جالبه تو پنب من موجوده :/نقل قول:
با قيمت ٦٩٠٠٠ تومن
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
جالبه تو پنب من موجوده :/نقل قول:
با قيمت ٦٩٠٠٠ تومن
Sent from my iPhone using Tapatalk
من احمق از پارس اومدم اینجا پینگم بالا بود حجم هم میخورد اومدم اینجا حجم خوری هم هست سرعت تک کانکشنه افتضاح تازه شبانه هم ندارم خلاصه از اینجا رونده از اونجا مونده
بعد از 12 سال باید از صبانت برم! جشنواره یکساله گرفتم به امید بسته شباهنگ که گویا صبانت با شعور! حذفش کرده!
آقا این شرکت ها دستشون تو دست همه الان دیگه همه شبانه رو حذف کردن منهم تا وسط ماه طرحم تمومه قصد داشتم تخلیه کنم دوتا طرح خوب هم در نظر گرفتم که تا ده روز پیش بودند یکی جشنواره یکساله فن آوا و یکی هم مخابرات فارس هردو قیمت مناسب شبانه هم داشتند اما الان رفتم میبینم جشنواره هاشون حذف کردند. همون پارس آنلاین هم تو بعضی پیشنهاد هاش 5-8 سه ساعتی رایگان داشت که الان دیگه نداره.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دوستان وقت بخیر.من ساکن مشهدم . میخوام برا خونه نت بگیرم . کاربردم بیشتر بازی انلاین و دانلود و اینستاگرامه . شاتل بگیرم یا صبانت ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید از کجا بگیرم
صبانت برای دانلود به هیچ وجه مناسب نیست (در حال حاضر نه شبانه رایگان داره و نه بسته های تخفیفی)نقل قول:
ولی برای بازی خوبه و پینگ نسبتا مناسبی داره
براي كارهايي كه گفتي فقط صبانتنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
به نظــر من شاتــل بگیــر سرویس گیم رو فعــال کن مشکــلی نداره من دارم راضــی ام :n01:نقل قول:
یکیاز دوستانم هم شاتل داره راضیه پینگش پایینه ولی میگه حجمش خیلی زود تمام میشه به طرز عجیبی
چیکار کنم این قضیه حجم صحت داره ؟؟
تقریبا آره ولی من نامحدودش رو گرفتم فعلا خــوبه :n01:نقل قول: