعت و پلن ماهی 30 40 گیگ دانلود داره . خب این یعنی اینکه میتونی بیشتر از اون 18 گیگ استفاده کنید.نقل قول:
بازم میتونی بری بپرسی چون من دروغ زیاد از اینا شنیدم . اگر بهت جواب دادن بهشون تهدید کن اگه غیر از این بشه باید جواب گو باشن , چون من وقتی می خواستم از اکو به آرت برم ازشون پرسیدم سرعت هاش با هم فرق داره یا نه , در کمال وقاحت به من گفت فرق نداره . بعد از اینکه سرویسم وصل شد و تفاوت رو دیدم , بهشون گفتم و انکار کردن.
حالا خود دانی
نقل قول:
گوگول 250 ام اس
یاهو هم همینطور
متن چت رو ببین با چه احمق هایی سرو کله می زنیم ما :نقل قول:
[PHP]
[/PHP]
System
System is getting started. [Saturday, February 13, 2010 AM]
System AM
A representative will be connected, please be patient.
System AM
cs13 enters the chatroom.
cs13 AM
با سلام اینجانب امیر فلاحی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه خود را بفرمایید. در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با امور مشترکین تماس حاصل نمایید.
Armin AM
دوباره سلام آقای فلاحی
من سوالم رو پرسیدم
ولی پاسخی دریافت نکردم
گفتم دوباره مزاحم شم
می خواستم بپرسم چرا سرعت من
از ساعت 1 تا 7 افت می کنه؟
cs13 AM
به دلیل دانلود رایگان در این ساعات ترافیک در مرکز بالا می رود
Armin AM
ببخشید این شد دلیل؟
خوب شاتل می خواست اندازه ای که ساپورت می کنه
سرویس بده
به من چه ربطی داره که ترافیک بالا می ره یا هر چیز دیگه
من با همون سرعت روزانه
شبانه هم باید دانلود کنم
cs13 AM
این ساعت رایگان است و همه شروع به دانلود مکی کنند و شاتل در مقابل هدیه نباید پاسخگو باشد
Armin AM
چرا باید پاسخگو باشد
شما اینو صدقه که نمی دین
اینو جز امکاناتتون می دین
تا بیان از شما سرویس بگیرن
کار شاخی هم نیست
همه شرکتها دارن
شما هم به تبعیت از اونا دارین
حالا این مشکل تا کی ادامه داره؟
جناب آقای فلاحی تشریف بردین دوباره؟
cs13 AM
عرض کردم این ساعت رایگان است
و همه دانلود می کنند
Armin AM
خوب عزیز من غیب که نگفتی
اینو خودمم می دونم
می گم شما که مسوول
پشتیبانی فنی هستی
نمی دونید این مشکل تا کی ادامه داره؟
کی برمی گرده به روال 10 روز پیش؟
آقای پشتیان
وقت آدمو چرا تلف می کنی
یه کلمه بگو
می دونی یا نه
خودتو هلاک کردی با این جواب دادنت
باشه من صبح باید وضعیت پاسخگویی شما رو بررسی کنم
شب خوش....
cs13 AM
خدانگهدار
System AM
The representative has left the conversation. If you have further questions please leave a message: Leave message. Thank You!
مطابق مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور,به آدرس
شرکت موظف است برای سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه با ضریب اشتراک 1 به 10 طبق جدول زیر ارائه دهد.کد:http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=261&ItemID=1256
http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=126&ItemID=1314
شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راهاندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورت جلسه اقدام كنند. علاوه بر اين شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نرمافزار لازم براي اندازهگيري لحظهاي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
طبق:
http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=261&ItemID=1256
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
یعنی در بدترین شرایط شما چند برابر سرعت که حق شما است دانلود میکنید.