دقیقا Consol زمانی Freez میشه که باید کار پردازش رو آغاز کنه !!نقل قول:
این چه ربطی به Bios دستگاه داره !؟ اصلا چرا اونو عوض کرده ؟!
دقیقا Consol زمانی Freez میشه که باید کار پردازش رو آغاز کنه !!نقل قول:
دسته ای که تو کنسول هست همون عکسی هست که من گذاشتم. و اینکه یادته تو اون دسته ارجینالی که بهت داده باتری دوراسل بود یا انیژایزر؟ چون اگه انیژایزر بوده دسته J بوده و بازم اصل هست.نقل قول:
دسته ای که تو خودِ کنسول هم بود اینجوریه.
اما بُردشون با هم فرق میکنه.
یکیشون یکم خلوتتره. نمیدونمم کدوم تو کنسول بود کدوم جدا بود.
از فتحی خریدم.
نه! اشتباه نکنید!نقل قول:
دقیقا Consol زمانی Freez میشه که باید کار پردازش رو آغاز کنه !!
کنسولم دو-سه هفته پیش 3 چراغ شد. بردمش پیش تعمیرکار و گفتش که مشکل از GPU یا CPU نیست. بلکه مشکل از جای دیگری که ممکنه حل بشه ممکنه حل نشه. بعد اون قطعه ی مشکل دار رو به قول خودش عوض کرد. و مشکل 3 چراغ الان حل شده و من به راحتی وارد داشبورد و منوی بازی ها می شم. اما مشکل جدید اینه که به محض آغاز بازی، تصویر Freez میشه.
در ضمن دوباره هارد رو وصل کردم. اینبار پیغام میاد که کنسول شما برای اجرای این بازی نیاز به Update داره. آیا مایلید Update رو نصب کنم. من هم میگم نصب کن! بعد از مدتی دستگاه ReStart میشه و بعد دوباره همین پیغام رو میده که باید Update رو نصب کنی. به همین ترتیب بعد از نصب هر Update و بعد از Restart دوباره و دوباره همین پیغام تکراری میاد. انگار نه انگار که Update رو نصب کرده. مشکل از کجاست؟
تو همین یکی دو روزهنقل قول:
شما آپدیت رو با فلش نصب میکنید و وقتی که نصب می کنید حجم نصب رو در هارد داخلی کنسول رویت می کنید ؟نقل قول:
دوستان من بعد از 6 ماه به کنسولم دست زدم و بردم واسم آپدیتش کنند
چند تا بازی گرفتم که بهم حال ندادند!
لطف کنید اسم چند تا بازی خفن و توپ رو بگید تا بگیرم
ممنون از همه دوستان
red dead redemption و حتما بگیر اگه نگیری نصف عمرت بر فناست:20:نقل قول:
alan wake
dead to rights
singularity
splinter cell conviction
gta EFLC
pop tfs
.
.
.
.
.
نقل قول:
هیچ کس نیست جواب منو بده.
داداشي بايد صبر كني ببيني اصلا كپي خور ميشن يا نه 100% مايكروسافت روي اين مدل هاي جديد يه كاراي كرده كه ديگه مثل قبليا راحت كرك نشننقل قول:
اين لينك چند تا پرميوم تم.ميتوني مجاني دانلود كني دعاشو به جون هكر هاي محترم كن.بلدي تزريق كني تو هارد يا usb flash؟ من از تم آلن ويك استفاده ميكنم خيلي قشنگه بذار چند تا عكس بذارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5605894/XBOX_360_Premium_Themes
اينو گه ميدونم ايكس باكس قبليم رو وقتي سيم آداپتورشو كامل فرو نميكردم تو سه چراغ ميداد.فالكون بود از ترس كپ كردم.ولي منظورم سه چراغ شدن كمر شكنه جوري كه كنسول از پا در بيادنقل قول:
میتونی یادم بدینقل قول: