بعد 5 د صفر میشه یا 15
تست کن ببین یوتیوب میشه دید
soundcloud چطور؟
Printable View
بعد 5 د صفر میشه یا 15
تست کن ببین یوتیوب میشه دید
soundcloud چطور؟
برای اطلاعات بیشتر بیا به این گروهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در جریان بگذارید
:n27:
همینجا میگم !!! یه راهه که برای هر ای پی یه مدت محدود لیمیت نمیکنه وبعد از چند دقیقه (گاها 1 تا 10 دقیقه) الان یه نرم افزار پیدا کردم که خودش دی سی میکنه و صل میکنه دارم اون رو تست میکنم :دینقل قول:
در ضمن بعد از 5 دقیقه دیگه صفر چرا بشه !!! لیمیت میشه روی 15 :دی
پس برا اینکه سرعت دوباره بره بالا باید دیسی بشی
بازم نمیشه ویدیو دید:n29:
نه نمیشه ویدیو دید !!! ولی برا منی که فعلا باید با این 15 کیلو سر کنم بهترین گزینه ممکن استفاده از همین باگه :دینقل قول:
سلام حسین
آقا گزینه خوب برای دانلود شبانه چی هست ؟
بلوط که خراب شد {هر چند یه خلوار ازش دانلود کردم تا قبل از خرابی} در کل تجربه خوبی بود
ولی دیشب 3 گیگ دانلود کرده قبلنا 7 الی 8 گیگ دانلود می کرد
الان بهترین سرویس برای شبانه چیه ؟ پینگ و مقدار ترافیک ... اصلا مهم نیست فقط {سرعت دانلود}برای شبانه میخوام نه وبگردی
قیمتشم بین 15 تا 20 ماهانه
الان فکر میکنی این دو گیگ پارس شبا چقدر دانلود می کنه ؟
POL-2048-3G ؟؟؟؟؟
سلام!!!نقل قول:
چون میخوای ارزون باشه !!! 2 مگ پارس رو بگیر!!!! و اگه خطت جواب بده روی 9 مگ میبندن و میتونی شب با سرعت 950 دانلود کنی
البته میتونی 1 مگ و حتی 512 هم بگیری!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بالاخره سرویس VIP مکس نت رو گرفتم ولی متاسفانه خط تلفنم نویزش زیاده اما دانلودش واقعا خوبه شبی بین 8 الی 9 گیگ رو راحت میزنه ولی یه زره گرون در اومد.دوستانی که این سرویس رو دارنند دانلود شب جمعه تا ساعت 10 صبح هست یا نه؟