اخرین پچ وارکرفت الان چنده؟نقل قول:
بعد سرهم چه مقدار من باید دانلود کنم؟:31: از نظر حجمی
Printable View
اخرین پچ وارکرفت الان چنده؟نقل قول:
بعد سرهم چه مقدار من باید دانلود کنم؟:31: از نظر حجمی
برای تایپ ژ باید شیفت و حرف ز رو بگیرید.
آخرین پچ1.24e هستش.(البته اکثرا یا d بازی میکنن یا b)
دو راه داری:
یا پچ رو کامل دانلود کن میشه 60 مگ.
یا پچ های تبدیلی دانلود کن که حجمش به ورژن کنونیت بستگی داره.
من الان نگاه کرم 1.07 بود!:31:نقل قول:
الان لینک دانلود از کجا باید پیدا کنم؟
بعد این Garena و این مپ ها چقدر سر هم حجمشه؟
اقا من این Garena رو دانلود کردم ولی فکر کنم تو سایتش نتونستم ثبت نام کنم... یه اروری میداد.
بعد نصب کردن این جی ارنا باید چیکار کنم؟ مپ های وارکرفت و اپدیت هاشو نمیدونم از کجا گیر بیارم میشه لینک بدید + راهنمایی؟
ویرایش: الان تو Garena هستم. تنها چیزی که نیاز دارم پچ وارکفت و مپ های بازی هست که دوستان باید لطف کنن!:31:
واسه مپ باید بری getdota.com
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:بفرما...نقل قول:
این تمام پچ هایی هست که تا بحال گذاشتم..
دیگه زحمت سرچ را بهت ندادم دیگه..
ببخشید یه سوال من الان ورژنم 1.07 هست. باید چند باشه تا بتونم بازی کنم؟نقل قول:
بعد اون پستی رو که دادید 1.07 به xxx توش پیدا نکردم... یعنی والا من این ترتیب اینارو نمیدونم برای همین xxx گزاشتم.
میشه به ترتیب بنویسید برام؟
شما ورژنت خیلی قدیمیه.باید یه راست پچ 1.24e رو دان کنی.اینجوری بهتره.60 مگ.البته راه بهتر:
از ورژن سویچر استفاده کن.تو نقل قول امین جان هستش.کار باهاش خیلی راحته.همه ورژنارم داره و اگه نداشت هم میتونی دن کنی.
بازم برات پچ 1.24b رو میذارم.معمولا اینو بازی میکنن.تبدیلیاشم(اگه خواستی تا 1.24e ارتقا بدی) تو گوگل سرچ کنی هستن:
کد:http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_124b_English.exe
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
راستی ID در گارنا رو هم بده.
بهتره از وزن سویچر استفاده کنی ..از پچ استفاده نکن..
اول bرا بگیر که روم ایران فقط b هستش با خود نرم افزارش که گذاشتم برات...
تمامی ورزن ها ی دیگه هم در همون پستم هست...
نقل قول:من الان WVS رو دانود کردم حجمش خیلی کم بود فکر کنم نزدیک به 700 کیلوبایت ولی هر کاری که گفت کردم بازم ورژنی نمیبینم.:41: لینکی هم که شما داده بودی دانلود کردم الان به جای 1.24 نمیدونم چرا 1.21 هستم :(نقل قول:
چه کارای دیگه ای انجام باید بدم؟
Loomina اسم ID م هست .
خب بعد از 90 مگابایت دانلود بیخودی (!):31: تونستم 1.24 شم. حالا تنها چیزی که میمونه مپ های بازیه.
چجوری باید بفهمم چه مپ های باید دانلود کنم و کجا باید برزم مپ هارو؟؟
اون 700 کیلو بایت فقط نرم افزار هستش..نقل قول:
شما tft ها را هر کدوم که خواستی بزار توی نرم افزار و کپی کن...
مپ ها جدید ترینش 6.67c&6.66b&6.66 و ....
و مپ هایی که بشه با هوش کامپیوتری بشه باز کرد اخرینش 6.66b ai هستش...
برای دانلود مپ برو به :
کد:http://www.getdota.com
اقا من چیکار کنم این بازیکن ها بیان تو مپ های که من میسازم!:31:
دیشب یه مپ ساختم ( dota هم بود ) هی هر چی صبر کردم یکی بیاد دیدم خبری نشد زدم کامپیوتر بازی کردم!:31:
بعدم مپ دیگه ای نمیبینم که کسی بسازه... البته یکی دوباره اول که رفتم تو بازی دیدم چند نفر ساخته بودن ولی الان دیگه مپی نیست. چی کارباید انجام بدم؟
اول بايد ببيني پچي كه بازي ميكنن چي هست . والا من خبر ندارم روم ايران از چه پچي بازي مكنه . دوم اين كه تنظيمات مربوط به گارنا رو درست كردي ؟ از start game بازي رو run ميكني ديگه ؟ اگه از پچ خودت و پچ كسايي كه تو روم مطمئن شدي كه با هم يكي هستيد با start game رو ميزني بعد ميري يه سرور ميسازي و منتظر ميشي تا بقيه جوين بشننقل قول:
دلايلي كه كسي جوين نميشه ميتونه پچ باشه مپ باشه تنظيمات درست نكردي يا پينگت بالاس كسي نمياد تو host ات
اره درست گفتید... من میرفتم تو اروپا! احتمالا اونا پچاشون بالاتره.نقل قول:
اخه تو اسیا هم روم خاصی نیست! 2 تا روم هست که یکیش مال فیلیپین هست یکشم سنگاپور!:41: روم اسیا نداره.
روم ايران هم داريم !!نقل قول:
اونجور كه يادم مياد اين مسيرشه
international>iran
3 4 تا هم روم داره
نیست اخه چنین مسیری.نقل قول:
2 تا واركرفت هست تو بازي. TFT و يدونه ديگه . اوني كه تعداد انلاين بيشتري داره رو انتخاب كن.نقل قول:
هر دوش یکی هستن؟ یعنی بازیشون و ورژناشون فرقی نداره؟نقل قول:
اقا این داستان host چیه! مثل noob ها وایسادم نگاه میکنم فقط! نمیفهمم چی میگن!:31:
منظورتو دقیق تر بگو.هاست کسیه که برا بازی هاست میشه!:دی(یعنی میزبان بازی میشه.به عبارتی اون Create میکنه و دیگران بهش جوین میشن)
سلامنقل قول:
يدونش براي بازي Race هست . يكي شم براي dota معمولا اوني كه براي دوتا هست تعداد انلاينش خيلي بيشتره
والا دیس شدم مجحبور شدم دوباره کانکت شم پرید حرفاشون !نقل قول:
میگم این CW چیه؟؟ مپ بازی هست؟
این ایران ماشالا در مورد همچی حرف میزنن به جز بازی! از شام دیشبش تا عروسی که فردا میخواد بره میگه!:31: ولی دریغ از یه مپ که بسازن! منم که میسازم خب الحمد... کسی join نمیکنه!:31:
با این cw کشتن مارو!:41: هی هرجا مریم کیک میکننم بیرون! اصلا من با این خارجیا بیشتر به نتیجه میرسم!:31: واقعا ایول به مرامشون!
طرف لینک مپ هم داد! حالا تو روم ایران حرفم که میزنی تحویلت نمیگیرن!
نقل قول:
ایول ممنون پیداش کردم.
international>>iranنقل قول:
از وارکرافت rpg برو پیدا میکنی..نقل قول:
ایران فقط 1.24 b هستش ...نقل قول:
هاست یعنی کسی که بازی را میسازه...نقل قول:
cp=یعنی check ping یعنی راست کلیک روی ای دی و tunnel کردن...
اگر حول و هوش 250 به پایین باشه خوبه..هر چه پایین تر بهتر..
apso: all pick switch on
apnt: all pick no top
- apom:all pick only middle
وسط بازی مثلا یه یار dc میشه بعد اگر بخاد یکی بره اون تیم -switch میکنه که بقیه باید -ok کنن...
یکی dc میشه -unlock اگر تیم بزنه ایتم هاش را میتونه بگیره....
rkm حالا یکی بگه یعنی چی؟؟؟؟؟
اسم روم هاش اینان:
IranDotA Room x
این x عدده.هر رومی یه عدد داره.روم های ایرانی 4 تایی هستن.
خب این CW چیه!؟؟نقل قول:
فقط ایران میگه! تو هر رومی رفتم کسی چیزی در مورد cw نگفت!:13:
مپ 6.68 هم داره میاد با هیرو به نام icarus .... حال کنید چه اسمی دارم معروف شدم :)
تا اون جایی که من میدونم اسم هیروی جدید Phoenix هستش.
