همین چند روز پیش بود اومدم تاپیک گفتم عجیبه یه مدته مبین نت قطع نشده .یادتون هست!
دیشب از ساعت 10 شب تا نمیدونم کی.... قطع بود .صبح وصل شده بود :n21: فکر کنم مسئولاش می یان تاپیک و میخونن طرف گفته راست می گه خیلی وقته قطع نکردیم :n08:
Printable View
همین چند روز پیش بود اومدم تاپیک گفتم عجیبه یه مدته مبین نت قطع نشده .یادتون هست!
دیشب از ساعت 10 شب تا نمیدونم کی.... قطع بود .صبح وصل شده بود :n21: فکر کنم مسئولاش می یان تاپیک و میخونن طرف گفته راست می گه خیلی وقته قطع نکردیم :n08:
دوستانی که از طرحهای 6 ماهه استفاده میکنند(بجز نوروزی)لطفا نام طرح و سرعت دانلودتون در روز و شب رو هم بگید.:n16:
مگه واسه نوروزی ها اوضاع بهتره ؟ من نوروزی هستم ؟نقل قول:
بله.طرح نوروزی معمولا روی 2 مگ و کمی بیشتر بسته شده ولی چون دیگه قابل انتخاب نیست میخوام بدونم بقیه طرحهای 6 ماهه رو چه پهنای باندی بسته میشه.نقل قول:
من میخواستم نوروزی بزنم که متاسفانه برش داشتن - 2 روز پیش همون طرح 2 مگ 6 ماهه رو تمدید کردم
الان سرعت دانلودم حداکثر روی 300 هست و حداقل روی 250 (سرعت روزانه شبانه یکی هست واسه من )
اقایون من که مبین نت داشتم و تموم شد ولی چیزی که خوب میدونم مبین از حد ظرفیتش 3 یا 4 برابر کاربر داره . بخیالش شین .
معمولا هر طرحی رو که بر میدارن باز تا یه مدت قابل تمدید هست باید پول رو بریزی بعد زنگ بزنی به پشتیبانی تا فعالش کنن. البته به شرط اینکه بخوایین نوروزی رو تمدید کنید نه تغییر.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه طرح ها چجوریه؟
مثلاً 1و 2 مگابیت که قیمت یک ماهشون یکیه(30تومن) سرعت شبانشون 128KB/S و 256KB/S هست واقعاً یا اینکه موقع دانلود شبانه سرعت ها رو کم میکنن؟
و سوال دیگه اینکه سرعت دانلود طرح های نامحدود به اندازه سرعت اسمیشون هست یا کمتره؟
دقيقا كي گفتـه طرح نوروزي روي 2مگ و كمي بيشتر بسته شده؟؟نقل قول:
اسما باید بدن چون رو همین سرعت ها بسته شدن. کلا شبانه برای هرکس هندونه سربسته استنقل قول:
طرح های نامحدود اداری هم بله دقیق همون سرعت رو میدن
من :n06:و همه کسایی که دارن استفاده می کنندنقل قول: