باشه بابا یه سوال کردما :n02: کل تاپیک باز با هم درگیر شدن..بیخیال اصلا نمیگیرم..شما کوتاه بیاید :n16:
Printable View
باشه بابا یه سوال کردما :n02: کل تاپیک باز با هم درگیر شدن..بیخیال اصلا نمیگیرم..شما کوتاه بیاید :n16:
دانلود شبانه - اتفاقا با گوشی هواوی
پس مثل اینکه مودم گوشی قبلی بیشتر از دو مگ نمی کشیده بااینکه اونم سرعت دانلود رو ۷.۲ زده بود. یا مشکل از تکنولوژی مودم گوشی بوده یا انتن دهی هاشون با هم فرق داشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
#ایرانسل نسل چهار را به ایران آورد.
فردا شبکه سراسری نسل چهارم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری با برگزاری یک نشست رسانهای راهاندازی خواهد شد
توییتر ایرانسل بود
Sent from my HTC One using Tapatalk
قطعا نسل این گوشی قویتره شک نکن.
هواوی هم مدلهای زیادی داره و متفاوتن من mediapad ایکس وان دارم که همه گزینه ها رو داره خرداد 4.2.2 بود الانم همون آپدیتی هم فعلا در کار نیست. اما من از دیوایسم راضیم
دیشب از هواوی g610 برای دانلود استفاده کردم که مشخصات سرعتش HSPA 7.2/5.76 Mbps است ، چطور تا سرعت 14 مگ هم سرعت دانلود میداد؟
بله برای گوشی های هواویی کلا آپدیتی در کار نیست....با همون آندرویدی ک هبخری همون هست کلا... پشتیبانی نرم افزاری بسیار ضعیفی دارهنقل قول:
سراسری؟؟!!نقل قول:
من امروز صبح متوجه شدم تجهیزات نسل سه /چهار روی یکی از دکل های نزدیک به دانشگاهمون نصب کردن اما هنوز فعال نشده.
نکته ای که نظرمو جلب کرد شکل متفاوت سکتور هاش بود که یکم پهن تر و بزرگتر بود، این سومین مدلیه که میبینم ظاهرا تازه وارد کردن چون روی هیچ دکل دیگه ای ندیده بودم.
سکتور پهنا مال رایتلهنقل قول:
این خبر موثق هست؟نقل قول:
بعد سراسری یعنی کل ایران دیگه اره؟یعنی اونایی که الان نسل3 هستند میتونن برت رو 4 بشرط داشتن یو سیم وگوشی فورجی؟
سکتور های رایتل رو شکلش رو میدونم، این از رایتل هم پهن تر و بزرگتره و روش ۲ردیف عمودی با فاصله حالت توری مانند داره.نقل قول:
اینو توئیتر رسمی ایرانسل گذاشته
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان برای استفاده از 4G باید سیم کارت عوض بشه؟ شما عوض کردین؟
بله
باید سیمتو عوض کنی
دوستان به حساب مشهد اولین شهریست که رسما 4g ایرانسل در اون راه افتاده.تا جایی که من دیدم در 80 درصد نقاط تحت پوشش 3g هنوز ماها نمیتونیم از 3g استفاده کنیم و لحظه ای هستش.یعنی هی میاد و زود میره.حالا 4g :n04::n02:اگر دوستانی هستند در مشهد که تونستند در اغلب اوقات ساعتها بدون قطعی به 4g ایرانسل متصل بشن لطفا بگن و همچنین محدوده سکونتشون رو هم بگن.حتی اگر تونستن همیشه و در همه تقاط به راحتی از 3g ایرانسل استفاده کنند هم بگن.من دوست خودم همسایه ما هستش.توی خونه خودشون به 3g وصل میشه اما وقتی میاد خونه ما که کنارشون هستیم به هیچ عنوان نمیتونه به 3g وصل بشه.حالا 4g که پیشکش.من تعجب میکنم از ایرانسل که در حالیکه 3g رو نمیتونه صحیح و سالم به دست ما برسونه چطور وجدانش قبول میکنه و مودمهای 4g رو به مردم بدبخت از همه جا بیخبر میفروشه:n03::n23:(در ضمن رفیقم یو سیم هم داره)
ببخشید میخواستم بپرسم این مودم های 4G ایرانسل روی شبکه ایرانسل قفل شده یا اینکه میشه بعد از خرید از سیمکارت اپراتور دیگه ای توش انداخت و استفاده کرد؟نقل قول:
فقط سیم ایرانسل روش قابل استفاده هست شک نکننقل قول:
اگر به دنبال خرید مودم 4G هستی پیشنهاد بنده تهیه از بازار آزاد هست نه اپراتورها... این به نفع خودتونه....
ایرانسل در نظر داره تمام جاده ها و مسیر های ریلی رو به نسل بالاتر ارتقاء بده
تنها اپراتوری که تو هواپیما و کشتی پوشش میده ایرانسل هست
تا 100 آینده تحولات بهتری در تمام اپراتورها بوجود میاد
رایتل و همراه اول هم در حال تست نسل چهارم هستند
لطفا تنظیمات شبکتون رو حالت دستی بزارید
Hossein karimi Drp10926MTN
بردار این نسل چهار کجاها راه اندازی میشه؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا به جون خودم توی توییترش زده بودنقل قول:
پس فردا طبق ممول اگه گند زد نگین تو گفنی :n02::n02::n02::n02:
تا اونجایی که ما شنیدیم به هیچ وجه قرار نیست همه جای ایران(منظورم کل جاده ها و راه ها و شهرهای زیر 150 هزار نفر) 3G بشه چه برسه به 4G .
نسل چهارم فقط قراره تو مراکز استان ها راه اندازی بشه( به دلیل هزینه ی زیاد تجهیزاتش).
حالا بازم فردا ساعت 10 صبح مراسم راه اندازی رسمی 4G شروع میشه. باید دید اونجا چی میگن.
پوشش زنده مراسم رو هم میتونید از اکانت @irancell در توییتر دنبال کنید.
با هماهنگی های انجام شده
بزودی دوستان انجمن میتونند با مدیران و معاونان شرکت ایرانسل در ارتباط باشند
021 23191000
جناب دزفولی،صمدي و منصوری
و 31 مدیر منطقه ای
حرف های شما عزيزان رو گوش میکنند و پیگیر مشکل شما هستند
شهر های با جمعیت 2 هزار نفر پوشش داده شدند چه برسه به 150 هزار نفر
اقای کریمی فردا قراره فورجی رسما شرو بکارکنه؟
تو شهر بندرعباس هم پیشرفتی داشته یانه؟
فردا بطور سراسری فعال میشهنقل قول:
دوستان این رو هم بدونن تجهیزات ایرانسل همزمان به نسل سوم و چهارم مجهز میشند
نرم افزار تماس هم از طریق نسل چهارم هم بزودی نصب میشه
خعلی از دوستان سوال داشتن که چرا موقع تماس سوییج میشند به نسل سوم
اگر شما به هر دلیلی در شهرتون شبکه نسل سوم و چهارم رو پیدا کردید اما کانکت نشد بدونین نرم افزار سایت وصل نشده
آقای کریمی سلام لطفا زمان باقیمانده واسه ی پوشش 3G تو گناوه رو بگین؟تو کدوم منطقه نصب میشه؟
عزیزمن پوشش چی منظور شماست 3G و 4G ?!نقل قول:
150هزار نفر که هیچی شهری که 1میلیون جمعیت داره تحت پوشش نرفته هنوز! از چی صبحت می کنید؟!
حرف که زیاده مخصوصا با مدیرعامل ...
امیدواریم اینطوری باشه که کسی بیاد پاسخگو باشه و رک راست بگه وضعیت شبکه در چه حاله نه اینکه با نصب شدن یک انتن تو یک شهر اعلام کنند که شهر دارای پوشش هست.البته از حق نگذریم واقعا زحمت کشیدن اما باید کیفیت شبکه بسیار بالاتر بره.و در اخر بگم بیشتر بچه ها یک شبکه با ثبات با سرعت 5 مگ براشون خیلی بهتره تا یک شبکه ناپایدار با اما با سرعت های نجومینقل قول:
مجتبی جان به درست غلط بودن حرف حسین کار ندارم اما اصل اینه که مسئولین پاسخگو باشن نه اینکه فقط تو اتاق مدیریتی بشینن و همه چی از بالای برج ببینن.و فقط بیان وعده وعید بدن و پول بگیرننقل قول:
آقای کریمی
مشهد، دانشگاه فردوسی ساعت ۷ شب، سرعت نسل سوم به سختی به ۴۰۰ میرسه، وقتی نسل سوم شرایطش اینه چه لزومی به راه اندازی نسل چهارم هست؟
کجای مشهد این نسل چهارم راه افتاده؟
آقا شهر 2000نفری به کنار شهر 12میلیونی (تهران رو میگم) بلوار میرداماد خیابان دفیه-با خیلبان دامن افشار یا اصلا آنتن 3G نداره اونجا یا اگر هم گیر بیاره انقدر سیگنال ضعیف هست که باعث داغ شدن گوشی میشه! تهران که دیگه پایتخته! :n27:نقل قول:
اقای کریمی اگه تو جستجوی شبکه ایرانسل فورجی پیدا نشه یعنی تجهیزاتش هنوز نصب نشده؟ یعنی فردا هم اثری ازش پیدا نمیشه؟
آقا بعد از شهر تهران شهر دوم مملکت مشهد چند میلیونی هم هنوز در بعضی جاهای به خصوص به زور 3g رو میتونی بگیری گفتم 4g پیشکشمون.اول اگر عرضه دارند بیان یک شبکه پایدار 3g بدن بعد برن بالاتر.به قول اون دوستمون ما یک 3g پایدار رو هزار بار بیشتر از 4g ناپایدار دوست داریم.حرصم میگیره وقتی میبینم اینا هنوز تو مراکز استانهای مملکت عرضه ندارن یک 3g درست و حسابی بدن بعد حرف از 4g میزنن.آقا به خدا اینجا تو مشهد یک جا به زور 3g رو میگیره بعد 4 متر اینطرفترش که میاییم دیگه 3g رو نمیگیره.یعنی اینقدر در این زمینه ها ضعیفن بعد میخواهند 4g راه بندازن.آقای کریمی اگر با مسئولین ایرانسل در ارتباطید بهشون بگین الکی اینقدر جیب مردمو با تبلیغات دروغین خالی نکنند.:n23:
یکمی هم تست 3G و 4G بذارید دوستان ... تاپیک دوباره داره میره تو حاشیه..این آقا کریمی هر سری میاد یچیزی میگه کلا تاپیک به هم میریزه..ناظمان انجمن یه رسیدگی کنید لطفا !
