خوب بله من که ابتدا و اواسط و انتهای صحبت ابتداییم گفتم اینا همه ملاک های منه !! من نمیگم کسی برای خودش ملاک نداشته باشه اتفاقا میگم هر کسی طبق ملاکی که داره باید بره جلو , بحث من اینه نیایم ملاک هامون رو عمومی کنیم و راهنمایی غلط به دیگران بدیم , چیزی رو که خوشمون میاد خدا کنیم چیزی رو که باهاش مشکل شخصی داریم شیطان کنیم !
من خودم با اون همه دلیل و مدرک آخر صحبتهام گفتم فردا یکی به خاطر سرعت من و حرفهام نره آسیاتک بگیره !! چونکه من طبق نظر شخصی و ملاکهای خودم آسیاتک رو قبول دارم شاید کس دیگه قبول نداشته باشه هر کس باید خودش تحقیق کنه , اینی که بخواد بیاد توی اینجور مکانها و پرس و جو کنه به هیچ جایی طرف نمیرسه ...
من که الان بحث خوب و بد با شما یا کاربر دیگه ای ندارم !! خود من دارم میگم آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین رو قبول دارم و نیازی که به شخصه دارم به آسیاتک نزدیک تره . من دوست ندارم با کلمات محدود و غیر محدود بازی کنم !!! محدود کرده هیچ ایرادی نداره از نظر من , سرعت 60 کیلوبایت رو محدود نکرده که بشه 5 کیلوبایت !! سرعت 600 کیلوبایت رو محدود کرده که شده 140 کیلوبایت که خیلیااااا روزانشون 140 کیلوبایته !!
بعدشم من تمام دلایلم رو با اعداد گفتم و دیگه نیازی نیست بازم تکرار کنم , اینی که شما میگی ساعت های رایگانش به درد نمیخوره و مخابرات همونو داره میده و ... رو من توی پست قبلی توضیح دادم . شاید برای شما ماهی 100 گیگ دانلود توی ساعات شبانه به درد نخوره , شاید برای شما سرعت روزانه ی 100 کیلوبایته مخابرات با سرعت 600 کیلوبایت آسیاتک یکی باشه و این 2 رو مساوی قرار بدی اما من اینکارو نمیکنم و بحثی هم نداریم ! شما دوست داری اینجوری فکر کنی به من هیچ ربطی نداره , شما ملاکت چیز دیگه ایه من چیز دیگه ... بحث اصلی من اصلا همین بود که هر کی یه نظر و سلیقه ای داره نباید بیایم نظر شخصیمون رو به عنوان یه سند برای دوستانی که تازه کار هستن و ازمون مشورت میخوان قرار بدیم و گمراهشون کنیم !! طرف میاد میگه آسیاتک بگیرم یکی میاد 1000 هزارتا عیب و ایراد از خودش در میاره با قسم و آیه میگه نه نگیر !!! یکی میگه شاتل بگیرم طرف 1000 تا اطلاعات غلط میده میگه نه شاتل نگیر !!! آخه چرا باید اینطوری باشه ؟
در ضمن این چیزایی که شما گفتین از نظر من اصلا مشکل نبود !! چون توی پست دومم تمام گیگا رو حساب کردم , ماهی 100 گیگ دانلود و سرعت روزانه 400 الی 600 کیلوبایت برای من عالیه و هزینش هم مهم نیست , توی پست قبلیم هم گفتم یه شرکت معرفی کنید شما مخابرات رو معرفی میکنی در صورتی که به جمله ی من دقت نکردی !!! شما یا هر کس دیگه فرق نداره یه شرکت به من معرفی کنید که روزانه سرعت دانلود بالای 700 کیلوبایت بهم بده , شبانش 7 ساعت کامل باشه , سرعت شبانش هم بالای 140 کیلوبایت باشه ( هزینش هم مهم نیست فقط نامحدود نباشه مثل همین آسیاتک حجمی باشه ) . شما هر موقع یه شرکت پیدا کردی این 3 تا خصوصیت رو با هم داشت توی پروفایلم بهم معرفی کن ...
من دیگه حرفی ندارم حرفامو توی این 3 تا پست کامل گفتم فکر نکنم چیزی رو یادم رفته باشه , فقط دوباره یه صحبت با دوستانی که میان مشورت میگیرن برای خرید سرویس ADSL , دوستان عزیز سعی کنید خودتون تحقیق کنید خودتون با چشم ببینید و با توجه به ملاک و سلیقه خودتون شرکتتون رو انتخاب کنید !!!! این قضیه کاملا بستگی به نوع نیاز خودتون داره , مثل اینکه یه سبک فیلم رو دوست نداشته باشید اما یکی به اصرار بگه برو نگاه کن !! شاید فیلم قشنگی هم باشه اما خوب با سلیقه و شخصیت شما سازگار نیست ! یا برعکس عاشق یه سبک از فیلم هستید یکی هی میاد میگه مزخرفه نرو نگاه کن !! و شما اون فیلم رو نگاه میکنی و واقعا لذت میبری , شرکت ADSL هم همینه شما ببینید نیازتون چیه الکی توی این تاپیکها نچرخید سوال بپرسید , من به شخصه هزینه برام مهم نیست , سرعت روزانه برام مهمه , سرعت شبانه هم زیر 120 نیاد راضیم , با این وضع از آسیاتک 1 ساله دارم استفاده میکنم و کاملا راضی هستم , شرکتی رو پیدا کنم که بیشتر با نیازهام جور باشه آسیاتک رو جمع میکنم میرم اونجا ! ارث پدریم نیست که ... شما هم سعی کنید شرکت مورد نیازتون رو خودتون پیدا کنید:n16:
دیگه موردی برای بحث نمیبینم ...