دوستان قیمت VT60 50 اینچ با گارانتی چنده؟
Printable View
دوستان قیمت VT60 50 اینچ با گارانتی چنده؟
سلام
دوستان بسیار عزیز یه خواهش داشتم میشه صفحه دانلود فریمور تلوزیون پلاسما پاناسونیک TH-P42ST30 رو واسم بزارید هر چی گشتم پیدا نکردم
بخدا خسته شدم از بس گشتم:n01:
قبل از دانلود 2تا چیز رو باید کنترل کنینقل قول:
1- ورژن نرم افزار (توی لینک 2.22 هستش) 2- پسوند تلویزیونت اگه R هستش هیچگونه ابدیتی نداره پس بیخودی خودت رو سرکار نزار
اگه دوتا شرط بالا رو داری توی لینک زیر روی یه لینک ابی رنگ که داده و نوشته دانلود کلیک کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز . جالبه ورژن خود تلویزیون 3.20 هست . چرا داخل سایت اینقدر قدیمیه:n13:نقل قول:
سلام دوستان کسی میتونه کمکم بکنه ببینه مشکل از کجاست همون طوری داشتیم نگاه میکیردیم که یهو یه خط عمودی نازک وسط ال سی دی( ال ای دی) ظاهر شد اول فکرکردم از ما +ه+وا+ره هست ولی بعد که به قسمت تلوزیون هم رفتم باز همون شکل بود دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست، مونده گاره یا اینکه دوباره میره چون ما قبلا یه دوربین هم داشتیم که یه مدت یه خط عمودی وسط ای سی دیش ظاهر شده بود و بعد از یه مدتی رفت. دوستان کمک کنید و بگید مشکل از کجاست آیا قابل تعمیره یا به فنا رفته. مدل ال سی دی هم TH-L42ESR VIERAپاناسونیک هستش یه عکس ازش میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شدیدی نیست ولی باید ببریش تعمیر بشه ...
احتمال زیاد ضربه خورده
فکر نکنم ضربه باشه چون اصلا کسی بهش دست نزده ، به هر حال ممنون . هزینه اش زیاد میشه یا اینکه بصورت جزئی قابل حله میترسم ببرم ابروشو درست کنم آخر سر چشمشو کور بکنن!نقل قول:
اگر آسیب به پنل وارد شده باشه هزینه تعمیر بسیار زیادی داره.نقل قول:
ممنون حالا بمونه برا عید ببینیم چی میشه ببریم گارانتی البته فکر کنم تموم شده وقتش . باز ممنون بابت جواب موفق باشیننقل قول:
من یه بار مانیت.رم اینجوری شد . هزینهی تعمیرش زیاد نشد. طرف می گفت مشکلش توی ماتریس صفحه بوده ...
انشاالله که درس شه تو این اوضاع گرونی و نداری اینم درد نشه براموننقل قول:
سلام دوستان
من یک vt30 42 خریدم. ازنظر کیفیت و رنگ فوق العاده هست ولی الان صبحت هایی در مورد خرابیشون خوندم. مال من تولید 2012 هست.
نظرتون چیست؟
تازه داشت بمون خوش میگذشتا!!!!!:n28:
داداش مطمئن باش اونقدرها هم گسترده نیست خرابیش ! وگرنه خود شرکت جمع آوری می کردش از سطح بازار ...
اینو یه نجار خوش ذوق به افتخار آخرین پلاسمای پاناسونیک ساخته :n28:
سلام لطفا کمک کنید
من یه پلاسما 42 st30 دارم که متاسفانه دیروز یه صدای انفجار(مثل صدای ترکیدن فیوز) از داخل پنل اومد و تلوزیون خاموش شد ، بعد از اون هم وقتی به برق وصل میکنم ، چراغ قرمزش روشن میشه ، سبز میشه و دوباره برقش قطع میشه
پنل رو باز کردم وسه تا فیوز سرامیکی دیدم که ظاهرا سالم بودن
به نظر شما مشکلش چیه؟
درود
من vt30 دارم 42 اینچش. روشن بود داشتم نگاه میکردم که یهو تصویر قط شد و خاموش شد!!! دیگه هم روشن نمیشه! وقتی دکمه پاورش رو از جلوی خود تلویزیون خاموش روشن میکنم برای 2 ثانیه چراغش سبز میشه که ینی داره روشن میشه بعد تا میاد روشن بشه دوباره قرمز میشه و به حالت چشمک زن میشه!!!
دوستان کسی میدونه مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکی پاسخ بده
اینم بگم که اوایل سال 2012 خریداری کردم این تی وی رو!
مشکل هر دو دوستمون 100% سخت افزاریه.با گارانتی تماس بگیرید.
ممنونم mr_rayan
ولی شما نمیتونی حدسی بزنی که چش شده باشه؟؟
چون گارانتی هم تموم شده! میخوام ببینم مشکلش چی میتونه باشه و هزینه ی تعمیرش چقد در میاد؟! میخوام ببینم مشکلش اساسیه یا جزئی؟!
سپاس
دوستان میشه نحوه وارد شدن به منوی مخفی VT60 و نحوه دیدن تعداد ساعاتی که از دستگاه استفاده شده رو یه توضیح بدید ؟
مشکل سوختن برد هست به احتمال زیاد.فکر کنم دور و بر400 یا 500 تومنی هزینه تعویض بردش باشه.نقل قول:
نقل قول:به جمع سوخته دلان و سوخته برد(board)آن پاناسونیک خوش آمدید.نقل قول:
این شتریه که در خونه همه پانا(!) داران نشسته.
اگه تلوزینتون گارانتی داره که هیچ سریعا ببرید گارانتی و باقی کارها...
اگه نداره همونطور که جناب رایان عزیز گفتند حدود 400 تا 500 خرجتون هست، البته همین کار رو نمایندگی محترم موجود در لیست بانیان در صورت نداشتن گارانتی با 700 تومن براتون انجام میده!
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم گفتند گسترده نیست، مهرداد جان میزان خرابی پاناسونیک خصوصا در این مدل فاجعه هست، شما اینجا شاید 10% پاناسونیک داران کشور رو هم عضو نداشته باشی، من به تعمیرگاهای پاناسونیک مراجعه کردم به تعمیرگاهای جنرال(همه مدل تی وی) هم مراجعه کردم ، آمار خرابی پاناسونیک (پلاسما) در حد فاجعه هست.روزی که تلوزیون من سوخت به یه تعمیرگاه مجاز که ظاهرا نمایندگی سونی بود اما همه برندی رو تعمیر میکرد مراجعه کردم 3تا پلاسمای پاناسونیک قبل من توی نوبت بود! طرف دیگه حفظ بود، تا دید گفت 7 چراغ چشمک زن به به...
دوستان اگه کارکرد تلوزیونشون رو به ساعت بگند جهت تسکین درد و آرامش قلب شاید بد نباشه، کارکرد تلوزیون من تا این ساعت حدود 11700 ساعته:n10: من موقع سوختن کارکرد رو متاسفانه نگاه نکردم اما با توجه به زمانش (حدود 7 ماه پیش) و میزان استفادم در روز که این 7 ماه شدیدا تی وی روشن هست و در روز میانگین حدود 15 ساعت میشه تقریبا ساعت کارکرد در زمان سوخت 8500 بدست میاد.
احتمالی که هست اینه که توی مدل های سری m که میاد خاورمیانه این مشکل زیاد باشه ! به هر حال به غیر از سری 30 من ندیدم توی سری دیگه ای توی همین سایت گزارش شده باشه ...
همون سری 30 هم قطعا اگر بقیه ی دنیا هم مثل ایران مشکل داشت پاناسوینک جمع می کرد مدل رو از بازار . بیشترین فروش پانا توی آمریکاست و اونجت هم حقوق مصرف کننده حرف اول رو می زنه و اگر این مشکلات اونجا شایع بود هرگز نمیتونست فروش خوبی داشته باشه اونجا.
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیونهای پلاسما پاناسونیک بدلیل اصلاح ساختار ی آن از رده خارج می شود به این مطلب توجه کنید
پاناسونیک تولید تلویزیون پلاسما را متوقف میکند
شرکت ژاپنی پاناسونیک تصمیم گرفته تولید پانلهای تلویزیونی پلاسما را تا مارس ۲۰۱۴ در قالب اصلاحات ساختاری خود متوقف کند.
خبرگزاری آلمان از توکیو گزارش داد، فروش ضعیف تلویزیونهای صفحه تخت دلیل اصلی زیان بیش از 1.5 تریلیون ینی (15.5 میلیارد دلاری) این شرکت در دو سال گذشته اعلام شده است.
این شرکت الکترونیک ژاپنی ابتدا قصد داشت تولید خود را در سال مالی آینده که پایان آن مارس 2015 است، متوقف کند، اما تصمیم گرفته این جدول زمانی را جلوتر بکشد.
این شرکت همین حالا هم توسعه تلویزیونهای پلاسمای جدید را متوقف کرده است.
تولیدکنندگان کره جنوبی در این عرصه بر بازار مسلط شدهاند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 51.9 درصد بازار جهانی را در سال 2012 از آن خود کرد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 23.9 درصد از این سهم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.5 درصد را در اختیار خود داشت.
و این یکی
خروج پاناسونیک از بازار تلویزیونهای پلاسما
پاناسونیک شرکت ژاپنی تولیدکننده تجهیزات الکترونیکی در قالب کاهش بخشی از سهم خود از بازار تلویزیون، قصد چشم پوشی از تجارت تلویزیونهای پلاسما را دارد.
شبکه خبری او ار اف اتریش گزارش داد، آن طور که روزنامه "نیکئی" امروز نوشته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قصد دارد در بازه زمانی سه ساله تولید تلویزیونهای پلاسما را متوقف کند.این شرکت در حال حاضر هم دیگر داراییهای خود همچون اموال غیرمنقول را به فروش رسانده یا اعلام کرده به فروش میرساند تا اوضاع مالی خود را بهبود بخشد.در این گزارش آمده است که در بازار تلویزیون گزینه های بسیاری مورد بررسی قرار گرفته، اما هنوز قطعی نشده است.به نوشته "نیکئی" احتمالا فروش دستگاههای تلویزیون پاناسونیک در سالهای 2015 تا 2016 به نصف رکورد فروش 2009 تا 2010 خواهد رسید.
و البته این به دلیل همان مشگلاتی که تمامی مصرف کننده ها در سراسر جهان برایشان بوجود آمده و دیگر کسی به این برند اعتمادی ندارد و همین امر باعث نقصان فروش و ضرر و زیان بسیاری برای شرکت شده
متاسفانه وضع شرکت های ژاپنی در حال حاضر خیلی وخیمه که .اقعا جای تاسف داره . ولی از لحاظ کیفی هنوز فاصله بین کره ای ها و ژاپنی ها زیاده
پلاسمای پاناسونیک به دلیل اصلاح ساختاری کارخونه تولیدش متوقف شد و کلا خط تولیدش رو هم پانا فروخت نه به دلیل اصلاح ساختار پلاسما ! در واقع کلا ضرر بود واسه شرکت و هزینه ی تولیدش بیش از حد بالا بود ... تولید پلاسمای 4k هم تقریبا غیر ممکنه و به همین دلیل پانا مجبود به فروش خط تولیدش شد متاسفانه . تا وقتی oled وارد بازار نشه بطور گسترده خلاء پلاسماهای پانی همیشه احساس میشه تو بازار .نقل قول:
و البته این به دلیل همان مشگلاتی که تمامی مصرف کننده ها در سراسر جهان برایشان بوجود آمده و دیگر کسی به این برند اعتمادی ندارد و همین امر باعث نقصان فروش و ضرر و زیان بسیاری برای شرکت شده
البته چیزی که واضحه اینه که شاید یکی دو سال افت کیفی داشته باشه پانا بدون پلاسماهاش ولی قطعا با oled قوی تر از قبل بر می گرده و دوباره مثل روال سابق هر سال بهترین tv سال دوباره تولید همین شرکت ژاپنی خواهد بود .
led a900 پاناسونیک امسال جایگزین پلاسما zt60 شده اونجوری که سایت hdtvtest نوشته تو کنفرانس Panasonic Convention 2014 این تی وی بقل پلاسمای zt60 روشن بوده و سایت تخصصی hdtvtest از عمق رنگ مشکی و جزیئات در سایه های این تی وی به شدت تعریف کرده و اونو قابل قیاس با zt60 دونسته این تی وی از سیستم جدید بک لایت لوکال دایم و الگوریتم بازتولید رنگ ساخت پاناسونیک استفاده میکنه که منحصر به فرد هست و تیم پایونیر کورو و پاناسونیک ویرا اون رو طراحی کردن.
