خودم پيدا كردم. رفتم Acces point موبايل رو mtnirancell گذاشتم درست شد.
خودم پيدا كردم. رفتم Acces point موبايل رو mtnirancell گذاشتم درست شد.
ايول ايرانسل با اين gprs مجانيش!!!
كسي سايت دانلود برنامه به سورت wap مي شناسه؟
اين مجاني بودن gprs از ساعت چند تا چند و از كي تا كي هست؟
ايول ايرانسل با اين gprs مجانيش!!!
كسي سايت دانلود برنامه به سورت wap مي شناسه؟
اين مجاني بودن gprs از ساعت چند تا چند و از كي تا كي هست؟
نقل قول:
ايرانسل از بس باحاله و پر طرفدار تمام خط هاش مي تركن. ولي اعتباريش زياد اين شكلي نيست.:27::5:
نقل قول:
ايرانسل از بس باحاله و پر طرفدار تمام خط هاش مي تركن. ولي اعتباريش زياد اين شكلي نيست.:27::5::26:
ايول ايول ايرانسل و ايول
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
سیمکارت من یک هفته است که اصلا زنگ نمی خوره و زنگ هم بخوره تا وصل می کنم قطع می شه.و هر کسی هم که به من زنگ می زنه با بوق مشغول مواجه می شه. باید چیکار کنم؟.
من سرعتم 115 هست!!!نقل قول:
منم با کامپیوتر با سرعت 460
kbps وصل شدم
ایول ایرانسل
مشکل از دکل منطقه شما است.نقل قول:
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
سیمکارت من یک هفته است که اصلا زنگ نمی خوره و زنگ هم بخوره تا وصل می کنم قطع می شه.و هر کسی هم که به من زنگ می زنه با بوق مشغول مواجه می شه. باید چیکار کنم؟.
من با هر دو عدد وصل میشدم سرعتشون فرق نمیکنه ..... اون عدد الکیه ....نقل قول:
من سرعتم 115 هست!!!
به ! تو دیگه چرا ؟ شما که پوششتون کامله برید حالشو ببرید ، این چند روزم شبکه داره آپدیت میشهنقل قول:
مشکلات پیش اومده هم به همین خاطره ، شاهین خان هم اینو گفته بودش ،
بچه ها امروزم برا من کم نمیکنه،تا الان دانلودیهام از مرز 300 مگ هم رد کرده ،قربونت برم دزفولی خیلی باحالی:40:
فقط بچه ها من دارم با سرعت 9.5 کیلو بایت در ثانیه دان میکنم ، به نظر شما برا ایرانسل که EDGE داره سرعتش
کم نیست ؟ اصلا سرعت واقعی EDGE چنده ؟ کسی میدونه ؟ من که رو موبایلم E رو نشون میده به نظرتون EDGE
ایرانسل واقعیه یا در آینده سرعتش بیشتر میشه ؟
اینجا بهتر میتونی جوابت رو بگیری :نقل قول:کد:www.mtnclub.ir
سرعت EDGE 238.6kb/s هستنقل قول:
اون سرعتی که مینویسه سرعت کابل گوشیته!نقل قول:
سلام شما تو اين سايت رفتين تو سايت ايرانسل هست پايين تو صفحه اصلي واسيه شارژ و پرداخت قبض
با سامان وپارسيان هست؟؟؟؟
کد:http://www.irancellshop.com
نقل قول:
اشتباه نمی کنی ، انقدر اختلاف 9.5 کیلو در ثانیه کجا و 238 کیلو در ثانیه کجا :18:
آقا یکی که اطلاعات کامل داره و از نوع EDGE ایرانسل خبر داره جواب بده :19:
EDGE ی ایرانسل چقدر با استاندارد جهانی فاصله داره ؟ آیا این 9.5 بیشتر میشه یا نه ؟
شاید ماله من کمه ! برای یکی یادمه 11 بود که اونم باز زیاد اختلافی نداره
میخوام بدونم اگه نزدیکه نزدیکه دکل هم باشیم همینه سرعتش یا نه خیلی فرق میکنه ؟
امروز ایرانسل الکی 600 تومن ازم کم کرد :41:
آقا من با Gprs که کانکت می شم سرعتم زیاد بالا نیست شاید حدود 2 کیلو !!!
آقای artara این چه طرز پست دادنه ؟! دیگه امیدوارم تکرار نشه !!!
اولا 238 کیلوبیت نه کیلوبایت!نقل قول:
ثانیا من یه اشتباه کردم...238 سرعت تئوریشه...عملا سرعتش بین 100 تا 170 بسته به شرایط
چرا همتون در مورد Gprs حرف می زنین؟ مگه از همین 5شنبه جمعه رایگانه یا از هفته بعد شروع می شه؟
یه سوال دیگه هم داشتم؟ چطوری گوشیتونو به کاپیوتر وصل می کنین که بشه باهاش بری رو اینترنت؟؟
GPRS مجانی از همین هفته شروع شده .....نقل قول:
چرا همتون در مورد Gprs حرف می زنین؟ مگه از همین 5شنبه جمعه رایگانه یا از هفته بعد شروع می شه؟
گوشیت چیه .....؟ ( من با یکی از قسمت های PC Suite این کار رو میکنم )نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم؟ چطوری گوشیتونو به کاپیوتر وصل می کنین که بشه باهاش بری رو اینترنت؟؟
کاهش پنجاه درصدی بهای سیم کارت های ایرانسل در جشنواره پاییزی
ICTna.ir - ایرانسل از 1 مهر تا 30 آذر 86، با برگزاری جشنواره پاییزی و ارائه طرح ها و تسهیلات جدید، امکان استفاده هرچه آسانتر از خدمات گسترده شبکه تلفن همراه را برای همگان، به ویژه دانشجویان و دانش آموزان عزیز ایران فراهم می آورد.
به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، جشنواره پاییزی ایرانسل، شامل بخش های متنوعی از جمله کاهش 50 درصدی تعرفه فروش سیم کارت های دائمی و اعتباری، خدمات و امکانات جدید، استفاده رایگان از سرویس GPRS در روزهای پایانی هفته، عرضه سیم کارت های پیام رسان با تخفیف 33 درصدی در تبادل SMS و کاهش تعرفه استفاده از سرویس GPRS این سیم کارت ها به یک سوم تعرفه مصوب، همراه با قرعه کشی 2000 جایزه نقدی یک میلیون ریالی در روز دانش آموز، 936 گوشی تلفن همراه و 100 عدد لپ تاپ در روز دانشجو و قرعه کشی 3 دستگاه خودرو در 30 آذر ماه می باشد.
براین اساس از اول مهرماه تا پایان آذرماه سال جاری، سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل با 50 درصد تخفیف به متقاضیان عرضه میشود. یعنی بهای سیم کارت های دائمی از 150 هزار تومان به 75 هزار تومان و بهای سیم کارت های اعتباری همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه از 29 هزار تومان به 15 هزار تومان کاهش می یابد.
همچنین ایرانسل با عرضه چندین امتیاز تشویقی، امکان کاهش قابل توجه هزینه مکالمات و استفاده از خدمات خود را برای کلیه مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری خود ممکن می سازد.
بر این اساس مشترکین سیم کارت های دائمی ایرانسل میتوانند با استفاده از سرویس جدید "فهرست طلایی" و معرفی 5 شماره تلفن همراه ایرانسل دوستان و آشنایانشان، با 10 درصد تخفیف با آنها مکالمه نمایند. همچنین کلیه مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل در طول فصل پاییز به ازای هر 30 دقیقه مکالمه با دیگر مشترکین ایرانسل تنها هزینه سه دقیقه اول را پرداخت خواهند کرد. ضمن اینکه استفاده از سرویس GPRS ایرانسل در طول فصل پاییز در روزهای پنجشنبه و جمعه برای کلیه مشترکین سیم کارتهای دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل رایگان خواهد بود.
از سوی دیگر مشترکین سیم کارت های ایرانسل میتوانند با عضویت در یکی از طرح های تعرفه تشویقی ایرانسل هزینه مکالمه، تبادل پیام کوتاه (SMS) و یا استفاده از سرویس GPRS خود را به تناسب طرح تعرفه انتخابی کاهش داده و حتی رایگان نمایند.
برای اطلاع از جزئیات طرح های تعرفه تشویقی ایرانسل، نحوه استفاده از سرویس فهرست طلایی و قرعه کشی جوایز جشنواره پاییزی به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
سیم کارت های دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل در حال حاضر در 222 شهر کشور قابل استفاده می باشند
مشترکین ; برنده مسابقه اپراتورهای تلفن همراه کشور
بازار تلفن همراه كشور كه تا قبل از ورود اپراتور دوم و تاليا در انحصار دولت و در واقع شركت ارتباطات سيار قرار داشت، اين روزها و با آغاز فعاليت ديگر اپراتورها شاهد مسابقهي رقابتي ميان آنها براي جذب مشترك بيشتر شده و هر روز اخباري مبني بر اقدام تبليغي، تشويقي و عرضهي خدمات جديد از سوي اين اپراتورها هستيم و اين سوال ايجاد شده كه برندهي واقعي اين مسابقهي رقابتي چه كساني هستند؟
به گزارش ایسنا شركت ارتباطات سيار در جريان رقابت ميان اپراتورها نسبت به كاهش تعرفهي ثبتنام سيمكارتهاي دولتي و پس از آن ارايهي سيمكارتهاي اعتباري و در نظرگرفتن تسهيلاتي براي پرداخت مبالغ ثبتنام در دو نوبت، تحويل سيمكارتها در منازل در يك مقطع، ثبتنام اينترنتي و برداشتن محدوديت ثبتنام اقدام كرد.
تا اين كه با تشديد اين رقابت، ايرانسل اخيرا اعلام كرده است كه اين شركت با هدف استفاده هرچه آسانتر از شبكهي تلفن همراه از تاريخ يكم مهرماه تا 30 آذرماه جاري بهاي سيمكارت دايمي و اعتباري خود را تا 50 درصد كاهش ميدهد.
با اين حساب سيمكارتهاي دايمي اين اپراتور كه تاكنون 150 هزار تومان به فروش رسيد به مبلغ 75 هزار تومان و سيمكارتهاي اعتباري كه با 5 هزار تومان شارژ اوليه به قيمت 29 هزار تومان فروخته ميشد با همان شارژ پنج هزار توماني، 15 هزار تومان فروخته ميشوند.
اقدام اخير ايرانسل در جهت كاهش 50 درصدي قيمت سيمكارتها چندمين مكانيزم تشويقي و تبليغي اين شركت به شمار ميرود؛ ايرانسل با تبليغات وسيع، وعدههاي هداياي مختلف از جمله سيمكارت رايگان، در نظر گرفتن طرحها و امتياز تشويقي در جهت كاهش هزينههاي مشتركان در مقاطع مختلف، اختصاص پيام كوتاه، GPRS و مكالمه داخل شبكه يا بين اپراتوري رايگان براي جذب مشترك و ترغيب مشتركان براي استفاده بيشتر آنها از شبكهي اين اپراتور اقدام ميكند.
و اين اقدامات در حالي است كه طبق گفتهي فروشندگان بازار عليرغم افزايش تبليغات ايرانسل و ارايهي سيمكارتهاي هديه، مكالمهي رايگان و يا ارايهي سرويسهاي ارزش افزوده ايرانسل مثل GPRS، استقبالي چشمگيري از اين سيمكارتها نميشود.
گفتههاي فروشندگان حاكي از آن است كه بازار فروش سيمكارتهاي ايرانسل فقط در ابتداي واگذاري آن خوب بود و پس از آن با نامناسب بودن آنتندهي و يا امكان استفاده از آن فقط در برخي شهرها ميزان استقبال كاهش يافته است و ورود سيمكارتهاي اعتباري دولتي هم در اين ميان در كاهش ميزان استقبال از سيمكارتهاي ايرانسل بيتاثير نبوده است.
به عقيده تحليلگران اين بازار رقابتي بر شركت ارتباطات سيار نيز تاثيرگذار بوده و آن را به تكاپو درآورده است به گونهاي كه پس از اعلام عرضهي سيمكارتهاي پيامرسان ويژهي ارسال پيام كوتاه و استفاده از GPRS از سوي شركت ايرانسل، مدير عامل شركت ارتباطات سيار نيز از ورود سيمكارتهاي ويژه پيام كوتاه از سوي اين اپراتور به بازار خبر داد.
طرح كاهش تعرفههاي سيمكارت اعتباري دولتي كه از سوي اين شركت به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارايه شد نيز به نوعي يكي از همين مكانيزمها به شمار ميرود كه البته هنوز در حال بررسي است.
در اين ميان تاليا نيز در اين بازار اقداماتي انجام داد كه برداشتن محدوديت زماني سيمكارتهاي اعتباري خود و افزايش ميزان اعتبار يك طرفهي سيمكارتهاي اعتباري تاليا، از دو دورهي 15 روزه، به دو دورهي يك ماهه از آن جمله بود.
در هر حال به گفتهي كارشناسان گذشته از اينكه اپراتورها در جريان اين مسابقهي رقابتي تا چه حد به وعدههاي خود عمل ميكنند و اينكه آيا به غير از كميت به كيفيت خدمات خود نيز توجه ميكنند، اين موضوع هم وجود دارد كه اين رقابت بيشتر از همه به نفع مشتركان خواهد بود.
نقل قول:
اگه نوكيا باشه: بايد بري تو pc suite بعدن بزن connect to the internet. در اين صورت از موبايل به عنوان مودم استفاده مي كنه.
