من بسته نوروزی طلایی شش روز رو فعال کردم دیروز 20 گیگ دانلود کردم الان سرعتم محدود شده : 40 kb/s
کسی میدونه چطوری باید از محدودیت در بیام؟
Printable View
من بسته نوروزی طلایی شش روز رو فعال کردم دیروز 20 گیگ دانلود کردم الان سرعتم محدود شده : 40 kb/s
کسی میدونه چطوری باید از محدودیت در بیام؟
دوستان من پارس آنلاین دارم ولی قطعی ها زیاد شده میخوام روی یک خط دیگه ADSL بگیرم مصرفم حدودا روی 700 - 800 مگابایت هستش ... شاتل رو چطوره ؟ (چند سال پیش داشتم خوب نبود) و اینکه کدوم طرح رو پیشنهاد می کنید ؟
زنگ بزن بگو اگه قرار بود محدود کنید چرا 5 ترابایت حجم دادیدنقل قول:
من تو این دوروز 150 گیگ دانلود کردم محدود نشدم البته من از طریق psn دانلود کردم نه لینک مسقیم .
ممنون ز زدم درست شد:n20:نقل قول:
شما بسته طلایی برای دانلود داشتید؟سرعتش چطوره و چه جور باید خریدش؟نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم بنظرتون هر چی سرویس سرعتش بالاتر باشه در شاتل پینگش هم پایینتره ؟!چون من آرت1 داشتم احساس میکنم الان که آرت3 دارم پینگ پایینتر اومده درسته یا نه؟!
بله تایید میشه بشدت ترکیده پینگ خیلی نوسان داره واسه من که 250 تا 300 هم میره با همون سرویس گیم !!!! خدا لعنتشون که توی سال جدید اینجوری ادمو غافلگیر میکنننقل قول:
علتش طرحای نامحدودی هست که گذاشته همه در حال دانلودن .نقل قول:
خب اگه نمی تونه مدیریت کنه و زیرساخت هاشو نداره، چرا هی جشنواره و تخفیف می ذاره؟
جشنواره میزاره فقط برای پول
مهم نیست براشون پینگ بترکه یا سرعت کم شه و ...
پول و بگیرن تمام:n27:
خاک تو سر شاتل... عید خونه نشستیم اعصاب برامون نزاشته با این سرعت افتضاح و پینگ بالاشون... حرمتون باشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
پینگ 150 اونم با سایتهای داخلی !!!! مسخرشو در اوردن واقعا لقب شاشتل برازندشه
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
سلامنقل قول:
کسی هست جواب منو بده؟!
از منم رو 2م محدود کردن مودم ریست کردم درس شد.خدا براشون خوب بخواد
مال من همه چی عادیه پینگ داخلی پنجاه خارجی صدوهشتاد .
البته من این خط دوم شاتلم هست اولیو خالی کردم که پینگش همیشه نود بود.
اینه آرت 5 ما
ماهی 70تومن!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا خدار شکر که واسه ما همه چیی عادیه
اینم خارج
سلامنقل قول:
این سرعت اولیه سرویسه؟
بعد چند گیگ مصرف میاد پایین تر؟
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال جدید
میخوام از اینترنت حجمی نقل مکان کنم به اینترنت نامحدود . ایا واقعا نامحدود هست یا بعد از چند گیگ سرعت رو کم میکنن؟تا به حال از اکو 512 و 1024 استفاده کردم که اصلا تفاوت سرعتی ندیدم
و اینکه حداقل تبادل ترافیک که داخل سایت عنوان کردن یعنی چه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
سلامنقل قول:
اره
من خیلی وقته باا شاتل محدود نشدم خیلی وقته چون دانلود نمی کنم و بیشتر وب گردی هست اما میانگین مصرف ماهیانه ام 60 تا70 گیگه
اونجوری که بنظر می رسه این جشنواره نوروزی و 5 ترا یه کلاهبرداری کامله. بعد از 15 گیگ دانلود طی سه روز سرعت بهk 40 تا k 60 کاهش پیدا کرده. :n09:.
