آقا حمید کیفیت صدای 2میدرنج و 2تیوتر قابله مقایسه باچی هست؟ بنظرتون کناره سه تا ساب 306 بدرد میخوره یا نه؟ اگر نظرتون با میدرنج و تیوتر موافق هست لطفا تا قیمته 500 و 600 پیشنهاد بدین لطفا.
آقا حمید کیفیت صدای 2میدرنج و 2تیوتر قابله مقایسه باچی هست؟ بنظرتون کناره سه تا ساب 306 بدرد میخوره یا نه؟ اگر نظرتون با میدرنج و تیوتر موافق هست لطفا تا قیمته 500 و 600 پیشنهاد بدین لطفا.
حمید جان شرمنده بخدا من حداکثر قدرت داشتم میدیدم ببخشید قاطی نکن.نقل قول:
:n02:
سلام آقا حمید گل :n12:
خیلی چاکریم
ما همیشه زحمتامون برا شماست عفو کنید :n16:
آقا حمید یکی دیگه از دوستان ماهم واسه بعد از امتحانات ( 28 ام به بعد ) قصد سیستم بستن کرده. تا اینجا این موارد رو انتخاب کرده :
پخش : X400 کنوود
اسپیکر : Infinity Kappa 693.11i ( سری جدید اینفینیتی )
اسپیکر جلو : Helix Esprit E4x ( ماشینش پرایده میخواد تو همون جای فابریکی داشبورد اینارو جای بلندگوهای فابریکی بندازه )
حالا درمورد آمپ تا 350 چی میتونه بگیره ؟ بنظره شما این ترکیبی که واسه سیستم ردیف کرده چیدمان خوبی هست یا نه ؟ بودجشم محدوده میخواد با اکسسوری و همه چی تا همین 1.500 درآد.
از اون روزی ما رو ماشین سیستم بستیم همه رفیقامون تحریک شدن :n02:
سلام دوستان
من می خوام برای پراید یه رادیو ظبط بخرم. یه سواله خیلی تازه کارانه دارم. :n02:
با توجه پست های گذشته مدل kenwood KDC-U359B را انتخاب کردم. حالا سوالم اینه که این مدل را من هم می تونم روی سمند ال ایکس و هم پراید سوار کنم یا هر ظبطی به هر ماشینی نمی خوره؟ استانداردی داره؟
ممنون
سلام خدمت همه اساتید
بنده تصمیم دارم یه جفت باند به تنهایی واسه پرشیا دوگانه بگریم . پخش خود ماشین jvc مدل kd-r436 یه دونه پخش پایونیر مدل 1550 هم دارم . می خواستم بدونم کدوم پخش بهتر جواب میده و همچنین باند با کیفیت صدای مناسب و بیس بالا بدون وسایل اضافه تا محدوده 300-350 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ تشکر
نقل قول:
ممنونم حمید جان مطالعه کردم، خودم ایشالله دست به کار میشم، نمیدونستم گین به ولتاژ خروجی پخش هم مربوطه
با عرض پوزش فقط یه سوال دیگه هم دارم میخواستم یه ساب به همراه آمپلیفایر به نیمچه سیستم فعلیم (Pioneer7650 + Kenwood 527 + Infinity Ref9633i)
اضافه کنم بودجه هم برای این دو تیکه تا حداکثر 600 - 700 هستش، (دیگه شرمنده بیشتر در توانم نیست :n02::n02:)
صدا هم میخوام هم قدرتی باشه کوبش به همراه ویبره (اگه امکانش باشه یکم هم کیفیت خخخ)
نظرتون راجع به ساب باکس درگ استر مدل DEM-123 - 800/300Watt چیه؟ - به همراه آمپلیفایر دو کانال خودش مدل Dragster DAE 209 (یا بهتره از مونو کنوود مدل 8106D استفاده کنم؟)
یا آمپ 8106D (یا...) به همراه یکی از ساب های
JBL 1214T
Infinity REF 1260
Sony GTX 121LT
Dragster DWL 228
یا یکی از مدل های کنوود و....
ترجیها باکس کارخونه ای باشه بهتره - ماشین پرشیا، نمیخوام زیاد فضا اشغال کنه....
با تشکر...
(ببخشید زیاد شد)
سلامنقل قول:
اسی جان. من نمیدونم این فروشگاه اینترنتی این اعداد پیک پاور رو از کجا آورده؟!:n13:من لینک سایت خود پایونیر رو گذاشتم. کجا حرفی از 200 وات پیک زده؟
دوستان همیشه سعی کنید رفرنستون رو از خود کمپانی سازنده بخواهید و پیگیری نمائید.
رضا جان میتونم خواهش کنم با من تماس بگیری تا بهتر بتونم خدمتت باشم.شماره ام رو هم که داری.ممنون.نقل قول:
سلام خواهش میکنم امین رضا جان. لطف داری شما.مزاحمت کدومه.نقل قول:
انتخاب قطعاتش بد نیست ولی اسپیکر رو 693.9i بگیرید.میگن جدیده خیلی فرقی نکرده. چرا هزینه بیشتر بپردازند.
آمپ تو این رنج من چیزی به نظرم نمیرسه. خیلی بودجه کمی گذاشتن براش.
اگر میتونه یه MA40FX برند مچ بگیره عالی میشه.600 فروشش هست من براشون 550 میگیرم.اینفینیتی هم اگر خواست از نمایندگی مطمئن میگیرم براش چون تقبلی داره.
سلام دوست عزیز. خیلی خوش آمدید.نقل قول:
خیر فرقی نمیکنه. با یه سوکت فابریک که باید جداگانه تهیه نمائید میتونید نصب کنبد.
سلام دوست عزیز . شما هم به جمع ما خوش آمدیدنقل قول:
پخش پایونیر بهتره.
اسپیکر ارزون و با کیفیت من هلیکس E69X رو پیشنهاد میکنم.265 تومن.
بسیار عالی.نقل قول:
با درگ موافقم. تو این رنج خوب عمل میکنه.
اگر مایل بودی من براتون با قیمت مناسب از نمایندگی میتونم تهیه کنم.
بهم pmبده
ممنون بابت پاسخ گویی. من یه سرچ کردم در مورد این مدل اکثرا از کیفیت صداش تعریف کرده بودن اما بیسش مثل اینکه زیاد تعریفی نداره. در صورتی که واسه بنده اولویت با بیسه و میخوام از 718EX بیشتر باشه. اگر مورد دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکرنقل قول:
سلام
میخوام یه سیستم رو مرز 1500 ببندم بنظرتون چی خوبه؟ من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
دوستان سلام
میشه بگین قیمت باند جلو 206 (فابریک) چنده؟