اقایون dota باز تاپیک! شما مگه بازی نمیکنید خودتون؟؟ کجایید بگید به چند دست با هم بازی کنیم!:31:
cw يعني clan war و اگه دقت كني ميبيني يه علامت سوال هم باهاش ميزارن يعني ميگن كلني (تيمي) براي بازي هست .كه ديگه اين بازي با بقيه بازي ها فرق ميكنه چون هر 2 گروه تيم هستن و Random نيستننقل قول:
CW
من که تا بعد امتحانات ADSL ندارم.ولی آیدی بده بعدش میام ببینم چند مرده حلاجی!!!نقل قول:
جاویدان باشید
اسم هیرو Icarus, the Phoenixنقل قول:
هستش...
حالا مشکل JOIN نشدن دیگران را بررسی کنیم:
دوستان من نفهمیدم چرا بعضی افراد وقتی میسازن برای دیگران دیده نمیشه؟؟؟اکانت طرف فعال هم شده ولی دیده نمیشه..!
من تو گیم نتم هم وقتی چند نفر میخان بازی کنن یک نفر وقتی میسازه برای اکثر افراد دیده نمیشه ...فقط بعضی مواقع دیده میشه برای همه افراد...!
با TUNNEL هم مشکل حل نمیشه...
برای این دوستی که میگفت مپ میسازم ولی دیگران JOIN نمیشن هم مشکل همینه...
کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟
RKM یا RMK که مینویسن هم یعنی چی...؟
در مورد CW هم شاید یارو دستشویی داشته و ترسیده بریزه با عجله نوشته CW....:31::8::18:
نظرتون چیه بعد از کنکور یه تیم تشکیل بدیم؟...چون توی GG که بازی کردن بدون این که طرف رو بشناسی ضدحاله ....مثلا طرف رو اشتباه first blood میده بعدش راحت left game میکنه و بازی رو خراب میکنه
در ضمن وقتی تیمی بازی میکنیم حداقل چند تا چیز جدید یاد میگیریم و اشتباهات همدیگه رو میگیم...لفطا نظرتون رو بگید
این مشکلی رو گفتی من هم بیشتر مواقع دارم....
RMK یعنی این که طرف هیروش رو توی base میخوابونه و دیگه بهش دست نمیزنه و فقط میشینه بازی رو نگاه میکنه و برای این که بازی خراب نشه left نمیده...وقتی طرف این کار رو میکنه که delay داشته باشه یا این که یاراش خیلی noob باشن و طرف از بازی نا امید بشه...این هایی که گفتم بر حسب تجربه شخصی بود
ما منظورمون تو بازی از RMK همون Remake هستش.(البته معنیش زیاده:دی!)
وقتی زیادی لفت بدن هاست اینو میگه و از بازی میره بیرون و دوباره هاست میشه و بقیه جوین.
من هم قبلا اینو گفتم..نقل قول:
ولی یکم سخته..
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
حالا اینا ای دی دوستان هستش ...نقل قول:
من لیست کرده بودم..
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
دوستان دیگه JOIN نشدن و دیده نشدن سرور از چی میبینن.؟؟؟نقل قول:
اخه طرف یه بار Join کرد دیدم بهم میگه CW ؟؟؟ منم گفتم نمدونم چی میگی! یه سری دری بری گفت و رفت!:31:نقل قول:
نمیدونم والا شایدم شما درست بگی.... ولی اخه یکی دو بار چند نفر join کردن.نقل قول:
کلا روم ایران که کسی ادمو تحویل نمیگیره هر چرت و پرتی هم میگن!
اروپا من بیشتر میپسندم.... طرف اونقدر مرام داشت لینک مپ رو هم داد دانلود کنم بازی رو از دست ندم.
مرتب هم game میسازن. ولی خب زود پر میشه!
حالا از دوستان کسی تا بحال بازی کرده و EXP نگرفته باشه؟؟؟؟
من 3 تا بازی در حد فضا بازی کردم اما 1 دونه هم نداد....!
البته هر چی LEVEL زیاد بشه ظرفیت EXP هم فکر کنم زیاد میشه اما بازم هر بازی چند تا باید بده دیگه...!