نه تو این دوره نخریده بودم،آره واس خودم هم عجیبه،دور بعدشو میدونسم اما فک نمیکردم به دو دور بعد هم منتقل شهنقل قول:
Printable View
نه تو این دوره نخریده بودم،آره واس خودم هم عجیبه،دور بعدشو میدونسم اما فک نمیکردم به دو دور بعد هم منتقل شهنقل قول:
کی گفته چنین چیزی رو . من هر دوره دارم همین کارو میکنم با دو تا سیستم دیگه که براشون اشتراک پارس گرفتم هم .نقل قول:
میدونی قانونش اینه که هرچی داری بجز حجم هدیه با تمدید قرارداد قبل از پایان زمان دوره به دوره جدید منتقل میشه ......
من 2ساله هردوره حجمم منتقل میشه شما رو نمیدونم که چقدر تجربه داری ...
اون دوستمون قبلا اینطور سوالشونو پرسیده بودن (((یه سوال بچه ها،من واس سرویس قبلیم یه گیگ ترافیک خریده بودم که وقتی اون تموم شد اومد رو این سرویسم، الان هم که این سرویسم داره تموم میشه روی پکیج بعدی هم میره یا نه؟))) خب سرویسم داره تموم میشه یعنی چی؟ یعنی روزهای مجازم داره صفر میشه.وقتی روزهای مجاز صفر بشه هر حجمی براتون مونده باشه صفر میشه دیگه.مگه اینکه قبل از اتمام روزهای مجاز اقدام به تمدید اشتراک کنید که در اون حالت هم چیزی به دوره بعد منتقل نمیشه بلکه سرویس جدیدی که خریدین به عنوان سرویس رزرو براتون ثبت میشه و اول باید سرویس فعلیتون تموم بشه بعد سرویس جدید فعال بشه.من نمیدونم تو این دو سال شما چجوری ترافیکت به دوره جدید منتقل شده ولی برا من اینجوریه عزیز: فرض کن یک گیگ ترافیک برام مونده و 10 روز به پایان اشتراکم مونده.حالا اگه همین امروز یه سرویس سه ماهه بخرم چی میشه؟ این سرویس جدید بعنوان سرویس رزرو نگهداری میشه و من 10 روز وقت دارم تا اون یک گیگ رو مصرف کنم و بعد از 10 روز سرویس جدیدم فعال میشه.پس هیچی به دوره بعد منتقل نمیشه.نقل قول:
بله روالش همینه باید قبل پایان زمان این دوره تمدید کرد که حجم اضافی منتقل بشه اگرنه سوخت میشه .
اما وقتی سرویس جدید از روز بعد از اتمام دوره قبلی ، فعال میشه همون اول حجم مانده قبلی هم بهش اضافه میشه ( بجز حجم های هدیه ) . اگه مدیریت سرویس رو توجه داشته باشی و اون پایین صفحه رو توجه کنی کاملا متوجه میشی .
من دارم به خودم شک میکنم رفیق!!!!!.اطلاعات شما با اطلاعاتی که من از پارس آنلاین دارم 180 درجه با هم فرق دارن و مخالف همدیگه هستن.از بقیه دوستان خواهش میکنم این جمله ی منو اگه اشتباهه اصلاح کنن: گیگ های اضافی خریداری شده در طول دوره و گیگ های هدیه به دوره های بعد منتقل میشن.نقل قول:
گیگ های هدیه و گیگ های اضافی به دوره های بعد منتقل میشن اما حجم مانده قبلی با اتمام روزهای مجاز سوخت میشه.شک نکن دوست عزیز.
عزیزم شک نکن . من دو سالی میشه دارم همین روال رو طی میکنم . هرچیزی که باشه بجز هدیه ...نقل قول:
رفیق هدیه که دیگه محاله که محدود به یه دوره باشه.وقتی پارس آنلاین به شما یک گیگ هدیه میده هیچ محدوده زمانی مشخص نمیکنه که بگه مثلا شما تا پایان این دوره وقت داری این یک گیگ رو مصرف کنی.نقل قول:
نقل قول:
سلام. نه این طور نیست.گیگ های خریداری شده.گیگ های هدیه داده شده به دوره بعد منتقل میشن.ولی در تمدیدقرارداد گیگ های اون به دوره بعد منتقل نمیشه.
سلام من الان 512 دارم سرعت بین 230- 240 است اگه 1مگ بگیرم سرعت چند میشه؟
512 و یک مگ فقط در سرعت دانلود شبانه فرق دارن و روزا سرعتشون یکیه.نقل قول: