امروز دیگه شاهکار زدن٬ از ۳ بعد از ظهر قطع بود تا همین الان :-\
Printable View
امروز دیگه شاهکار زدن٬ از ۳ بعد از ظهر قطع بود تا همین الان :-\
سرعت آپلود سرویس های مخابرات چطوره؟
من سرویس 2 مگ 8 گیگ معمولی بدون طرح و جشنواره و ... دارم.سرویس حجمی من 10 آذر فعال شده.این حجمش تا 10 دی هست یا تا آخر ماه؟
اگر تا وسط ماه بعد باشه چجوری باید حجم مصرفی دوره رو ببینم؟توی پنل کاربری میزنه حجم مصرفی در ماه جاری و نه دوره.با برنامه های کنترل ترافیک هم نمیشه وای فای رو کنترل کرد.
سه بار به پشتیبانی زنگ زدم یکی گفت نمی دونم دوتای بعدی هم کاملا در تناقض جواب دادند.
سلامنقل قول:
برای نامحدود ها که افتضاح!
512 رو 9K معمولا هستش...
سلامنقل قول:
پنل مخابرات عملا غیر قابل استفاده هستش برای چک کردن حجم
ولی راهی که به ذهن میرسه اینه که از رو خود گوشی یا تبلت هم ترافیک رو چک کنید و حجم اونا هم اضافه کنید
البته ممکنه مثلا شما تلویزیون هوشمند داشته باشید و اون هم مثلا هر چند وقت یکبار فریم ویر خودش رو آپدیت کنه
و ... که فکر نکنم اینا مصرف چندانی بکنه
یک مگ محدود دارم سرعت آپش هم 1 مگ هستنقل قول:
برای شرکت گرفتم و فقط کامپیوتر و گوشی هست.در پنل کاربری یه قسمت پیدا کردم که بازه زمانی خاصی رو میشه گزارش گرفت که البته همیشه یکی دو روز عقب هست.نقل قول:
اما نمیدونم دوره ها از زمان رانژه حساب میشن یا از اول برج؟
دقیق از ساعت 2 نصفه شب تا 11 صبح نت کاملا استیبل میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اخه وقتی میتونید چرا روزا اینکارهارو نمیکنید!!
اصن خیلی وضع نت الان خراب شده اصن به کل قاطی کرده ، پینگ که کلا Time Out هستش ، سایتارو هم که تکو توک باز میکنه ، دانلود که اصن نمیکنه ، رسمن اینترنت ملیه آقا
اینترنت مخابرات ترکید آیا؟؟
کلا تایم اوت!!:n21:
امروز از حدودا ساعت 4 برای من ترکید تا 5 . هیچ خراب شده ای پینگ نمی داد ... پونصد بار ریست و retrain کردیم تا وصل شد ! همون لحظه که وصل شد تا پنج مین پینگ زیر 110 بود ، گفتم معجزه ای چیزی شده ، باز الان برگشته روی 300 برای من ! ای خدا از شر این مخابرات خلاص شیم به قرآن ... :n27: