اخه بحث اینه اینا ابرویی هر چی فورجیه بردن...خب همین سرعتو رو تری جی میشد داد دیگه...فقط تبلیغاتی کار میکنن که مثلا ما هم فور جی داریمنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
Printable View
اخه بحث اینه اینا ابرویی هر چی فورجیه بردن...خب همین سرعتو رو تری جی میشد داد دیگه...فقط تبلیغاتی کار میکنن که مثلا ما هم فور جی داریمنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
با تشکر تونستم وصل بشم به 4g همراه آخر..
ولی کاش وصل نمیشدم:n21:
این سرویس VoLTE کی راه میافته؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نقل قول:
کلا همراه اول اسم اینترنت 4g هستش و اصلا تفاوت خاصی با 3g نداره نمیدونم این همراه اول چه مرگشه که اینطوری توهین میکنه به کاربران. وقتی شرکتی کامل دولتی هست از این بهتر هم نمیشه ( باید همه اعتراض کنیم و شکایت ثبت کنیم در سایت 195)
تا بخواد همراه اول کامل راه اندازی کنه با این سرعت کند و مدیریت ضعیف فکر کنم حداقل 1 سال دیگه:n02:نقل قول:
مباركنقل قول:
لذت ببرين از سرعت بدون مرز
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
3G ، بسته نامحدود 2 تا 7 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
نمیدونم قضیه اش چیه ، وقتی دستم رو میچسبونم به گوشی ، سرعت دانلود تو IDM به 1 مگابایت و حتی 1.5 هم می رسه !
اما وقتی دستم رو بر می دارم ، سرعت بین 250 تا 500 متغیره !!! بدنم مثه آنتن عمل میکنه انگاری :n02:
البته این مسئله قبلا فکر کنم مطرح شده بود.
به نظرتون خرید مودم این مشکل رو حل میکنه ؟
.
.
پ.ن : چه با دست و چه بی دست ، آنتنم پره !
نقل قول:دقیقا برنامه همراه اول همینه و با این کار حق مشترک از نظر پهنای باند از بین نمیره و رعایت میشه فقط ای کاش میومد به جای اون 8 تا 10 مگابیت از سرعت بیشتری برای حداقل استفاده میکرد .نقل قول:
نه نمیشه گفت با مودم ۱۰۰ درصد حل میشه، درسته بدنتون مثل یک آنتن عمل میکنه.نقل قول:
اگر بخواین بیشترین سرعت رو داشته باشین باید یک مودم با یک انتن خارجی خریداری کنید. اون موثره، بدون انتن ممکنه هیچ فرقی با گوشی نکنه، اونم رو نسل ۳، که من توصیه میکنم به دست و گوشی اکتفا کنید.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همراه اول ارزش این همه خرج رو نداره!:n02:نقل قول:
به قول شما باید به همون دست و گوشی اکتفا کرد :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز یکم پینگش بد شده ولی در کل از تریجیش راضیم
كلا 3G همراه اول مخصوصا شبها رو همون 8مگابيت محدود هست (لااقل تو استان ما كه اينجوريه)نقل قول:
اين تستم كه گرفتي كاملا درسته و برو خداتو شكركن
من 5متري دكل با 300- 200 كيلوبايت دانلود ميكنم شبها
دستمم ميزنم به گوشي چيزي نميشه :n02::n02::n02:
دوستان خرید یک سیم کارت یوسیم همراه اول کلا چقدر هزینه داره؟
تعویض برای اعتباری 5 تومن و دایمی 7تومن که روی قبض میادنقل قول:
از طریق سایت 195 شکایت کردم چند روز پیش،توی این 14 روز هیچ پاسخی نداد همراه اول و الآن ارجاع داده شد پرونده به سازمان تنظیم مقرراتنقل قول:
محتوای مخفی: متن شکایت
هنوز هم برات روی قبضت میزنه ؟ روزای اخر سال هم هست زیاد حال ندارن پیگیری کنن . هیچ جوابی هم نداده حداقل بتونی تجدید نظر بزنی .نقل قول:
بلههههههههنقل قول:
هر روز ميزنه
جواب نده به ضرر خودشه،ارجاع داده ميشه سازمانه بالاتر
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینکه بعضی کاربرا گفتن مودم بگیری فرقی نمیکنه درست گفتن طبق تجربیات خودشون. ولی توی همین تاپیک کسایی بودن که با گوشی سرعت بالایی نداشتن ولی با گرفتن یه مودم مثلe3372 سرعتشون خیلی بهتر شده .نقل قول:
شبانه اینجا قزوین سرعت محدوده شده و بیشتر از 260 نمیره
همراه اول - سعادت آباد، تهران
ایرانسل، همانجا، همان لحظه
85.89 مگابیت سرعت اپلود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته یا برنامه اشتباه کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی 10 مگابایت سرعت اپلود شماست ؟نقل قول:
اشتباهه، فعلا اپلود انقد بالاتر از ۵۰ رو lte نداریم مگر تو استرالیا اونم ازمایشی.نقل قول:
احتمالا سرعت اپلود و دانلود جابجا زده، از همراه اول بعید نیست، که البته خیلی عجیبه اگه دانلودم ۸۵ تا داده باشه!!!
سرعتم پایین بود رفتم تو سایت خودش یه تست گرفتمنقل قول:
سرعت آپلود رو امتحان نکردم فقط سرعت دانلود خیی افتضاحه.
روز اول که وصل شدم (چند روزه سیم خریدم) سرعت در حد دایل آپ بود {دقایق اولیه رو میگم} و قطع و وصل میشد سیستم از 1 تا 11 صبح دورو بر 13 گیگ دانلود کرده بود البته تو این دو سه روزه هم زیاد فرق نکرده
800 مگ هم هدیه داده که اونم باز مشکل داره لحظه ای تا 600 کیلوبایت میره نه بیشتر
مودمم مال ایرانسل بوده که آنلاک کردم.با ایرانسل مشکلی نداره فقط با همراه اول معلق میزنه!
سیگنال همراه اول 4g هست و ایرانسل 3g
سعی کنید با speedtest.net و idm هم تست بگذارید، به سایت خودش توجه نکنید.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت 4g همراه اول در شهرستان سرابله استان ایلام ... ساعت 10 صبح
منقضی میشه. تا حجم روزانت تموم نشد شبانه رو استفاده کن :n09:نقل قول:
4g همراه اول
شهر بروجرد
3g همراه اول
تا کی باید برای استفاده فورجی از بسته پلاس استفاده کرد.این بازیا چیه همراه اول در میاره هر کی ندونه فکر میکنه چه سرعت بالایی داره فورجیش!!!!
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
میمون هرچی زشت تر اداش بیشتر - حکایت همراه اوله
سرعت دانلود توی بسته های 2تا7 با 1 تا 11 فرق می کنه ؟ اینی از 7 به بعد خلوت میشه سرعت میره بالا ؟
برای من که سرعت بین ۵ تا ۸ خوبه [emoji52]نقل قول:
TapaTALK
باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
:n40:
امشب بعد از مدتها یه تست از 3g همراه اول گرفتم بد نبود ( نتیجه تست هم توی تاپیک معرفی شده بالا هست )
تا حالا کسی به اینترنت 4/5 همراه اول وصل شده؟؟؟؟
چرا هیچ جا پیدا نمیشه شبکه 4/5 همراه اول؟؟؟
اینقدر تبلیغ اینترنت 4/5 میکنه دروغه؟؟؟
متاسفانه بله!نقل قول:
همراه اول هنوز 4g+ راه نینداخته و تبلیغی بیش نیست!نقل قول:
به چاخان تبدیل شده. الان خودشون هم باورشون شده 4.5 جی دارندنقل قول:
شما زنگ بزن پشتیبانی اگر تونست برات 4.5 جی رو معنا کنه بگو آقا این 4.5 جی که هی تلویزیون میگه چی چی هست
همراه اول هم با 4 جی هم 4.5 جی آّبروی خودشو برده. 4 جیه که از تری جی ضعیف تره. البته نامردی نکرده برای اینکه خیلی ضایع نشه سرعت تری جی ها رو هم آورده پایین