ممنون از پاسخ گوییتون عزیز. تو رنج قیمت 200 تا 250 چی پیشنهاد می دید؟نقل قول:
ممنون از پاسخ گوییتون عزیز. تو رنج قیمت 200 تا 250 چی پیشنهاد می دید؟نقل قول:
پخش من Pioneer MVH-X175UI هست و فعلا قصد بستن آمپلی رو ندارم ولی بعدا حتمن می بندم . الان بین سه تا انتخاب موندم 718 یا 6995 یا 6985 کنوود ؟ یه کارکرده 718 هم هست میگه 150 اون دو مدل هم نوش حدود 200 گیرم میاد حالا کمی کمتر بیشتر . الان با این پخش کدوم صدای بهتری داره ؟ قیمت زیاد مهم نیست ممنون اگه راهنمایی کنید .
سلام میلاد باسعادت پیامبر اکرم حضرت محمد(ص)و امام صادق(ع)رو خدمت همگی تبریک و تهنیت عرض میکنم.نقل قول:
اگر بیس حجیم و قدرت زیاد میخواهید mtx T8693به قیمت620تومن نهایت انتخابتون هست.
آقا برای من یه سوال پیش اومده، تفاوت بین میدبیس و میدرنج چیه؟
به عنوان مثال اگر توی یه سیستم بخوایم از کواکسیال و کامپوننت استفاده نکنیم باید از میدبیس+سوپر تیوتر استفاده شه یا میدرنج+سوپر تیوتر؟ در صورتی که ساب استفاده شه چطور؟
چطور رنج فرکانسی کامل تری رو داشته باشیم؟ آیا استفاده از میدبیس در کنار میدرنج امکان پذیره؟
سلامنقل قول:
ماشینتون چیه؟
چه قطعاتی رو میخواهید نصب کنید؟آمپ ساب کامپوننت اسپیکر 9*6 و....؟
خواهش میکنم.نقل قول:
قیمتها چون تغییر کرده دقیق نمیدونم چه مدلی میشه گرفت.ولی فکر کنم از کن وود بتونید تهیه کنید.
به نظر من 6995EX بگیرید. از 718 خیلی بهتره.نقل قول:
ببین شایان جان یه سیستم صوتی خوب سیستمی هست که در آن رنج فرکانس 20 تا 20کیلو هرتز شنیده بشه.یه اصل کلی هست و به نوعی تئوری.چرا؟چون در عمل ما فرکانس 20 هرتز و 20 کیلوهرتز رو تقریبا تو 99.99% تراکهای موسقیمون نداریم. یعنی رکورد نمیشن.نقل قول:
اما این که میگم بین 20 تا 20 یعنی دامنه رنج فرکانسیمون تا جائی که میشه کالا باشه.
چون هر اسپیکر وظیفه پخش نمودن یک رنج خاصی از فرکانسها رو بر عهده داره.
متاسفانه به خاطر هزینه بر بودن سیستمهای نت وورک یا شبکه و همچنین عدم توانائی در تنظیم دقیق اینگونه سیستمها (بالاترین کیفیت و تفکیک رو دارا هستند)اغلب از کامپوننتها در کنار ساب ووفر به مقصودمون میرسیم.
اتفاقا بهتره از کواکسیال و کامپوننت با هم استفاده نشود.بله یک جفت کامپوننت و یک ساب ووفر به مراتب نتیجه بهتری میدهند.اگر دوجفت و یک ساب هم شد اشکال نداره ولی بهترین Sound Stasge یک جفت کامپوننت عالی برای جلو و یه ساب داخل باکس (خصوصا سیلد) برای عقب بهترین استیج صدا رو بهتون تحویل میده.
اگر بخواهیم از اسپیکرهای جداگانه استفاده نمائید بهتره یک میدبیس/میدرنج در کنار یک تیوتر استفاده بشه.
میدبیس/ میدرنجها پهنای باند بهتری دارند و به نوعی دامنه رنج فرکانسیشون از فرکانسهای مید بیس تا میذرنج رو شامل میشه.تیوترها هم تقریبا ار انتهای فرکانسهای میدرنج رو میزنن به بالا.اما باز نبود ساب ووفر در اینگونه سیستمها احساس میشه.
اگر هم از اسپیکر 3Way بخواهید استفاده نمائید که بهتر. یعنی یک جفت ووفر+یک جفت میدرنج +یک جفت تیوتر.منتها همانطور که در بالا عرض کردم اینگونه سیستمها چون اکتیور هستند نیاز به هزینه بالا برای آمپلیفایرها رو دارا هستند.
حمید جان خیلی خیلی ممنون از توضیح کامل و فرصتی که گذاشتید. :n16:نقل قول:
سلام حمید جان. این تقریبا دو برابر پولیه که واسه خرید باند کنار گذاشتم از طرفی فک نمیکنم بدون آمپ بتونم از همچین غولی جواب بگیرم:n31: . یکم تحقیق کردم به این چند مورد رسیدم:نقل قول:
1.JVC 7158 OR 6958 (تعریف اینو زیاد شنیدم)
2.JBL GTO 938 OR 963 OR 696L
3.PIONEER 6965 OR 6964 OR 6995
4. KAPPA 696.3 OR 693.9
بین موارد بالا از نظر شما کدوم یک هم از لحاظ کیفیت و عمر طولانی و سپس بیس دلنشین (بدون آمپ) و بعد از اون کیفیت و پرتاب صدا مورد مناسبیه؟ (تقلبی هم اگه نداشته باشه که دیگه عالیه)
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم. پیشاپیش تشکر
7158 خوبه.میگن کمی تیزه صداش که اون هم به خاطر 5Way بودنش هستنقل قول:
جی بی ال رو خیلی حرفی روش ندارم.
6995EX کن وود هم گزینه خوبیه
کاپا 693.9i هم بیس نرمی داره.قدرت خوبی هم داره. فقط 2 اهمی هست.
بدون آمپ درایو کردن رو از ذهنتون بیرون نمائید. هیچ اسپیکری بدون آمپ پاسخ مناسبی نخواهد داد.
به نظر من کاپا 693.9 بگیر.یا 7158
ممنون از پاسخ دیشب مدل 6995ps رو بستم . خدا رو شکر راضی هستم نسبت به قیمت فقط نمیدونم تنظیم خاصی هست باید رعایت کنم یا نه ؟ آب بندی باند وجود داره یا نه ؟ برای بعدا هم چه آمپلی فایری مناسبه ببندم که حداکثر کیفیت رو از این پخش و باند بگیرم؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه چند گرفتید؟
چرا اگر بتونید حدود یک هفته به اسپیکر فشار نیارید بهتره.
باید 100 وات برای هر کانال در نظر بگیرید.
تنظیمات رو هم سعی کنید از روی پخش فلت تنظیم کنید.