مودم رو خاموش روشن کردم درست شدنقل قول:
ممنون از راهنمایی
Printable View
مودم رو خاموش روشن کردم درست شدنقل قول:
ممنون از راهنمایی
حجم مصرفی آپدیت میشه ولی نمودار کارکرد تا یک هفته قبل نمایش داده میشه.برای من که اینجوریه.نقل قول:
به زرت قاطع عرض میکنم امشب در حال تجربه ی افتضاخ ترین سرعت شبانه هستم. اول با دو آی پی 5 و 130 متعلق به خود مبین نت وصل بودم، بعد برای تغییر آی پی دیسکانکت و مجدداً کانکت شدم و اینبار برای اولین بار با آی پی شرکت دوست و برادر یعنی مخابرات ایران (رنج 2) وصل شدم. مجدداً دیسکانکت شدم و بعد از کانکت شدن افتضاح ترین آی پی عمرم رو گرفتم که با 94 شروع میشد (از شرکت افروز اطلاع نرسان). با تکرار این فرآیند باز به همون آی پی مبین نت (رنج 5) برگشتم. فکر کنم همین بهتر از همه س.
با سلام :n18:
دوستان من به زودی...قصد خرید یک وایمکس مبین نت رو دارم!(منظورم از بزودی... اینه که ممکنه تا ماه دیگه یا تا دو ماهه دیگه با تا دو هفته ی دیگه باشه):n02:
چند تا سوال داشتم::n03:
اولا بین وایمکس مبین نت و ایرانسل کدوم رو انتخاب کنم؟:n13:
دوما آیا تو شهره من (کاشان) وایمکس مبین نت اومده؟:n03:
سوما تعرفه هاش چجوریه؟؟:n27:
باید بگم که تعرفه ای که من می خوام این جوریه::n06:
من تقریبا 3 سال با دایل آپ و سه سالی با adsl کار کردم که یک سال با فرا ارتباتط و دو سال اون با 2030 بود که تقریبا اعصاب خورد کن بود(مخصوصا الآن)!! :n21:
من دونبال تعرفع ای با سرعت عادی (نه چندان کم) و با ترافیک معین هستم!!مثلا یک ماهه یک گیگ!هرچند اگه مثل 2030 باشه چه بهتر ولی اگه نبود زیاد مهم نیست!:n05:(مثلا این که پول ترافیک رو بدی و بدون محدودیت زمان استفاده کنی)
و بهتره این رو در مورد خودم اعلام کنم دوستان من دونبال سرعت نیستم دونبال سهولتم!!(مغزم پکید با این حرف):n02::n01:
و باید اضافه کنم که زمانی که همه از رعت 2030 میرنجیدن من باهاش حال میکردم نمی دونم چرا؟؟:n10:
دوستان من طرح نامحدود نمی خوام چون دزدیه واقعیه و سرعت اینترنت رو پایین میارن و گرنه من همون ماه اول دو برابر قیمتش دانلود میکردم!!:n09:
در ضمن دوستان میشه اینترنتی شارژش کرد یا نه؟؟؟:n13:
پیشاپیش ممنون!:n16:
ببخشید سرتون رو درد اوردم!:n12:
دسته بندی انواع IP از نظر کیفیتنقل قول:
2 مخابرات (اقتضاح ) :n21:
5 مبین نت (معمولیه معمولی) :n28:
37.98 مبین نت (نه به خوبی قبلی)
37.221 گسترش ارتباطات..... (هم معمولی هم خوب بسته به شانس) :n23:
62 افروزنت (اونورتر از اشغال) :n21::n21::n21:
64 ایضا همون بالایی :n21::n21::n21:
94 ایضا همون بالایی :n21::n21::n21:
79 افرانت (عالی بعضی وقت ها هم نه عالی) :n05:
تبصره: همه گفته های فوق فقط برای دانلود شبانه صادق هست و گرنه تو روز همه با نهایت سرعت و بهترین پینگ امادگی دادن خدمات و خالی کردن ترافیک شما رو دارند.
سلام
دوستان من ی مشکلی برام پیش اومده آعصابمو ریخته به هم.
مشکل اینه که وقتی با گوشی کانکتم و از طرریق ایرانسل تقریبا دقیقه ای یک بار اتصالم قطع میشه و مادامی هم که جی پی ار اس رو از منو خاموش و روشن نکنم وصل نمیشه.
ضمنا از نرم افزار اپرا استفاده میکنم
سلامنقل قول:
1- در صورتی که شبکه گسترده تر میخواهید مبین نت و اگر ترافیک اضافه ارزونتر میخواهید ایرانسل. پوشش هردو در سایتهاشون هست.
2- بله؛ گمون کنم حتا در قمصر هم پوشش بده!
3- به سایت مراجعه کنید و دنبال طرحهای فصلی باشید که ارزونتر.
4- اگر میتونید adsl بگیرید و قصد جابجایی ندارید سراغ وایمکس نیایید. بهترین adsl شهرتون را انتخاب کنید. (بنظرم خود مخابرات برای شما بهتر باشه)
5-بــله
سلام
من میزان داده های ارسالیم خیلی بالاست.
یعنی اگر 150 مگابایت recieved داشته باشم 180 مگ sent دارم!!!!!!! در حالی که هیچ چیزی آپلود نمی کنم و هیچ نرم افزاری هم استفاده نمیشه! آنتی ویروسم هم آپدیته همیشه
من این مشکل رو با هیچ سرویس دهنده دیگه ای (شاتل یا صبانت و ...) نداشتم
مشکل از کجاست؟؟ آخه کلی حجمم داره میره :n28:
ip من جزو کدوم گروه میشه؟نقل قول:
178.131.146.145
IP رو از این بگیرید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]