من در حال حاضر از آسیا تک سرویس میگرم ولی دیگه بدرد نمیخوره ، مخصوصا در دانلود شبانه
حالا نظرم روی مبین نت هست . سرویس های 2 مگ این شرکت چطوریه؟ در دانلود شبانه ، سرعت دانلود چقدر هست؟
با تشکر
Printable View
من در حال حاضر از آسیا تک سرویس میگرم ولی دیگه بدرد نمیخوره ، مخصوصا در دانلود شبانه
حالا نظرم روی مبین نت هست . سرویس های 2 مگ این شرکت چطوریه؟ در دانلود شبانه ، سرعت دانلود چقدر هست؟
با تشکر
سلام
مبين نت هم سرعت شبانه اش كمه
منظورم سرعت دانلود از سرور خارج كشور ولي سرعت دانلود از داخل كشورش مناسبه
اين مشكل فقط شبها مخصوصا اتفاق مي افتد
عكس زير مربوط به ساعت 3 صبح و موقع سحر هستش ولي شب هاي گذشته هم به همين نحو بوده
لطفا بررسي كنيد سرعت شبانه شما فقط سايتهاي خارجي كمه يا سايتهاي ايراني هم سرعتشون كم ميشه؟
نقل قول:
کیفیت مبین نت بستگی به شهر و منطقه محل زندگی تون داره و بهتره خودتون اگه امکانش رو دارید تست کنیدنقل قول:
بعضی جاها سرعت دانلود شبانه برای 2 مگ درحد 512 هست (به دلیل شلوغی و اشتراک 1 به 4) بعضی جاها هم سرعت خوب و در حدود 250 تا 300 هست
تو روز این مشکل معمولا وجود نداره و و سرعت حداکثر هستو
دوستان برا آيفونم ميخوام مودم جيبى مبين نت بخرم چون اين رايتل پدر باتريم رو دراورده و فرطى تموم ميشه.حالا مودم جيبى قدرت سيگنال خوبى داره؟شارژ چقدر نگه ميداره؟
به نظرتون كدوم سرويسش به درد مودم جيبى ميخوره كه سرعتش خوب باشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
مثل اینکه وضعیت منطقه ما یکم بهتر شده.حداقل اینکه در روز سرعت دانلودم به بالاترین حد رسیده
آمدی جانم به قربانت ولی ......
با حل مشکلات adsl پس از چند سال،دیگه از شر مبین نت بخاطر نوسانات بیش از حدش،دانلودهای شبانه اش،مشکلات https و بخصوص قیمتهای چندبرابری نسبت به adsl راحت شدم.:n20:
نوروزی سرور داخلی الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یازی نوستالوژیک من :n02:
دوستان من تازه مبین نت گرفتم. میخوام شب بذارم برا دانلود سیستم روشن بشه ، دانلود کنه ، خاموش
بشه :n05:
مودم ADSL اینجوری بود که باید قبل از دانلود رایگان شبانه یه بار خاموش روشن میشد که وارد طرح شبانه بشه. این چجوریه قضیش؟
یادمه قبلا یه تاپیکی در این مورد فعالیت میکرد. الان ندیدمش! کجاس؟
چه خاموش کنید چه نکنید از ساعت ۲ تا ۸ اتوماتیک رایگان محسوب میشه ولی وقتی خاموش نمیکنید حجم مصرفیتون توی گزارش کارکردتون ریست نمیشه و مجموعش گزارش میشه اما این ساعت رایگان هست. من شخصا خود خاموش نمیکنم (۲۴ ساعت و هفتروز لپتاپم روشنه و متصل)
دوستان من توی سایت مبیننت قسمت گزارش کارکرد تقریبا آپدیت نمیشه!! قبلا اینطور نبود و الان یک ماهه که حجم باقیمانده ثابته! شما اینطوریه؟ سیاست دزدی جدیده که حجم باقیمانده رو شفاف اعلام نکنن؟؟
من هم تازه امروز اشتراک گرفتم و میخواستم بدونم کجا حجم مصرفی رو نشون میده.
من حدود یک گیگ مصرف کردم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده 12 مگ!
نقل قول:
شما یبار با استفاده از دکمه خروچ خارج و دوباره وارد شو یه بارم مودم رو خاموش روشن کن ببین تغییر می کنه یا نه شاید هم مشکل داشته باشه
البته برای من که گیگ اضافه گرفتم از روی تراز مالیم متوجه میشم