سلام به همه من این بازیو تازه شروع کردم کسی میتونه کمکم کنه؟:n36:
Printable View
سلام به همه من این بازیو تازه شروع کردم کسی میتونه کمکم کنه؟:n36:
سلام کدوم سرور اکانت ساختی؟نقل قول:
eu nordic اینجا ساختمنقل قول:
iran رو add کن تا از داخل بازی کمکت کنمنقل قول:
باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
عجب چیزیه این ویگاررررررررررررررررررررر ررر
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
یعنی فقط برید ویگار بازی کنید. =))
اصل چمپه
1082 ای پی ( با بارون که قدیم 70 تا میداد الان نمیدونم چه جوریه دقت نکردم )
یعنی ریورکش کردن التیش اپی. قدیم فقط جلوی ای پی ها خوب بود. الان جلو بقیه هم خوبه
یعنی خدای چمپه
حتما باهاش بازی کنید :) هم حال میده هم خفن اپیه
من عاشق انیه هستم ولی جدیدا خیلی ریدن بهش نرف شده. حتی تو سایت های خارجی آمار رو چک کنید از وقتی این پچ اومده باهاش کم بازی می کنند. التی میزنی بغل یارو استان نمیشه :n04: قدیم شیش فرسقیش استان میشد
زدم تو کار ویگار ای حال میده. جتما بازی کنید. فکر کنم بتونید باهاش از دیویژن های پایین بیاید بالا ( اگر خدا لطف کنه تیم خوب هم بهتون بیفته )
هرکی بازی میکنه منو ادد کنه
Nirv4na1994
اره انصافن تو هر بازی س چهار بار ب یاد قدیم ها بقل طرف الت میکنم استان نمیشه :n02:نقل قول:
ولی هنوز هم op ه و هرکیو one shot میکنه
بزار جلوت یه lissandra بیوفته بعد اون وقت میفهی که veigar چیزی ندارهنقل قول:
Talon و fizz و zed و kassa راحت veigar رو میزنن.
اما بهترین کسی که در مقابل veigar میشه ورداشت ryze هست که واقعا الان یکی از شاخترین midder ها ryze هست
آرهنقل قول:
بزار جلوت یه lissandra بیوفته بعد اون وقت میفهی که veigar چیزی نداره
Talon و fizz و zed و kassa راحت veigar رو میزنن.
اما بهترین کسی که در مقابل veigar میشه ورداشت ryze هست که واقعا الان یکی از شاخترین midder ها ryze هست
البته من اننیه بازی می کردم زد که کانترش می کنه ولی با انیه زد رو میزدم. یعنی یکمی تمرین میخواد. البته من خیلی سیف بازی می کنم. فعلا اینها جلوم نیافتادن . انشالا نیافتن :n08:
البته یک بازی انیه جلوم افتاد گلد 3 بود 2بار کشت منو :n08: لامصب استان التی ایگنایت :)
ولی بعد خوب بازی کردم با 1000 ای پی جر میدادم.
کلا اول بازی فارم باهاش سخته. ولی یکمی لول میره بالا با کیو راحت تر میشه فارم کرد. انییه که ریده شده. من فعلا میخوام با ویگار بازی کنم ببینم چی میشه :)
حال میده باهاش. کاسه گدایی هم دست گرفتم بلکه یکی اسکین فینال باس بفرسته :n08: 1800 ارپی؟ مگه خر مغزم رو گاز گرفته. 20 تا اسکین گرون داشتم اکانت بن شد. دوباره پول حروم نمی کنم :n20:
چند وقت پیش یکی میخواست برام لوکس استیل لجیون بفرسته. بعد با خودم گفتم ولش کن برای چی برای من که نمیشناسه بفرسته پاکش کردم :n08:
دیوانه کرده این بازی منو
اگه کسی میخواد تازه بازی رو شروع کنه یاد بگیره منو add کنین سرور euw با هم بازی کنیم woodën division
اینجوری منم از لول آپ کردن خسته نمیشم :n11: