آیا میشه هاردی رو که در مدل Elite وجود داره، به مدل Arcade وصل کرد؟
آیا میشه هاردی رو که در مدل Elite وجود داره، به مدل Arcade وصل کرد؟
سوتی با حال به عکس دت کنید بعد توضیح دهید که فوتوشاپی و یا غیره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yesss:46::5:نقل قول:
پس یکی جواب بده:46:نقل قول:
سلام.
من 2 روز پیش یه 360 نسخه elite گرفتم ولی یه سری مشکل دارم باهاش
وقتی 360 رو با کابل vga وصل میکنم به مانیتور، تصویر سایه داره. اینجا میگن برای همه همین طوریه (پس اصلا چرا کابلشو تولید می کنن؟)
وصلش می کنم به تلویزیون های قدیمی چون وضوحش پایین (1024x768) و اینچش بالاست نوشته ها تار و ریز هستن.هیچ Hint و Subtitle ی قابل خوندن نیست
با کابل HDMI وصلش می کنم به LCD Full HD و با وضوح 1080p تنظیمش میکنم ولی تصویر مثل عکسی که هفتاد بار روش زوم کنیم شطرنجی و پیکسل پیکسله. انگار اون بازی (Gears of war 2) این وضوح رو ساپورت نمیکنه. یه کم از تلویزیون فاصله می گیرم، این مشکل از دیدم پنهان میشه ولی ایندفعه به دلیل فاصله بازم نوشته ها قابل خوندن نیستن
چی کار کنم پس من؟ اعصابم خورده :41:
حالا همه اینها به کنار، من برای اتصالش به مانیتورم که قفط vga داره این کابل رو گرفتم:
مشکل اینجاست که این کابل این یکی سرش که وصل میشه به 360 یه دکمه داره که باید تنظیمش کنی روی یکی از دو حالت vga و av . یعنی فقط میشه از یکیشون استفاده کرد. برای همین موقع اتصال به vga مانیتور من هیچ صدایی ندارم.
بله فكر ميكنم تو كيفيت تصوير تاثير داشته باشه.آخه اين كابل با همه قيمتي گير مياد و مسلمآ اوني كه مثلآ 5 هزار تومن هست با اوني كه 4 برابرش قيميت داره كلي اختلاف داره تو كيفيت!نقل قول:
(قيمتها رو واسه مثال گفتم دوستان)
خب مشکل دوم شما که با هارد هست , برای اینه که باید کپی خور دستگاهتون رو Update کنید و همچنین اینکه داشبورد شما حتمانقل قول:
باید ورژن 9199 باشه.
در مورد مشکل اول شما هم همانطور که گفتم بر میگرده به CPU و یا احتمال بیشتر GPU .
البته شما اگه به من بگی که Error دستگاه شما در زمان 3 چراغ شدن دستگاه(قبل از تعمیر) چی بوده خیلی بهتر میتونم کمکتون بکنم .
اگه اشتباه نکنم اینم عکس اون قطعه ای هست که تعمیر کار برای شما عوض کرده:
منظور این Port هست که تو Xbox 360 Slim وجود داره :نقل قول:
شما با H.D.D بازی میکنید یا با FlashRam یا با DVD ؟نقل قول:
گیر کردن و Freez شدن مداوم اصلا طبیعی نیست !
امکان افت فریم که نه ولی امکان قاطی شدن رنگ ها , امکان واقعی نبودن رنگ ها , امکان پرش پیکسل , امکان پر نور شدن یا کم نور شن تصویر درش هست.نقل قول:
2 حالت بیشتر نداره , یکی اینکه تنظیمات دستگاهتون درست نیست و دومی اینکه کابلتون مشکل داره.نقل قول:
الان تمام مشکلات حل شده. مشکل دوم ( Freez شدن ) بوسیله ی ریختن صحیح LT 1.1 حل شد و الان بدون مشکل دارم از کنسول استفاده می کنم.نقل قول:
خب مشکل دوم شما که با هارد هست , برای اینه که باید کپی خور دستگاهتون رو Update کنید و همچنین اینکه داشبورد شما حتما
باید ورژن 9199 باشه.
در مورد مشکل اول شما هم همانطور که گفتم بر میگرده به CPU و یا احتمال بیشتر GPU .
البته شما اگه به من بگی که Error دستگاه شما در زمان 3 چراغ شدن دستگاه(قبل از تعمیر) چی بوده خیلی بهتر میتونم کمکتون بکنم .
اگه اشتباه نکنم اینم عکس اون قطعه ای هست که تعمیر کار برای شما عوض کرده:
در مورد تصویر هم باید بگم که احتمال زیاد درست تشخیص دادید. همون قطعه ای در تصویر مشخص شده رو عوض کرد.
خب خداروشکر که مشکلتون حل شد ولی واسم خیلی عجیبه چون هیچ جا نه خونده بودم و نه کسی به این مشکل بر خورده بود کهنقل قول:
به خاطر مشکل داشتن iXtreme تصویر Freez بشه !! چون هر مشکلی در iXtreme باعث میشه که شما حتی نتونید وارد بازی بشید !
خیر مشکلی در فریم ایجاد نمیکنه فقط ممکنه تصویر ویا صدا گهگاهی قطع و وصل شوند.نقل قول: