پشیمون شدم پاک شود...
Printable View
پشیمون شدم پاک شود...
بچه ها کسی Milad .n1 رو از نزدیک میشناسه؟ آیدی یاهو چیزی؟
بهش پیغام بدید لطفا من کارش دارم مرسی :n16:
کسی میدونه بهترین پلیر ایران کیه؟
ایران بهترین نداره اکثرشون از اونایی که دیاموند هستن در یه سطح بازی میکنن ! اما یه ایرانی هست که از بچه های همین فرومه که خیلی عالی و باورنکردنی بازی میکنه به اسم rip توی سرور آمریکا یه اکانت مستر داره...نقل قول:
اما یه پلیره دیگم هست که اصالتن ایرانیه اما توی آمریکا زندگی میکنه تا دو سال پیش توی تیم curse هم بوده اسمش voyboy عه اگه خواستی بازیاش رو میتونی استریم کنی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا voyboy قشنگ بازی میکنه , خیلی از بازیهاشو استریم کردمنقل قول:
البته یکی دیگه از بچه های همین فروم به اسم سوشیانت خیلی قشنگ پلی میداد و بیشتر اوقات هم جانگل میرفت و خیلی قشنگ پلی میداد نمیدونم چی شد که دیگه فروم نمیاد
حیف که پینگم به آمریکا نمیخوره وگرنه اونجا پلی میدادم
تو این eune لعنتی همش بین diamond 5 و plat i سوییچ میشم
این روزا هم اینقدر پینگم خرابه که یک دفعه ۳۰ تا تایم اوت میده و مجبورم ریست کنم
۲ تا از پروموشن هامو همینجوری باختم :n03:
اینم اضافه کنم که خیلی از پلیرهای ایرانی بازیها رو جهت فان بازی میکنند و به طور جدی پلی نمیدن
به علاوه اینکه خیلیها پینگ مناسب و تجهیزات مناسب برای گیم ندارن و بیشتریا با موس و کیبورد ۲۰ تومنی پلی میدن اما همین آقای اصفهانی (voyboy) کیبوردش Razer deathstalker هست که قیمتش حدود ۱ میلیون و صد هست و بقیه تجهیزاتش بماند. در کل منظورم اینه که خیلی از ماها به خاطر تجهیزات و لوازم و پشتیبانی های خیلی خیلی خیلی کم نمیتونیم به طور عالی پلی بدیم وگرنه اگه ما تو شرایط این آقا میبودیم صد درصد از ایشون هم بهتر میشدیم
آره واقعا اگه ما هم پینگ اونا رو داشتیم میتونستیم خیلی بهتر باشیم:n28:نقل قول:
بهترین پلیر های ایران بچه های قدیمی تیم doom booster هستند، البته خیلی هاشون بودند چون دیگه lol بازی نمیکنند، fiddle تو بهشون بگو، بگو چه تیم کولاکی داشتیم، بگو وقتی مسابقه داشتیم ترس تو تمام وجود تیم حریف نمایان بود و مجبور بودن جر بزنن و با هزار بهونه الکی حذفمون کنند، به یاد بچه های قدیمی :n16:
اما اگه بخوام اسم 1 پلیر رو بگم از نظر من بهترین پلیر ایران amin dante دوست با معرفت و با ادب و با مرامم هست، lane اصلیش mid هست، فوق العاده بازی میکنه این بشر، تو بازی خوش فکره و به تیم روحیه میده، البته اخیرا زیاد بازی نمیکنه، پلیر ها ی قدیمی میدونن که همه چیز به تایر رنک نیست واسه همین به تایرش که دایموند هست نگاه نکنین، 1 بار دیگه میگم این بشر فوق العاده بازی میکنه، از دوست قدیمی خودم fiddle که یکی از قدیمیه ها و پیشکسوت های عرصه لول هست میتونین بپرسین :n12::n16::n02:
اون خنده آخر فقط مخصوص تو بود fiddle جان :n02::n02::n02:
عزیییییییییییییییییییزززز ززززززززززززممممممممممممم م چه عجب برگشتی فروم :n12::n12::n12::n11::n40:نقل قول:
از بس امین کم میاد لول که به کل یادم رفته بود
amin dante یکی از بهترین هاست هیچ وقت ندیدم فان بازی کنه همیشه جدی و عالی بازی میکنه:n12:
هیچ وقت اون جرزنی رو فراموش نمیکنم ولی نامردا اگه جرزنی نمیکردن و حذفمون نمیکردن اول میشدیم خیلی حیف شد :n03:
البته موس و کیبورد تاثیر داره ولی نه اون قدرنقل قول:
اینم اضافه کنم که خیلی از پلیرهای ایرانی بازیها رو جهت فان بازی میکنند و به طور جدی پلی نمیدن
به علاوه اینکه خیلیها پینگ مناسب و تجهیزات مناسب برای گیم ندارن و بیشتریا با موس و کیبورد ۲۰ تومنی پلی میدن اما همین آقای اصفهانی (voyboy) کیبوردش Razer deathstalker هست که قیمتش حدود ۱ میلیون و صد هست و بقیه تجهیزاتش بماند. در کل منظورم اینه که خیلی از ماها به خاطر تجهیزات و لوازم و پشتیبانی های خیلی خیلی خیلی کم نمیتونیم به طور عالی پلی بدیم وگرنه اگه ما تو شرایط این آقا میبودیم صد درصد از ایشون هم بهتر میشدیم
مثلا من یک زمانی کانتر تو گیم نت ها بازی می کردم. با یک موس 15000 تومانی خداوکیلی طوری اسنایپ می زدم که مثلا بهترین بازی کنهای دنیا میزنند. دارم میگم خداوکیلی؟ الو؟
منظور اینکه وقتی مجبور باشی با همه چیز می تونی
ولی در مورد پینگ درست میگی. وقتی مثلا من دارم بازی می کنم یکدفعه صبادز من رو 5 10 دقیقه یا بیشتر دی سی می کنه بازی پروموشن رو میبازم. یا لگ میشه. یا وقتی میری گنک کنی دی سی میشی بر میگردی میبینی مردی و .....
درست میگی.
ولی از همه اینها مهم تر انگیزه هستش
وقتی شما یک چند سال بازی می کنی. چه برنز باشی چه مستر آخرش باید بیای تو فروم در مورد اسکیل و تیم ورک و شانس بحث کنی و نه تیمی وجود داره برای مسابقه نه جایزه ای و نه پولی نه کوفتی. اون وقته که خیلی سفت بازی نمی کنی. یعنی حال حوصله اش رو نداری. مخصوصا اگر مچ مینگینگ بالانس باشه و نتیجه بازی مثلا 30 5 باشه. اون 5تا هم 3 کیلش برای تو هستش :n08:
انگیزه مهمترین چیز تو زندگی هستش
The angize
the motivation
یک چند وقته شیطونه میگه برای تنوع برم دوتا بازی کنم. اینطوری با یک تاپیک جدید آشنا میشم و می تونم در مورد اسکیل و تیم ورک و شانس بحث کنم :n08:
اقا راستی یک نکته ای رو من 100 ساله متوجه شدم ولی ممکنه بعضی دوستان توجه نکرده باشند
دقت کردید که جینکس ایکونش با خود چمپش فرق داره؟ اصلا مدل مو و خود صورت رو مقایسه کنید :n02: