اجباری وجود نداره! در صورت حذف و اطمینان از حذف سرعت های فوق در پنل کاربری در سایت زیر شکایت کنید چون این کار تخلف هست تا به شکایتتون رسیدگی بشه.نقل قول:
Printable View
اجباری وجود نداره! در صورت حذف و اطمینان از حذف سرعت های فوق در پنل کاربری در سایت زیر شکایت کنید چون این کار تخلف هست تا به شکایتتون رسیدگی بشه.نقل قول:
بلهنقل قول:
فقط فشفشه مخصوص مشتریان 7 ستاره م باقی مونده
فکر نکنم به ستاره ربطی داشته باشه - اونایی که سرویس جدید خریدن فشفشه دارن ، طرح قدیمیا نهنقل قول:
منظورم فشفشه ای بود که با اولویت تعداد ستاره به هر مشترک تعلق میگیرهنقل قول:
مثلا من مشترک 7 ستاره هستم که یه فشفشه هدیه داشتم و هنوزم باقی مونده
از دو س روز پیش که این طرح رو اجرا کردن همش اینترنت لحظه ای قطع میشه و اصلا نمیشه بازی آنلاین کرد،والانم زنگ زدم پشتیبانی نفر ۳۰ در صف انتظار هستم!!!!!!!
هرچند پشتیبانی هم جز حرف چرت و تکراری چیزی نمیگه
بله حق با شماست، الان پارس آنلاین هم سرویس هاش رو به روز کرده و به نظرم به اون شرکت کوچ کنیدنقل قول:
داداش جوابت یک کم برام مبهم بود.نقل قول:
ببین من الان سرویس قدیمی دارم ولی اون فشفشه ثابت ها رو که همه کاربرا میتونستن بخرن دیگه برداشتن. کلا فشفشه ی قابل خریدی نیست.
الان برای شما هم که از این سرویسای جدید گرفتی ، دیگه فشفشه قابل خریدی تو پنل نیست ؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چند روزه افتضاح شدهنقل قول:
ربطی به این طرح هم نداره - چند روز قبل از اجرا هم خراب شده بود
سرعت کمه بعضی وقتا هم کلا قطع میشه !
جز کلاهبرداری کار دیگه بلد نیستن اخه این همه حجم وقتی حتی یه سایت دانلود ایرانی هم ساپورت نمیشه توی ترافیک داخلی به چه درد میخوره !!!! ترافیک دانلود شاتل لند واسه شما چجوری حساب میشه بین الملل؟
اگه اشتباه نکنم ای پی که اپلودسنتر شاتل داره جز سایتها داخل نیست و بین الملل حساب میشهنقل قول: