الان واسه شما حجم داخلی و خارجی رو جدا نشون میده ؟ مثلا زده 520 گیگ داخلی + 130 گیگ خارجی ؟نقل قول:
چون من تو اینستای زومیت دیدم گفته های وب جدا نشون میده از هر کدوم استفاده کنی جدا کم میشه ...
Printable View
الان واسه شما حجم داخلی و خارجی رو جدا نشون میده ؟ مثلا زده 520 گیگ داخلی + 130 گیگ خارجی ؟نقل قول:
چون من تو اینستای زومیت دیدم گفته های وب جدا نشون میده از هر کدوم استفاده کنی جدا کم میشه ...
دوستانی که این سرویس رو خریدن کاملا پشیمون شدن چون در بهترین حالت بهتون 64 کیلوبایت سرعت میده. یعنی 512 تقسیم بر 8. دیگه مثل قدیم نیست که سرعت رو باز بذارن. اینجا ایران است.نقل قول:
تو 24 ساعت جدیدا چندین بار این اتفاق می افته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همه دنیا سرعت رو همونی که گفتن میدن و باز نمیزارننقل قول:
ولی به جاش سرعت کمشون 16 هست با ترافبک نامحدود و فیمت مناسب
روی 3 مگ چه سرعتی ارائه میشه روی های وب؟ دوستان کسی گرفته کلا سرعتشون اسمی هست یعنی روی 3 مگ فقط 384 تا دانلود میکنی حداکثر؟
خدایی این مقدار حجم چیه تو اپ اندروید زده!!!!!
تو سایت هم میرم زده ۳۲۰ گیگ اما مصرف میکنم کم نمیشه فکرکنم قراره ی دزدی اساسی کنن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم شاید اطلاعی ندارمنقل قول:
دوست عزیز شما که اطلاع دارید الان روی سه مگ چه سرعتی ارائه میشه 384 تا؟نقل قول:
از وقتی من این سرویس جدید رو گرفتم همش تایم اوت داریم و تک کانکشن دیگه علاوه بر ساعات پر مصرف ، وقت های دیگه هم کلا زاییده . این ماه تموم بشه تخلیه میکنم . 90 تومن دادیم . پول علف خرس نیست که .
آره قطعی زیاد داره ؟ من میخواستم برم فن آوا یا دیده بان میگن پورت خالی نیست :n03: