در نقشه مناطق تحت پوشش سبز پررنگ به معنای پوشش خارجی هست و سبز کمرنگ به معنای پوشش داخلی؟
در واقع هر جا سبز پررنگ باشه هم میشه موم داخلی خرید هم خارجی. درسته؟
Printable View
در نقشه مناطق تحت پوشش سبز پررنگ به معنای پوشش خارجی هست و سبز کمرنگ به معنای پوشش داخلی؟
در واقع هر جا سبز پررنگ باشه هم میشه موم داخلی خرید هم خارجی. درسته؟
سبز پررنگ برای مودم داخلی و خارجیه و سبز کمرنگ مودم خارجی.البته کسانی هستن که تو سبز کمرنگ هم مودم داخلی سرعت خوبی دارن.در کل زیاد به پوشش نقشه دقت نکنین.مثلا خونه ما تقریبا انتهای سبز پر رنگه ولی سرعت دانلودم بعضی وقتا تا 7 مگابایت بر ثانیه هم میرسهنقل قول:
خواهش میکنم، البته دکمه تشکر هم واسه همین کاره:n16:نقل قول:
شخصا اگه تلفن داشتم حتما adsl میگرفتم
سلام دوستان عزیز. مودم TF-i60 به صورت اتوماتیک آپدیت شد و مقداری به آپشن های آن افزوده شده. مثلا گزینه CA و MIMO 4*4 اضافه شده. بهترین حالت برای بیشترین کیفیت کدام میباشد؟ با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی مناطق تحت پوشش اینترنت 4/5 موبایل هست..کنار همون 4g زرد رنگ نوشته اینترنت ثابت (شکل یه مبل هست)روی اون کلیک کن مناطق تحت پوشش اینترنت ثابت یا همون TD-LTE رونشون میده...نقل قول:
لطفا اگه تست کردی ، نتیجش رو بزارنقل قول:
آقا بعد از یه هفته واریز پول به این مخابرات الاغ مشهد حالا برگشته میگه پورت خالی نداریم . موندم چکار کنم . به نظرتون مودم 4G بگیرم یا TD-LTE ایرانسل ؟؟؟؟
کسی این نامحدود یه ماهه TD-LTE ایرانسل که 50 گیگ هستش رو تست کرده ببینه بعد از 50 گیگ چقدر سرعت رو کم میکنند؟؟؟
چند پست بالاتر نوشتمنقل قول:
۳۲KB میشه!
و اینکه به نظرم ADSL اولویتت باشه
سلام من دیروز مودم ایرانسل گرفتم که سرعتش کلا روی 2 مگابیت بود ولی امروز یه مقدار بهتر شده . اینکه شبا انقدر سرعت افت کنه طبیعیه؟؟
اینم وضعیت الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بذار روی MIMO4*4
بزودی تست سرعتهای این مودم با فریمور جدید قرار خواهد گرفت
کیفیت و قدرت سیگنالتون خیلی ضعیف هستنقل قول:
سعی کنید مودم روجابجا کنید و با توجه به نقشه پوشش سمت ارسال سیگنال رو توی منطقه پیدا کنید و مودم رو هر با توجهبه اون جابجا کنید
حتی جایی که عقل جن هم نمیرسه بذارید و مشخصات و چک کنید
حتی چند سانتی متر هم توی انتن تاثیر داره
البته این شاهکاره ایرانسل هست
ممنون همین کارو انجام دادم در بهترین حالت لینک کوئالیتی روی 10 میره و یکم پینگ بهتر میشهنقل قول:
اینکه سرعت توی روز 10 مگ هست و شب میاد روی 2 مگ طبیعیه؟:n27:
فکر نکنم طبیعی باشهنقل قول:
ایرانسل شبانه رو سرعتش کم نمیکنه
منم مودم ایرانسل tf_i60 خریدم خوبه اما حیف استان ما گیلان البته فقط در محل ما چون روستا هستم td_lti پشتیبانی نمی کنی و من رو 4g هستم با این مودم. یکم بسته هاش گرونه ولی نظرات بالارو خوندم دقیق متوجه شدم باید چه نوع بسته و چطور مدیریتش کنم بسته رو. تشکر
دوست عزی سرعت ۴جی معمولی از تی دی بالاترهنقل قول:
نظرات دوستان نشون میده توی ورژن جدید ایرانسل اومده کلک زده و بصورت طاهری سیگنال قوی شده در صورتی که مسخصات سیگنال و سرعت ثابته
متچکریم ایرانسل که اینجوری بهمون امید میدی
تفاوتی با حالت اول داشت؟ البته باید همزمان باشهنقل قول:
نقشه پوشش سمت ارسال سیگنال رو چطوری پیدا کنم ؟
نقشه پوشش سمت ارسال سیگنال چطور پیدا کنم ؟
اره داداش منم میخواستم این بنویسم که تو نوشتی. من 6 ماه یا شاید کمتر چون دقیق یادم نیست این مودم خریدم و دقیق 6 روز پیش یه ایمیل امد که تو بازدهی ساعت 1 تا 8 صبح مودم روشن کنم تا مودم خوش ابدیت کنه من تو هر جای خونه مودم بزارم 2 تا انتن و بعضی موقعه 3 تا انتن خط 4g دارم چون تو روستا هستم حالا ما میگیم همون 3 تا خط ثابت میگیرم و وقتی مودم ابدیت شد الان شده 4 تا خط اونم همش ثابت و پر ولی سرعت همونه انگار الکی این ابدیت نشانه خط انتن پر می کنه ولی رو سرعت هیچ تعثیری نداره و البته یکمم ورود به پنل شکلکش عوض شده همین.نقل قول:
مودم رو روشن کردم چند ساعت بعد متوجه شدم مودم آپدیت شده در حالی که گزینش رو غیر فعال کرده بودم
الکی ۵ خط شده و سرعت هم همونه ( البته با سیم معمولی تست گرفتم)
آره برا منم TF-i60 آپدیت شد و الکی 5 خط پر شده ولی تغییر خاصی توی کیفیت ارتباط نداشته. البته من قبلشم که 1 خط پر میشد ارتباطم قطعی نداشت ولی پینگ کم نشده سرعت هم فرقی نمیبینم؛ شاید شاید یک مگابیت بهتر شده باشه.نقل قول:
سرعت و پینگ ارتباط زیادی به انتن دهی نداره .اگر sinr شما بالاتر رفته که اپدیت تاثیر داشته ولی اگر مقدارش همونه که چراغ های مودم فقط برای گول زدن کاربرها بیشتر نشون داده میشه چون هر چه این شاخص بالاتر بره چراغ های بیشتری روشن میشه.نقل قول:
تفاوت خاصی با قبل نکرده:نقل قول:
کد:RSRQ: -11dB
RSRP: -97dBm
SINR: -3dB
Band: 42
طبق تجربه من مودم b612 پایداری خیلی خوبی داره. با یک یا دو آنتن هم کیفیت نت خوب هست. نوسان هم زیاد نیست.نقل قول:
ویژگی خیلی خوب دیگه این مودم نسبت به سایر مودمهای td-lte ، بالا اومدن سریع این مودم هست (حدود ۲۰ ثانیه) در حالی که مودمهای 2101 و پلاس و ... حدود ۱/۵ الی ۲ دقیقه طول میکشه که بالا بیان و کانکت بشن.
دوست عزیز اصلا اینطور نیست که با یک خط ارتباط پایدار باشهنقل قول:
دو ماه پیش، ۳ روز دکل سمت ما خراب بود و مودم به یه دکل دیگه وصل میشد که ۱ خط انتن داشت
هر ساعت ، نیم ساعت اون یک خط هم صفر میشد و کلا no service میشد
در مورد خوبی و بدی، ۲۱۰۱ اصلا اینقدرطول نمیکشه، تفاوت خاصی نداره امل این مدل یه بدی که داره وصل شدن دستگاه هست که obtain IP adress وسیله ای که روشن کردی از هر مودمی که دیدم بیشتر طول میکشه!
دوست من، وقتی کسی نظری رو میده، داره تجربه خودش رو میگه.نقل قول:
تجربه بنده این هست که با مودم b612 با یکی و دو چراغ ، ارتباط پایدارتر از یک یا دو چراغ 2101 هستش.
اینکه بگیم همه مودمها دقیقا یک گیرندگی دارند درست نیست. وقتی سختافزار و سازندهها متفاوت هست، قطعا تفاوتهایی وجود داره، شاید زیاد نباشه، اما یکسان هم نیستند. به نظر من مودم b612 پایداری و گیرندگی بهتری نسبت به سایر مودمها داره. این مورد مخصوصا خودش رو در جایی که آنتن ضعیف باشه نشون میده. (تاکید میکنم، این نظر و تجربه من هست)
حالا شما تجربه دیگری دارید، بسیار هم خوب و اون رو به اشتراک میگذارید. دلیل نمیشه بگم شما اشتباه میکنید یا من درست میگم. هر دو درست میگیم و داریم تجربه خودمون رو از یک مسئله در دو موقعیت متفاوت بیان میکنیم. پس جسارتا اینکه سریع بیاییم بگیم اصلا اینطور نیست، صحیح نیست.
در مورد زمان بنده مودم 2101پلاس هم دارم. تایم میگیرم زیر ۹۰ ثانیه نمیشه. نمیدونم برای شما چه مقدار طول میکشه.
در مورد ثبت آیپی آدرس نمیدونم کدوم مودم منظورتون بود. اما این مورد رو من در b612 دارم که آیپی رو دیر میگیره که البته با تغییر فرکانس وای فای و آدرس آیپی دستی، مشکل برای من حل شده و بلافاصله دیوایس آیپی میگیره.
سلام دوستان
کسی تجربه درخواست و گرفتن آی پی استاتیک از ایرانسل رو داره؟
یکمی اطلاعات در مورد مراحل و هزینه هاش لازم دارم
تا جایی که میدونم با درخواست از طریق سربرگ شرکت میشه در خواست داد
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
واسه مودم های شخصی ارایه نمیشهنقل قول:
باید مودم تجاری داسته باشید
آره منم قصد دارم به اسم شرکت یه مودم و سیم کارت بگیرم ولی واسه خونه استفاده کنمنقل قول:
پشتیبانی ایرانسل میگه قیمت بسته های اینترنت همون هست ولی در مورد هزینه آی پی استاتیک جواب نمیدن تا وقتی که نامه بزنی بهشون
چون اگه هزینش خیلی زیاد باشه ارزش نداره
گفتم شاید کسی اینجا تجربش رو داشته باشه که چجوری هست
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
من برای مودم شخصی گرفتم سالانه 60 تومن باید بری نمایندگی ایرانسل فرم پر میکنی بعدش برات فعال میکنننقل قول:
دوستان کیفیت اینترنت TD-LTE با اینترنت همراه ایرانسل چه تفاوتی داره؟منظورم از لحاظ بهبود کیفیت و سرعت هست
سرعت کمترنقل قول:
کیفیت یکسان
درود.
دوستان آیا ایرانسل مودم ZW101 رو با این مودهای جدید عوض میکنه؟
پول میگیره بابت این کار یعنی مابه التفاوت؟
عجیبه ! امروز که اومدم تمدید کنم دیدم بسته ها گرونتر شدن و حجم کمتر شده که
25 گیگ رو میگرفتم 35 تومن با 50 گیگ شبانه
الان میبینم 18 گیگ شده 32 تومن ! چقدر مملکت گل و بلبل شده
شب بخواب صب میبینی شدی اصحاب کهف :n27:
مجبوری 8 مگ نامحدود خریدم 40 تومن ! حتما یکی دو روز دیگه نامحدود ها هم گرون میشن
بله ، الان حدود یک ماه هست که قیمت ها گرون و حجم بسته هاش کم شده.نقل قول:
اوایل ماه قبل که مودم ایرانسل رو گرفتم خیلی اوضاع بسته ها و قیمت ها بهتر بود اما حدود یک هفته - ده روز بعد اینکه استفاده کردم دیدم بسته ها رو گرون کرده.
بله ۲-۳ هفتهای هست که نه تنها گرون شده، بلکه حجم هم کم شده.نقل قول:
به نظر من هم تنها بسته باصرفه همین ۸ مگ نامحدود هست و عملا سایر بستهها، برتری خاصی به بستههای 4g نداره. تازه اینترنت 4g رو میتونید تو گوشی همه جا با خودتون داشته باشید.
اگه ایرانسلی باشه که من میشناسم، اونم دو روز دیگه حذفه
اگه اشتباه نکنم تا چند روز قبل بسته اولیه هم جزو هدیه ثبت نام بود و مودم + سیم کارت + بسته اولیه (نوع بسته به انتخاب مشتری) میشد 199 تومن
ولی الان بسته اولیه هم پولی شده
بسته 6 ماهه هم قبلا 50 گیگ بود الان شده 30 گیگ
کد:https://shop.irancell.ir/shop/fa/id-94/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85_%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C_GP2101_Plus/