یک سوال فنی از اقای کریمی
دقیقا فردا چه اتفاقی می خواد بیفته برای من کمی مبهمه.
آیا فردا فرستنده های نسل چهارم شروع به کار می کنن به شکلی که تا به امروز این شبکه شناسایی نمی شد و فردا شناسایی میشه؟ ( در نتیجه جاهایی که اصلا سیگنال نسل چهار رو نمی شناختن فردا سیگنال پیدا می کنن)
یا اینکه از نظر سیگنال تغییری به وجود نمیاد و صرفا در جاهایی که امکان رجیستر شدن در نسل چهارم وجود نداشت این امکان حاصل میشه؟
بالاخره این سیگنال الان هست یا نه؟ اگر نیست فردا این سیگنالو می بینیم.
لطفا توضیح فنی دهید
سلام.
یک سری از پست های کاربران پاک شدن و برای بار چندم لطفاً به هم احترام بگذارید
بدون سند و مدرک به کسی اتهام نزنید.
انجمن قانونی برای فعالیت نکردن مدیران اصلی یا فرعی ندارد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخریب آسونه ولی ساختن سخته.
لطفا موارد خلاف قوانین را گذارش کنید.
مرسی
یه فیلم نمایشی دیگستنقل قول:
یه شبه معجزه هم بشه وضع نت ایرانسل بهتر نمیشه
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام جناب کریمی الان یه مدت شدیدا سرعت افت کرده تو منطقه ما سمت ابوسعید تهران دیگه نمیشه بیشتر از 50 KB گرفت
ایرانسل فکری برای افزایش پهناد باندش نداره ؟!
دوستان گوشی تاثیر خیلی زیادی روی سرعت داره من با گوشی N82 Nokia تست گرفتم با سیگنال -100 dbm سرعت این بود که گذاشتم ولی در همون شرایط با یه تبلت اندرویدی تست گرفتم سرعت حدود چهارصد کیلوبایت در ثانیه بود.نقل قول:
جواب گویی مدیران به کاربران بستگی داره به سطح فرهنگ اون کشور مخصوصا درک و فهم کاربران ....نقل قول:
لحن حرف زدن بعضی از کاربران به نحوی هست مدیر که هیچی اپراتور هم می یاد سریع فراری می شه
عجب! بالاخره همون مدیران از قماش همین مردم نیستن؟ از لای پر قو و از سوئد و دانمارک که نیامدن تا بقول شما بخوان از لحن مردم ما غافلگیر بشن و فرار کنن!نقل قول:
اصولا مسوولین محترم مشکلشون اینه که همیشه از مردم فراری هستن. وگرنه اگر بین مردم بودن و با دغدغه های مردم آشنا میشدن مملکت ما شده بود آلمان. همونجا که وزراش با دوچرخه میرن و میان
آقای قلبمه دزفولی دو ماه قبل از پشت میز سلطنتش خطابه ی ملوکانه فرموده که 54 شهر رو زیر پوشش گرفته:n15:
اگه بین مردم می بود بازم همین حرفو می زد؟ حتی افتخار نداد که مثل مدیران عامل همراه آخر و رایتل بیاد توی مناظره شرکت کنه
پس شمام با حمایت بیخود از این مسوولان یک ریالی بیخود زور نزن که سرنا رو از سر گشادش بزنی، فقط به خودت فشار میاد!:n01: