ممنوننقل قول:
ولی چرا خط 2 که نشون دهنده ipت هست تایم اوت داده ؟ لطفا اونم دستی بنویس
Printable View
ممنوننقل قول:
ولی چرا خط 2 که نشون دهنده ipت هست تایم اوت داده ؟ لطفا اونم دستی بنویس
همونطور که آرش هم گفت در تنظیمات مودم مشخصه که پهنای باند روی چند هستش و مسلما دلیل نمیشه که کاربر حتما با اون سرعت دانلود کنه چون اون سقف سرعت هست.من هم یکماهی میشه سرعتم در همین طرح بزور به 100 میرسید دلیلش هم همون bs هستش.من میخواهم بدونم منظور شما چی بوده؟:n02:دلایل تبلیغاتی و اقتصادی که بر کسی پوشیده نیست.دلایل دیگه چی بوده؟:n13:حس کنجکاویم گل کرده دیگهنقل قول:
بله متاسفانه برای من که نشد!ولی تا آخر رمضان باید یکی از طرحهای 6 ماهه رو انتخاب کنم.فعلا منتظرم تست دوستان رو ببینم.نقل قول:
آرش جان این trace دقیقا چی رو نشون میده و چه استفاده ای میشه ازش کرد؟؟نقل قول:
-----------------------
دوستانی که از طرحهای 6 ماهه استفاده میکنند(بجز نوروزی)لطفا نام طرح و سرعت دانلودتون در روز و شب رو هم بگید.:n16:
همونطور که می دونید پهنای باند کشور چند نقطه اتصال به خارج داره یعنی اطلاعات شما برای رفتن به خارج از یکی از این درگاهها رد میشهنقل قول:
این دستور مشخص می کنه که اطلاعات شما از کامپیوتر شما تا مقصد از چه مراکزی رد میشه. و چون مبین نت الا ماشاء الله همکار و تامین کننده پهنای باند داره می خوام ببینم که دوستانی که سرعت شون خوبه ایا ربطی به درگاه خروجی خاصی داره یا نه.
دوستمون MasterGeek به درگاه روسیه وصل هستند که معمولا نقطه خروجی خوبی نیست و تقریبا همیشه سرعت و پهنای باند کشور از این طرف مشکل داره.
من باز هم تریس میگیرم:نقل قول:
IDM، سه تا (هرکدوم ۱۶ کانکشن) در مجموع ۱۰۰ کیلوبایت سرعت
تورنت، ۲۶ دانلود (کانکش طبق فایروال ۳۷۰تا) در مجموع ۱۱۰ کیلوبایت
====
مجموع حدود ۲۱۰ کیلوبایت که نسبت به اوایل ساعت رایگان تا حدی کمتر کمتر شده.
طرح هم ۱ مگ نوروزی
البته این درست نیست که بگین مسیر الان همش از روستلهکام میگذره بسته به روترها داره که ترافیک رو چطور هدایت کنند. البته تنظیمات و اتفاقات و اوامر و کوسه و ... اثر داره اما یه چیز کلی نیست مثلا پائینتر یه مثال گذاشتم که سرور فکر کنم امریکاست و از روس تلهکام نمیگذره. همینطور یه سرور داخلی رو هم تریس کردم...
راجع به hop دوم و تایماوتش این خیلی طبیعیه و معمولا فایروال یا روتری هست (در مورد من فایروال احتمال زیاد) که به ICMP جواب نمیده و تایم اوت میشه. خلاصه تا اونجائی که دیدم خیلی معموله.
دوباره با همون آی.پی و یه سری آی.پیهای داخلی و خارجی دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینترنت حجمی مبین نت کدومشون بدربخوره که بخرم ؟
خب با V*PN، وضعیت تا حدی تغییر کرد و به نفع IDM شد که البته تا حدی مشخص هست چرا (کانکشنها و سرور رپیدباز به نظر من) الان:
IDM: دوتا دانلود هردو روی ۸۰ متوسط
Torrents: روی ۶۵ کیلوبایت با حدود ۱۴۰ کانکشن (که یکی از دلایل هست)
=========
مجموع چیزی حدود ۳۲۰ کیلوبایت
اینم تریس ۴.۲.۲.۴:
آی.پی دومی هم به Arvin Bahadoran مربوط به شرکتی به اسم Aria Web Development LLC هست توی منچستر هست که خدا میدونه کی پشتشه، ثابته موقته، طرف کوسهاست یا گمنامه یا اوپوزه .... خوب چیزپی.انه دیگه!!
اره برای سرور های خارجی کمک خوبیهنقل قول:
اون دومی ای پی مبین نت هست که چون احتمالا فایروال مودم هامون فعاله نشون نمیده
نگفتی به کدوم ای پی مبین نت وصل هستی؟
پ.ن : سایت زومین هم تو المانه
سرعت یک طرح یک ماهه با همون طرح ولی 6ماهه فرقی میکنه؟ مثلا 2مگ یک ماهه و دو مگ 6ماهه؟(البته برام تجربه دوستان مهمه)
من یه زمانی دو مگ میگرفتم(اون موقعی که حجمش 2گیگ در ماه بود)، سرعت دانلودم تو شبانه میانگین رو 300 کیلو بایت بود ولی الان سرعت میانگینم رو 100 هست.
و یه سوال دیگه، VP n یا ساکسس تاثیری رو سرعت داره؟
با قاطعیت چیزی نمیشه گفت ولی نباید سرعت یک ماه و 6 ماهه فرق کنهنقل قول:
بله انواع فیل شکن ها می تونه رو سرعت تاثیر مثبت داشته باشه مخصوصا رو سرور های خارجی
ساکسس بودن یا VP n بودنشم فرقی میکنه؟ فرصا من بخوام از هیپ فایل دانلود کنم باید از کدوم سرور VP n استفاده کنم؟ سرور های هیپ فایل تو کدوم کشوره؟
به نظرتون اگه من بخوام با این اوصاف طرح جدید بگیرم، بین تمام طرح های محدود 1مگ و 2مگ کدوم مناسب تره؟(چون الانشم با این که طرحم 2 مگه ولی از 1مگی ها سرعتم کمتره)