تو کانال تلگرامش زدهنقل قول:
Printable View
تو کانال تلگرامش زدهنقل قول:
دوستمون صفحه قبل خوب راهنمایی کرد ،شبانه رو الان همراه اول خوب میده
یک ماه نامحدود 14 چوق ، ماهی 22 گیگ 9 چوق
الان من اون ماهی 9 چوق رو دارم ، دو شب 10 گیگ (شبی 5 گیگ) راحت دانلود کرده
(البته من یه امتیازی داشتم اونم اینه که یه گوشی اندرویدی باتری خراب دارم ، سیم کارتو میندارم توش،با کابل وصلش میکنم به پی سی ، با اون دانلود میکنم)
نقل قول:
وقتی شبانه رو برداشتند دیگه استفاده از وای فای اصلا توجیح نداره !
4g ایرانسل بسته سه ماه 18 گیگ 47000 تومن گرفتم گیگی حدود 2600 تومن در میاد ،
در صورتی که صبانت سه ماه 9گیگ رو میده 73000 تومن فاقد شبانه رایگان خر مغزشون گاز گرفته :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیماکارت مزایایش اینکه هرجا باشی همراته 4g که سرعتشم حرف نداره زیر 1 مگ نیست شبها از ساعت 2 به بعد حتی به 5 مگ هم میرسه با 1000 تومن طرح 2تا 8 صبح دوساعته حداقل 20 گیگ دانلود میکنم !
( مقدار دانلود بستگی به منطقه و پوشش شبکه هم داره بعضیا شبی 60 گیگ هم دانلود میکنند!!البته این دوستان مودم سیمکارت خور دارند)
جالبه که پینگش هم عالیه بدون هیچ مشکلی کلش رویال بازی میکنم :n12:
زمان استفاده از کامپیوتر نت با کامپیوتر اشترک میذارم
تمام دوستام و اقوام رو هم از تمدید وای فای منصرف کردم چون دیگه واقعا استفادش توجیح اقتصادی نداره :n34:
خلاصه صبانت خاک تو سرت شده کم کم باید بساتت رو جمع کنی بری :n02:
این رو هم از قلم انداختم به نظرم محاسبه مصرف دیتا هم خیلی کمتر شده دیروز کلی بازی انلاین و وب گردی کردم از واتس اپ و تلگرام کلیپ دانلود کردم همش 150 مگ کم کرد در صورتی که با وای فای مطمینم زیر 400 مگ نمیشد !! :n13:
جالبه این قیمت واقعاً. مردمو بلانسبت خر فرض کردن
پارس آنلاین سه ماه 90 گیگ رو میده 58 تومن.
سرویسی که شبانه نداره استفاده از بسته بالاتر از سرعت ١٢٨ کیلوبیت اشتباه
چون سرعت در عمل فقط در شبانه مورد استفاده قرار میگیرد و روزانه سرعت باز و تا کشش خط جواب گو میباشد
برای همین موضوع برای مقایسه قیمت بهتر است بسته هایی با سرعت حداقل که همون ١٢٨ باشه مورد مقایسه قرار بگیره که حداقل قیمت در میاد نه بسته هایی با سرعت های ٨ مگابیت یا ١٢ تا ١۶ که نداره الحمداله
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سه ماه 8 مگ با سرعت 4g سیمکارت مقایسه کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سرعت 128 سه ماه 9 گیگ 28300 تومن هر گیگ حدود 3100 تومن در میاد در صورتی که سیمکارت هر گیگ 2600 در میاد و محدودیت استفاده وای فای رو هم نداره ...
در ضمن سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره برا من که بازی انلاین میکنم خیلی مهمه !
کلا وای فای حجم دزدی داره معلوم نیس چجوری محاسبه میکنند پیشنهاد میکنم دوستانی که هنوز از سیمکارت استفاده نکردند یه مدت از سیمکارت استفاده کنید متوجه تفاوت میشید !!
اگه سه ماه حجم بیشتر بگیریم قیمت هم پایین تر میاد سه ماه 72 گیگ 110 هزارتومن هر گیگ 1500 در میاد با سرعت حداقل 1 مگ .
با توجه به مقایسه قیمت ها هر جور که حساب کنیم با حذف شبانه رایگان وای فای از این به بعد توجیه استفاده نداره وقتی میتونیم اینترنت سیمکارت همراه خودمون داشته باشیم چه توجهی داره اینترنت رو محدود به خونه کنیم !؟
از طرفی شما وقتی اینترنت سیم داری میتونی اون رو هر جا و به هرکسی که نیاز داره به اشتراک بگذاری و مقدار حجم دانلود رو هم مشخص کنی اما تو وای فای شما مجبوری پسوردت رو به اشتراک بگذاری خدا خدا کنی طرف انصاف داشته باشه حجمت رو تموم نکنه :n02:
دوست من بنده مشکلی با استفاده از نت سیم ندارمنقل قول:
سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره به قول شما یعنی چی
شما که بازی میکنی که اصلا نت سیم کارت به دردت نمیخوره
من به شما پیشنهاد میکنم ی مدت از نت سیم کارت استفاده کنین تا قدر نت کابلی رو بدونید حالا نه از نظر سرعت حداقل از نظر کیفیت
راجع به قیمت هم بازم نت کابلی مناسب تر در میاد
همین سه ماه ٩ گیگ ایرانسل ٣٣ قیمت داده هر گیگ ٣٧٠٠ تومان میشه
راجع به سرعت هم اگر ی نگاه به امضاء بنده مینداختی متوجه میشی که فعلا بالاترین سرعت و میبینی که پینگ انچنانی هم نداره این تست شخص خود بنده هست و مربوط به پسر همسایه یا دوست قدیمی نیست
ولی عملا از کیفیت خبری نیست
در کل اگر نخواهیم احساسی نظر بدین هنوز هم نت کابلی از هر نظر بهتر
بازم اگر خیلی علاقه دارین نت سیم کارت استفاده کنین و اون رو جایگزین نت اصلی کنین مختار هستین
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
این فکر کنم قیمت جشنواره باشه اما باز دم پارس انلاین گرم هوای کاربراش رو هنوز داره صبانت که به کاربراش خیانت کرد ...
درود .. قبلش متنم کمی ویرایش کرده بودم شما رو متن قدیمی نظر دادید !نقل قول:
هر چقدر کیفیت خط بهتر باشه شما سرعت و کیفیت بهتری در تبادل اطلاعات خواهید داشت . غالبا سرویس های 128 به علت ارزان بودن شلوغتر هستند و این روی کیفیت تبادل دیتا تاثیر منفی میذاره .
من کلش رویال بازی میکنم با نت سیمکارتم هیچ گونه تاخیر و کندی تو بازی ندارم شاید شما تو منطقه ی که هستید پینگتون بالاس !
از نظر کیفیت خیلی راضیم هیچ مشکلی ندارم الانم که دارم براتون مینویسم نت سیم اشتراک گذاشتم به کامپیوتر.
بسته 3 ماه 9 گیگ 33 تومن توجیه خرید نداره بهترین بسته و اقتصاد ترینش 3 ماه 18 گیگ 47000 تومن هست 2600 در میاد !
شما مزاییای سیم در نظر بگیرید اصلا احساسی نیست صحبتهام .
من جهت اگاهی دوستان نظر دادم درسته اختیار هرکس هم به خودش حتی اگر بخوایم واقعیتها رو نادیده بگیرم .