نه از بین نمیره،میره رو سرویس بعدیتوننقل قول:
Printable View
نه از بین نمیره،میره رو سرویس بعدیتوننقل قول:
نه اصلا امکان نداره فقط اون حجمی که اول بهتون میدن(هرماه 2 گیگ یا...)فقط اونه که به قول خودمون میسوزه وگرنه تمامی حجم های خریداری شده و هدیه از طرف شرکت سرجاشون میمونن و به دوره یا دوره های بعد انتقال پیدا میکنن.نقل قول:
دوستان من امروز از طریق سایت پارس انلاین فرم درخواست رو فرستادم
جند روزه جواب میدن؟
پینگش چطوریاست یکی میگفت خوبه یکی میگفت بده!
عکس چرا ؟!نقل قول:
منم گفتم حجمی که میمونه اما نگفتم حجم های اضافی که در بین دوره خریداری میشه ؟!!!!
برا هدیه مطمئن نیستم ، اما مطمئنم که نگفتم حجم های اضافی خریداری شده ی علاوه بر حجم اصلی .
منظورم از حجم اضافی حجمی بوده که اضافه میمونه از قرادادتون . شما اشتباه برداشت کردی جناب ...
خب همین حالت هم (همون حجم اصلی که گفتین به دوره بعد منتقل میشه) اشتباه بود.اینا رو قبلا هم میدونستم اما شما که دیروز گفتی شک کردم ولی امروز از چند نفر پرسیدم و همشون حرفامو تایید کردن.هم در مورد ترافیک اضافی خریداری شده طی دوره و هم در مورد ترافیک هدیه و هم در مورد ترافیک عادی همه ی کسایی که ازشون پرسیدم با من موافق بودن.نقل قول:
آدرس ریست کردن مودم برای مارک SMC:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم که gmail باز نمیشه!!!
آخه چه مرگشونه؟؟؟؟؟
چرا یک روز راحتمون نمیزارن؟؟؟؟
نقل قول:
سلام . ممنون بابت معرفی کردن این روش . من برنامه رو نصب کردم و مودم هم Symphony هست و پسورد روش داره و جواب نداد اگه ادرس خاصی میخواد ممنون میشم بگید
یا باید رمزه مودمه برداری یا در قسمت parameters و working dir و sendkeys عبارت {ENTER} رو وارد کن و بعد کلید save رو بزننقل قول:
دوست عزیز چون من به مودم با مارک Symphony دسترسی ندارم پس شما یه زحمتی بکش برو داخل تنظیمات مودم و در صفحه ای که دکمه ریست یا ریبوت داره راست کلیک کن و گزینه View Source رو اتخاب کن و تمامی سورس های اون صفحه رو داخل یه فایل txt برام بفرست...نقل قول:
ضمنا تمام دوستانی که میخوان آدرس ریست مودمشون رو بدونن همین کاررو بکنن و برام بفرستن تا پیداش بکنم.