لینکی که گذاشتید واسه تمدید شارژه.نقل قول:
منظورم لینک نشان دهنده مصرفه که خرابه و آدرسشون رو گذاشتم
Sent from my LT22i using Tapatalk
Printable View
لینکی که گذاشتید واسه تمدید شارژه.نقل قول:
منظورم لینک نشان دهنده مصرفه که خرابه و آدرسشون رو گذاشتم
Sent from my LT22i using Tapatalk
تک کانکشن اسیاتک..... خودتون قضاوت کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر وارد همین لینک quick task بشی، نه تنها میشه باقیمانده ترافیک مصرفی رو دید بلکه یک گزینه به اسم "مشاهده ریز مصرف" داره که میشه میزان مصرف رو در بین ساعات مختلف در روز های مختلف دید. "مشاهده ریز مصرف" سمت راست صفحه و زیر قسمت مشخصات سرویس هست.نقل قول:
تو خود سایت 8---20 نوشته که میشه 28 گیگ چرا شما 18 گیگ سرعت بالا حساب کردی؟نقل قول:
سلام دوستان اين سرويسها رو امتحان كردين چقدر سرعت ميده بهتون ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کيميا نامحدود برنزي 2048 با امکان تبادل حداقل 35 گيگ
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ
سلامنقل قول:
این دومی رو من دارم
تا یک گیگ در روز سرعت 4 مگ ( 450 تا دانلود میده ) بعدش میاد روی 120 تا 130 تا آخر روز
اين امكان تبادل 50 گيگ يعني در ماه فقط 50 گيگ ميتونيم دانلود كنيم؟
خیرنقل قول:
حداقل 50 گیگ تضمین شده براتون
خوشحالم از اینکه مردم ما اینقدر پول دارند و اینقدر براشون پول خرج کردن برای سرویسهای اینترنتی به این گرونی و حتی گران تر از کل جهان مثل آب خوردنه و اینقدرم نیاز به دانلود وجود دارند که حاضرند بالاش اینقدر هزینه کنند و بیشترین پول جهان رو خرج اینترنت کنند واقعا خوشحالم خدایا این گرانی ها رو هر روز بیشترش کن.
خواهشا نگید مجبور هستید که کسی که لزوما فیلم دانلود میکنه مجبور به دیدن فیلم نیست و یا غیره.....
خدایا شکرت چه فرهنگی چه مردمانی چه عالی.......
از اونجا که خلایق هر چه لایق پس نتیجه میگیریم هر چه بر سرمان میاد حق مردمان ما هست.
با بخشی از صحبت هاتون موافقمنقل قول:
اما من کارم فروش فیلم هست
پس مجبورم
الانم دنبال سرویس خوب و ارزون هستم
حتی ما*هواره ایی
اما .....
کی میشه اینترنت پرسرعت واقعی بدون دردسر داشته باشیم