یه خبر حوب دیگه اینکه پاناسونیک امسال بعد از 2 سال ضرر دهی به سود دهی رسیده و مدیر عامل جدید شرکت اعلام کرده پاناسونیک رو تا سال 2016 به جایگاه قبلی یعنی پر فروش ترین تی وی ساز جهان بر میگردونه.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علاقه زیادی به تبلیغات فول سامسونگی دارند! برای همین منابعی هم که استفاده میکنند به مانند اعداد و ارقام کنتراست سامسونگی بسیار نامعتبر هست!
پاناسونیک تا قبل از متوقف کردن تولید پلاسما 40.7 در صد کل شیپینگ پلاسما را در دنیا انجام میداده که البته با فروش متفاوت هست و در فروش آمار بسیار بالاتری نسبت به سامسونگ و ال جی دارد چون بنابر گزارشها پلاسماهای پاناسونیک به نسبت 2 به 1 در بازار نسبت به سامسونگ و ال جی فروش دارند.
در مورد آمار خرابیها من خودم دو پلاسمای پاناسونیک دارم یکی مدل g10 هست که دست دوم خریداری کردم و یکی دیگر مدل v20 که هر دو بدون مشکل هستند مدلهای سری 30 پاناسونیک که در ایران هم به تعداد زیاد توسط مصرف کنندگان خریداری شده متاسفانه آمار خرابی بسیار زیادی دارند که دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند.
توجه بفرمایید که برد را حتما با برد مدل جدید جایگزین کنید چون اگر با برد سری قبلی جایگزین شود بازهم مشکل به وجود می آید و در واقع تعمیر موقتی خواهد بود. البته در مورد بردهای غیر معیوب اطلاعات کمی در دسترس هست و نحوه شناخت این بردها و سریال حک شده روی اونها به درستی بر کسی معلوم نیست ولی من در حال تحقیق در بین دوستان تعمیرکار هستم تا متوجه این موضوع بشوم و در صورت رسیدن به نتیجه قطعی اخبار تکمیلی را با شکل و توضیح مفصل به اطلاع دوستان خواهم رساند.
مدلهای سری 50 و 60 طبق گزارشها میزان خرابی متعادلی دارند توجه بفرمایید متعادل یعنی در حد استاندارد که رقمی طبیعی برای لوازم الکتریکی مصرفی هست و خرید آنها همان مقدار ریسکی را دارد که هر مدل تی وی از هر برندی را بخرید یعنی بین 3 تا 7 درصد failure rate
این هم عکسهای پلاسمای g10 و v20 بنده
g10
v20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس از سورس بلوری
VT30
سلام دوست عزیزنقل قول:
ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی خوب برای شما و همه دوستان انجمن باید عرض کنم دوره تعصبات برندی دیگه گذشته و هیچ چیزی بهتر از واقع بینی و قضاوت صحیح نیست
نوشته شماهم کمی بوی تعصب روی پاناسونیک رو میداد، پاناسونیکی که حتی حاضر نیست برای من و شمای ایرانی یک آپدیت خشک و خالی ارائه بده، ضرب المثلی زیبا در زبان فارسی داریم که میگه "برای کسی بمیر که واست تب کنه"
اما در مورد مطالبی که نوشتید، باید بگم مشکل برد از سری 2010 به طور جدی تا سری 2012 وجود داشته، این رو من و تعمیر کارای شهرمون نمیگن، فیدبکهای موجود در اینترنت میگن که من به تفصیل لینک ها و مطالبش رو در پستهای قبلی گذاشته بودم، نمونه آخرش هم مطلبی گذاشتم راجع به Vt50 که دقیقا همون مشکل SC برد رو داشت(در ایتالیا)
در مورد فیلر ریت(failure rate) کاملا درست میفرمایید، 3 تا 7 درصد طبیعی هست، اما همیشه این درصد مربوط به خرابی عمومی هست، یعنی یکی رنگ قاطی کنه، یکی پاور بسوزونه، یکی تصویرش مات شه و و و ، حالا توی همون بحث آماری اگه تمام اون 7 % SC Board بسوزونند به نظر شما یجای قضیه بو دار نیست؟!
در مورد VT30 در اینترنت طبق مطالبی که یوزرهای خارج نشین نوشتند و قطعا پاناسونیک اونها رو قابل تر میدونه و در برابرشون جوابگو تر هست، طراحی این برد مشکل داره و پاناسونیک هم حاضر به دوباره-طراحی نشده، جوریکه یوزرها خواستند سراغ برد سری های قبل یا بعد بروند و در رابطه با امکان سنجی نصب بردهای دیگه روی اون صحبت میشد در این گونه محافل...
اما ازونجا که جواب مستندی از سوی پاناسونیک در رابطه با این قضیه وجود نداره مطلبی که شما فرمودید میتونه نقطه امیدی باشه برای کسانی که بخش زیادی از پولشون رو برای خرید این TV صرف کردند و امیدوارم اینگونه باشه که فرمودید و بی صبرانه منتظریم.
سال خوبی داشته باشید.
با سلام خدمت شما دوست گرامی و تبریک سال نونقل قول:
مشکل ارائه ندادن آپدیت برای ایران مشکلی هست که ریشه های اون خارج از موضوع این تاپیک و بحثهای مربوطه هست و باید دید چه عواملی باعث شده تا کمپانی ای که یکی از شعبات معتبر اون در دنیا قریب به 4 دهه پیش به اسم شرکت ناسیونال ایران فعالیت میکرده و به دنبال ایجاد خط تولید در ایران بوده بعدا منصرف و دقیقا همان خطوط تولید را به سنگاپور منتقل کرده.
در مورد عرایض شما که بلد کردم بنده در پست خودم به وضوح این مطلب را اعلام کردم:
که طراحی نا متناسب و معیوب یکی از قطعات باعث این مشکل هست و البته این مشکل برای کمپانی ای در حد و اندازه و اعتبار پاناسونیک که ادعای مهندسی برتر در صنایع الکترونیک رو هم دارد فاجعه هست و جای هیچ دفاعی ندارد ولی ارتباط دادن این موضوع به کل پلاسماها و همه مدلها و همه سری های تولید شده اشتباه هست همانطور که در پست خود بنده میبینید نزدیک به چند سال هست که بنده دارم از این پنلها استفاده میکنم و ساعات کارکرد اونها هم به بالای روزی 10 تا 12 ساعت و حتی بیشتر هم میرسد و فعلا مشکلی ایجاد نشده.نقل قول:
دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند
در رابطه با جوابیه پاناسونیک باید عرض کنم مشکل باید بسیار جدی تر از این حرفها باشد تا یک شرکتی به صورت رسمی زیر بار مشکل ایجاد شده برود البته نه اینکه تایید کنم این مسئله رو ولی کلا روال کمپانیهای بزرگ این هست که تا جای ممکن از قبول کردن مشکلات این چنینی طفره میروند چون قبول آن به صورت رسمی به معنی از دست دادن مارکتینگ هست در حالیکه اگر مشکل را به صورت معلق نگه دارند صرف اقتصادی بیشتری دارد مگر اینکه مشکل بسیار جدی باشد و فشار مضاعفی روی کمپانی وارد شود مثل مشکل آتش گرفتن خود به خود تی وی های سونی و یا مشکلات دیگر در برندهای دیگر که اگر در نت تحقیق کنید همگی کم و بیش با آن مواجه شده اند.