نقل قول:
پس چرا برای ما و بقیه برو بچه ها نشده :n18: در این 4 روزی که از طرح عید می گذره حدود 400 گیگ دانلود داشتم :n10:
شما احتمالا طرح شبانه هم علاوه بر طرح عید داری و توی اون ساعت دانلود کردی و یا از سروری دانلود کردی که سرعت فول نمی داده
با کلی کلنجار رفتن با پشتیبانی و ریست کردن خط وضعیت دانلود داخلی تقریبا درست شد. البته فعلانقل قول:
شما که 400 تا دانلود داشتی دو تا لینک محبت می کنی از سرور خارجی تا ما هم تست بزنیم ببینیم وضعیت چطوره؟
سلام
دوستان یه سوال این سرعت دانلود حدودا 450 است و سرویس Eco1024 است حالا خواستم بدونم راهی است که سرعت بره بالا تر یعنی باید سرویس را تغییر بدهیم ؟ چه سرویسی خریداری کنیم که سرعت دانلود حداقل 1500 باشه ممنون
تا جایی که من میدونم شاتل همه سرویس ها رو روی ۱۶ مگ مینده، شما احتمالا خطت بیشتر از این سرعت رو نمیکشه و با تغییر سرویس تفاوتی ایجاد نمیشه.نقل قول:
یکی دو روز کم مصرف بشونقل قول:
سلام و سال نوی دوستان مبارک :n16:
برای تغییر سرویس اکو به آرت حتما باید حضوری مراجعه کنیم؟ چون از داخل پنل امکان تغییرش نیست.
شما ب بخش فروش زنگ بزنی برات اوکی می کنننقل قول:
با تماس تلفنی به پشتیبانینقل قول:
دوستان من تا دو ساعت پیش تو تنظیمات مودم اطلاعاتم اینجوری بود که SNR Margin روی 9 تا 10 بود ، Data Rate روی 16 مگ و Max Rate روی 17 مگ
یهو نت قطع شد و بعد اینجوری شد که SNR Margin روی 23 هست ، Data Rate روی 8 مگ و Max Rate روی 17 مگ ! زنگ بزنم به پشتیبانی یا صبر کنم درست میشه ؟ البته در سال قبل هم دو سه بار اینجوری شد که زنگ زدم گفتن دارن تو شهر شما پهنای باند رو افزایش میدن. البته اون زمان هم مکس ریت و هم دیتا ریت روی 6 مگ بسته شده بود بعد از چند ساعت درست شد!
بازم همون بساط . سرعت افتضاح در حد کلنگنقل قول:
دوستان دیگه که جشنواره نوروز این بسته های 5 ترا رو گرفتن اعلام وضعیت کنن .:n10:
من دو تا خط شاتل داشتم یکیشو بردم رو های وب کیفیتش خیلی خوبه پینگ 140 و بسته های خوب البته برای من با مصرف زیادم 70 گیگ یه ماهه 40 تومن .
البته من شهریارم اینجا خیلی خوبه نمی تونم بگم همه جا اینجوریه ولی کیفیت باز کردن عکسا تو اینستگرم از شاتل بهتره چون اون یکی خطم شاتله بوضوح دارم حس می کنم البته فعلا بسته نامحدود دارم تا اخر سیزدهم بعد که تموم شه رسما های وبو شروع می کنم .
سلام
کسی از هزینه vdsl شاتل خبر داره؟
قیمت مودم و تجهیزات رو نزده تو سایت و فقط تعرفه هاشو زده.
در کل به درد خونه میخوره یا هزینه اش زیاده؟
ممنون
هزینه خاصی نداره فقط باید مودم رو عوض کنید که مدلای مختلفی وجود داره و از 99 تومن به بالا قیمت دارننقل قول:
دوستان آیا پینگ سرویس های محدود با نامحدود فرق داره؟! کدومشون پایینتره ؟!
دوستان من الان این سرویس رو دارم Eco1024nfg-1
برای تماس تصویری میخوام بیشتر
فک کنم سرعت آپلود این سرویسا کم باشه
لطفا بگید کدوم سرویس رو بگیرم که با مشکل مواجه نشم
این یه کم اذیت میکنه با اینکه روی 16 مگ بسته شده
سلامنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده ؟!
امروز نت منو از 16 مگ روی 8 مگ بستن!...بدون دلیل و نویز خط! ... چطوری باید شکایت کنم؟...
سلام
میخواستم ثبت نام کنم فقط این هزینه راه اندازی سرویس اجباریه؟