مفت خوری و دزدی آثار هنری خجالت نمیشناسه :angry:نقل قول:
Printable View
مفت خوری و دزدی آثار هنری خجالت نمیشناسه :angry:نقل قول:
دانلود نامحدود شبانه رو ظاهرا به درخواست سازمان مقررات همه شرکتها برداشتن هیچکدام ندارند دولت هم در حرف ادعا میکنه میخوایم اینترنت ارزون بشه در عمل وارونه نمیگذاره همین شرکتها هم کارشون بکنند. میتونی همون طرح ترکیبی سال گذشته رو بگیری بهمون قیمت بعد برای شبانه باید جداگانه هزینه کنی طرح ماهانه و شش ماهه داره فکر کنم شش ماهش هفتاد تومن باشه که 2-7 میتونی دانلود کنی. زنگ بزنی نمایندگی بهت میگه تو سایت نیست. برای دانلود فعلا بنظرم بسته های شبانه موبایل مناسب ترند بشرطی که جایی باشید که سرعت خوب باشه.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
واسه این ماه بعد از تموم شدن جشنواره سرویس 17 گیگ یک ماهه رو گرفتم .... جشنواره که داشتم سرعت دانلودش واسم تا 1.3 مگابایتم میرفت ولی این سرویس جدید حدود 600 کیلوبایته ... مشکلش اینه که شبانه نداره ولی خب در کل این سرویسشم واسه من خووووبه .. صبانت اگه پایداری در سرعت و پینگ رو نداشت ک بعد از جشنواره تخلیه میکردم ...
منم دارم صبانتو تخلیه میکنم، دانلود شبانه رو تقریباً همه شرکتا برداشتن یا محدود کردن
الان من با طرح شباهنگ شبی به زور 200-150 مگ دانلود میکنم، اصلاً به اون مصرف برقش نمی ارزه. حجم دزدی هم دارن فکر کنم.
های وب سرویس داره سالی 840 گیگ ، 460 تومن، اون خیلی به صرفه تره
کلا باید مصرف اضافه رو از روی ADSL بر داشتنقل قول:
صبا نت واقعا وب گردی خوبی داره این باشه برای وب گردیت برای دانلود هم اگر میتونی روی اپراتور های همراه بنداز
هم سرعت دانلود بالاتری داری هم ی نت خوبی برای وب گردی
سمت اون شرکت های متفرقه هم نرو که واقعا پشیمون میشین
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
البته پیشنهاد شما قابل توجهه ، ولی صبانت به مراتب متفرقه تر از های وبهنقل قول:
نماینده هاب وی اینجا آشنامونه ، دکل نصب کردن میخوان سیم کارت دیتای فورجی بدن ، تو بعضی منطقه ها هم دادن، با خیلی از بانکها و موسسه های دولتی قرارداد شبکه های پشتیبان دارن ،ولی صبانت خیلی داغونتر از این حرفاست.
کیفیت با بزرگی شرکت رابطه ای نداره . صبانت انصافاً بهترین کیفیت و پایداری رو داره من در یکسالی که ازش سرویس داشتم واقعا یادم نمیاد حتی یک ساعت قطعی یا اختلال داشته باشم. وبگردی و تک کانکشن و خارجیش همه خوب بود اگه بحث قیمت نبود بهیچ عنوان تخلیه نمیکردم اما با نبود شبانه مصرف یکی مثل من حدودا 10-12 گیگ در ماه میشه که صبانت با طرح های محدودش برام گرون در میومد دیگه نمیخواستم بیش از نهایت ماهی ده تومن هزینه adsl بدم. الان چند روزی هست اومدم شاتل دویست گیگ 18 ماهه بهم داده صد تومن اگه شبانه نداره بجاش حجم بالا به قیمت هر گیگ پانصد تومن داده. خط رو 16 بسته و حدود دو مگ سرعت دانلود میده (صبانت رو دوازده بسته بود 1-1/2 مگ میداد) اگه همینجوری ادامه داشته باشه خوبه.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوست عزیز این سرویس شاتل شما سرور خارجی سرعت رو چنده داخلی که ۲ مگابایت داریننقل قول:
ممنون از همگی :n16:
من هرچی تو سایت اسیاتک نگاه کردم 200 گیگ 18 ماه 100 نومن ندیدم !؟ اگه لینکش هس بذار یا عکس بگیر .. مرسی .نقل قول:
ایشون گفتن از شاتل سرویس گرفتند:n01:نقل قول: