فلش که تقلبی نیست.... آلان دادم گارانتی بهبینم چی میشه ....نقل قول:
. ولی شما نرمافزار تون رو با روغن موتور فورمول یک مقایسه می کنید ...فلش من هم با پیکان ! :2:
فلش که تقلبی نیست.... آلان دادم گارانتی بهبینم چی میشه ....نقل قول:
. ولی شما نرمافزار تون رو با روغن موتور فورمول یک مقایسه می کنید ...فلش من هم با پیکان ! :2:
میثم جان منظور منم دقیقا تو کیفیت ساخت چیپ و بورد دسته بود !! وگرنه تو چیدمان و مهندسی ساخت هیچ فرقی با هم ندارن .نقل قول:
مثال زدم , شما بد برداشت نکن.نقل قول:
پاک شود بی زحمت
تو توپخونه یه جای درست و حسابی کسی میشناسه برای خرید بازی؟ که هم قیمت خوب بده هم دی وی دی خوب؟
امروز غروب دارم میرم از حاج میثم یه الایت ناز بگیرم...:31:
lt 1.1 جدید تر اومده؟
آره ولی الان دیگه نه !! چون زمانی که به بعضی هاشون بازی میدادم یه امیدی به جنس خوب بود ولی الان بعید میدونم.نقل قول:
پیشاپیش مبارکتون باشه
بله اومده البته فقط برای درایو های BenQنقل قول:
اینم لینک دانلود:
کد:http://www.filejumbo.com/Download/6455B5A5A8C9A58F
XBOX360 سه چراغ شدم مثلا تعمیر شد! یارو می گفت مشکل از Chipset شه. جایی که سیستم عامل سیستم ریخته شده. این قسمت رو عوض کرد و به قول خودش Xbox درست شد.
متاسفانه به محض اینکه در خونه روشنش کردم، Error 71 داد. هارد رو دراوردم. مشکل حل شد. ولی مشکلی عجیب تر جایگزینش شد!
وقتی یک بازی رو اجرا می کنم، بعد از نمایش منو و Cutscense ها، به محض آغاز گیم پلی بازی، صفحه فریز میشه و قفل می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته. امیدوارم مشکل از فریمور باشه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
اگه مشکل از فریمور باشه، بگم چی بریزند؟
اگه مشکل از Update های مایکروسافت باشه، آیا خارج از محیط Live و توسط USB میشه این Update ها رو به سیستم ریخت؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
دستگاه شما جاسپره یا فالکون ؟؟؟؟
صد در صد يا فالكونه يا زفيير.جاسپر كه سه چراغ نميشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
دستگاه شما جاسپره یا فالکون ؟؟؟؟
XBOX360 Elite Jasperنقل قول:
صد در صد يا فالكونه يا زفيير.جاسپر كه سه چراغ نميشه