نه خود به خود مجانیه ....پنجشنبه و جمعه ها ....نقل قول:
برای اینکه از اینترنت مجانی ایرانسل استفاده کنیم باید ثبت نام کنیم یا نه؟
ta saaaaaaaaaaaaaaate 12 emshab!!!!!!!!!!
go to gprs
نقل قول:
شرح کامل همراه با تصویر:
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=64
چه سوت وكور شده اينجا
نقل قول:کد:http://www.mtnclub.ir/
سلام دوستان
این سیم کارت پیام رسان رو از کجا تهیه کنم ؟ هر جا میرم میگن نداریم:41:
در ضمن اگه کسی داره لطفا بگه ازش راضیه یا نه؟
راستی سیم کارت رو که میگیریم , Gprs ش فعاله یا باید درخواست بدیم؟:5:
به احتال زیاد نمایندگی های خود ایرانسل باید داشته باشن نه موبایل فروشی ها!!نقل قول:
منظورت از راضی بودن چیه!!! اگه منظورت به تعرفه هاشه که واقعآ عالیه!
gprsکه برای همه فعاله مهم تنظیمات که بسته به نوع گوشی فرق میکنه که اونم به سادگی قابل حله!!!!
ممنون میلاد جان :40:تعرفه هاش که حرف نداره مخصوصا که 5 هزار تومن شارژ اولیه داره:27:
شما از طرح طلایی استفاده میکنید؟درسته؟نقل قول:
البته با توجه به مجانی شدنش تو پنجشنبه ها وجمعه ها دیگه باید قید این سرعتا رو تو این دو روز بزنید.
چنین چیزی تو طرح نوروزیش اتفاق افتاد و به مرور سرعتش افت کرد. .. من فقط روز اولی که استفاده کردم (21 اسفند) همچین سرعتیو تجربه کردم بعدش دیگه....الان هم بعد 5-6 ماه به امید خدا رنگ GPRS رو آخر هفته میبینم.(پولیش حتی 2 ریال برای هر کیلو بایت هم نمی ارزه)
با سلام خدمت دوستان
من با سيم كارتم راحت سايت باز مي كنم يعني قشنگ به اينترنت وصلم اما نميدونم چرا وقتي با Yahoo! Messenger آيدي رو مي خوام بيارم بالا ميگه اپراتور مشكل داره ؟ اين كار رو من با 3 تا مسنجر انجام دادم ولي نتيجه نداد !!! حالا به نظر شما چي كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام درسته قبلا در این مورئ بحث شده ولی یه سوال
اونم اینکه من که حدود 6 ماهه این سیم کارت ایرانسل اعتباری دارم.....تا حالا هم تو هیچ طرحی شرکت نکردم یعنی مثل یه سیم کارت همراه اولم جز sms و صحب باش کاره دیگه ای هم نداشتم تازه اونم به ندرت ازش استفاده میکردم.............حالا میخوام ببینم الان من به یه گوشی که سیم ایرانسل داره زنگ بزنم بعد 20 دقیقه حرف بزنم تنها هزینه 3 دقیقه اول محاسبه میشه یا کلش چجوریه ؟؟؟؟؟ممنون
تنها هزینه 3 دقیقه اولنقل قول:
سلام چرا مسج ها به سختی سند ميشه شب ها گاهی هم نميرسه.ميشه مسج سينترها ايران سل به من بگين؟
مشهد
از روز اولی که اومد یادمه با Yahoo مشکل داشت بهر حال من الان نه با Yahoo کار دارم نه با GPRS ایرانسل.نقل قول:
کسانيکه ميخوان وقتي در دسترس نيستن يا گوشيشون خاموشه ويا اشغاله بدونن کيها باهاشون تماس گرفتن
گوشي خودشون رو در قسمت دايورت گوشيشون
اين جاهايي که ميگم به اين شماره دايورت کنن
+98935101
اوقتي دردسترس نيستم
2وقتي گوشيم خاموشه
ووقتي پاسخ نميدم
به اون شماره که گفتم دايورت کنن برين حالش رو ببرين
البته يادتون باشه تمام تماسها رو دايورت نکنين اشتباهي
فقط اونايي که گفتم
با اين روش وقتي گوشيتون در دسترس ميشه براتون يه اس ام اس ميآد که توش شماره هايي که باهاتون تماس گرفتن رو نوشته و ساعت تماس وتاريخ تماس
هرينه اش هم کسي که باهاتون تماس گرفته ميده
الان مي چكم!نقل قول:
بوق ميزنه
كار نميكنه.
:grrr:این GPRS داره میره رو اعصابم . وقتی #5*3*130* میزنم که فعالش کنم مینویسه ((متاسفانه شبکه با اشکال مواجه است)) اما رو سیم کارتای دیگه درسته . چی کارش کنم؟؟؟؟
من هيچ مشكلي با اينترنت ندارمنقل قول:
تنها مشكام همون مينجر كه منو داره ديوونه ميكنه:41:كس ديگه اي نميدونه مشكل چيه ؟ :46: در ضمن با سايت ياهو هم مشكل داره:27: