چیز دیگه نهنقل قول:
تاکتیک دفاع
اپرنس آتاک
Printable View
چیز دیگه نهنقل قول:
تاکتیک دفاع
اپرنس آتاک
ببخشید برعکس نوشتم. :18:تاکتیک تو حمله و اپرنس تو دفاع. به نظر من موثر هستند. مثلا کسی که 150 اپرنس داره و 80 تاکتیک توی حمله بهتر از کسی هست که 150 تا اپرنس داره و 10 تا تاکتیک.. برای همین می خواستم بدونم کسی فرمول دوئل رو داره؟:13:
مگه پیام رو ندیدی ؟:دی !!نقل قول:
اگه با مال خودمون تو یک ساعت نباشه و تا ساعت 2 شب باشه می رم ...
لعنت!
دیشب دیدم بریسکو اسلحه گیرم نمیاد رفتم یدونه precise shotgun خریدم که حداقل بتونم با NCP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها دوئل کنم.
الآن استریم ریور دقیقا یکی مثل همینو بهم داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی آدم اینقدر ...بخت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله... بله... تایید میشهنقل قول:
بده منم زیرشو امضا کنم:20:
به قولی الآن مشکل جامعه ما تکرر تعویض آواتاره
---------------------
*استریم ریور شغلیه که شما هنوز نتونستین باز کنین. یه چیزیه تو مایه های ریور فیشینگ:31:
اپرنس فقط برای آتاکنقل قول:
تاکتیک فقط برای دفاع
فکر کنم طرف داره اشتباه می کنه با REFLEX و TOUGHNESS چون اگه به فایرآرم اتاک بدی کل رفلکس + نصف TOUGHNESS به کارت می یاد ولی برا تاکتیک و اپرنس این طوری نیستش
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
چرا حسودی می کنید ؟ :31:
عکس میزارم قفل کنی هاااا :دینقل قول:
چرا حسودی می کنید ؟
البته آتاک نیست اتکه .نقل قول:
اپرنس فقط برای آتاک
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
اونم npc نه ncp :دینقل قول:
دیشب دیدم بریسکو اسلحه گیرم نمیاد رفتم یدونه precise shotgun خریدم که حداقل بتونم با NCP ها دوئل کنم.
ای بابا من اسمشو بلد نبودم سه ساعت توی tw-db.info گشتم؛ آخرش هم غلط نوشتم:31: حالا مخفف چی هست؟ no problem caddish؟:31:نقل قول:
ولی در مورد اتک/آتاک فکر کنم لهجه ایه، من چندین بار شنیدم خارجیا گفتن آتاک. بیل گیتس هم میگه آتک! اگرچه اتک رایجترترتره:20:
----------
سروش بعد عمری اومدی پست دادی همونو هم علی گرفت پاک کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی با ما لج افتاد باز !!!
inventory ما در ورلد Brisoce اپدیت شده با چند ایتم و لباس جدید پس از نفروختن.
کد:http://tw-db.info/invent.php?x=d05de492405914736ecfe06887409af71bb9eb74