دوستان سرعت پارس انلاین 128با256فرق میکنه به نظرتون شنیدم میگن فرق نداره درسته؟سرویس قبلیم 256 بود راضی بودم اما ایندفه میخوام ۱۲۸ سه ماهه ۹گیگ دانلود به ۳۶ تومن بگیرم نظرتون چیه ؟؟ اینو بگیرم یا همون ۲۵۶ سه ماهه شش گیگ دانلود ۲۷۵۰۰ تومان ؟؟
Printable View
دوستان سرعت پارس انلاین 128با256فرق میکنه به نظرتون شنیدم میگن فرق نداره درسته؟سرویس قبلیم 256 بود راضی بودم اما ایندفه میخوام ۱۲۸ سه ماهه ۹گیگ دانلود به ۳۶ تومن بگیرم نظرتون چیه ؟؟ اینو بگیرم یا همون ۲۵۶ سه ماهه شش گیگ دانلود ۲۷۵۰۰ تومان ؟؟
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
سرعت سرویس 128 در بهترین شرایط 140 کیلوبایت هست و برای 256 این سرعت 190 کیلوبایت هست.نقل قول:
جواب نداد مثل اینکه این برنامه برای من (یا ویندوزهای 64بیت) کار نمیکنه چون یه event جدید براش درست کردم تا یه برنامه رو باز کنه ولی نتونستنقل قول:
برای مودم های symphony ادرسش باید اینطوری باشه فکر کنم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
view source رو هم پیدا نکردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا زنگ بزن یا حضوری برو! اون فرم رو بصورت نمادین گذاشتن! من که پر کردم تا 3 روز صبر کردم ولی هیچ خبری نشد تا زنگ زدم بهشون:20:نقل قول:
بله درسته این آدرس ریست کردن برای مودم symphony اگرمیخواین این روش رو اجرا کنین قبلش یه چند بار تست کنین ببین مشکلی نداشته باشه...ضمنا شما باید تو همون صفحه که عکسش رو قرار دادین تو اون جای سفید خالی راست کلیک میکردین نه روی کلید ریست...نقل قول:
دانلود شبانه رایگان پارس آنلاین از ساعت چند تا چنده؟
ممنون ...درمورد اینکه این نرم افزار روی ویندوز 64 بیتی مشکلی داره یا مشکل از طرف منه ؟ چون همونطور که قبلا گفتم نتونست یه برنامه (ccleaner ) رو اجرا کنهنقل قول:
محتوای مخفی:
من سه ماهه 512 رو گرفتم.Downstream رو 1024 هست و Upstream رو 256.میخواستم بدونم این عادیه؟یعنی دان استریم بقیه دوستان 512 هم همین 1024 هست یا بیشتره؟بعدم اگه کسی میدونه میخواستم بدونم این یکی دیگه چیه؟ممنون
SNR Margin:14.0 23.0db
زنگ بزنید نمایندگی تا داون استریم رو روی 2 مگ ببندن چون برای همه باید روی 2 مگ باشه.نقل قول:
SNR هم عالیه و خط شما نویز نداره.
SNR means Signal to Noise Ratio. Simply put divide the Signal value by Noise Value
and you get SNR. You need high SNR for a stable connection. In general, a higher
signal to noise ratio will result in less errors.
•6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and
frequent disconnections
•7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
•11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
•20dB-28dB. = Excellent
•29dB. or above = Outstanding