مسئله نوع بردی که باید جایگزین شود مسئله پیچیده ای هست اگر مطلع باشید بردهای وارداتی برای تعمیر به صورت پارتهای مختلف وارد ایران میشوند مثلا روال چنین هست یک سری برد وارد میشود و بعد از مدتی که به اتمام میرسد بر اثر تقاضا و سفارش تعمیرکاران سری بعد وارد میشود و الی آخر دوستان تعمیرکار بنده از روی تجربه به این مسئله رسیده اند که از نظر بازه زمانی تعویض بردهای معیوب با یک سری از پارتی بردهای وارداتی همگی موفق بوده ولی تعویض با یک سری از بردها موقتی و یا حتی در همان مرحله تعمیر ناموفق بوده برای همین به دنبال کشف تفاوت در بردهایی دارای تعویض و کارکرد موفق با بردهایی که مجددا خراب شده هستن که البته مسئله راحتی نیست چون تی وی هایی که تعمیر اونها موفق بوده به ندرت و برای مشکلات دیگر به تعمیرگاه فرستاده میشن.
ممنون از پاسختون کامل و جامع بودنقل قول:
فقط ذکر یک نکنه رو مهم میدونم اونم اینکه در رابطه با این مشکل اگر ایران رو مستثتی کنیم در دیگر کشورها، اغلب کابران تا زمانیکه تلوزیون گارانتی داشته براشون برد رو سریعا عوض کردند و بعد از اتمام گاارنتی دیگه کاربر مونده و خودش! اگه سرچ کرده باشید بازار برد استوک برای این سری ها در خارج داغه داغه! حتی آموزش تعویض بردهای 3گانه پلاسماهای پاناسونیک ازین تاپیک به اون تاپیک ازین سایت به اون سایت دست به دست میشه!
در خارج یه عده توی مدت زمان گارانتیشون بنا به مصرف کمشون(ساعت کارکرد) دچار این مشکل نمیشند که تعدادشون هم کم نیست پس علت فشار نیاوردن بر این کمپانی میتونه همین باشه چون بعد از اتمام گارانتی دیگه همه چیز از جیب مشتری هست...و کمپانی هم دیگه خیلی راحت زیر بار نمیره
در یه مورد که نقل کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید پست 5262، طرف Vt50 داشته که هیچ جوره درست نشده و آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده، حالا این VT60 هم که مدل 2013 است ظاهرا مشکل داره، لکه های رنگی! آخرین موردی که نقل کرده بودم چند صفحه قبل این بود:
I am from Italy and I'm in the same situation: 50VT60 with 1300 hours with red tint (or "blob") in the middle of the screen (and barely green on sides) clearly visible in EPG and update screen.
Honestly speaking during normal content is barely visible but I know it's there and if I look for it, I can often find it.
Already called a Panasonic CAT but the "technician" come out to my home was not even able to see the "red blob" during the update screen
اون Same situation حکایت اون تاپیکه که همه دچار این مشکل شدند...
به هر حال خبر خوبی بود اینکه تولید پلاسماهای پاناسونیک متوقف شد. من خودم VT30 دارم و تصویرش رو با هیچی عوض نمیکنم اما همین تلوزیون 2هفته خونه منو سوت و کور و اعصابم رو بهم ریخت و 500 خرده ای هم خرج روی دستم گذاشت و کلی رفت آمد بین شهر محل سکونتم و مرکز استان ! تلوزیونی که به اعتبار برندش و بنچ مارکهاش، زمان ارزانی دلار حدود 3میلیون بابتش پول دادم....
من فکر میکنم بازار رقابت و ارائه کیفیت برتر تصویر و زمان محدود برای عقب نیوفتادن از رقبا باعث شده یه سری مسائل از جمله مهندسی دقیق و تست های سنگین و حساب شده قبل از ریلیز فدای جلو بودن در بازار شه...
دوستان پلاسماهای پاناسونیک روی میز تلویزیون نصب میشن؟
من یه V20 دارم...
و الان روی پایه ی خود تلویزیون نصب هست...
اما چون زاویه ی چرخش تلویزیون روی پایه ی خودش محدود هست، می خوام اگه بشه روی پایه ی میز نصبش کنم... تا زاویه ی چرخش بیشتر بشه...
اما نمی دونم اصلاً چنین چیزی برای این مدل تلویزیون امکان پذیر هست یا نه...
کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داشته؟
میز تلویزیونی که دارم، یه سری لوازم و تجهیزات برای نصب تلویزیون داره...
البته روش جعبه ش نوشته که برای تلویزیون های ال سی دی هست...
و من هم از بعضی قطعاتش سر در نیاوردم که چی به چیه!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من VT30 به دیوار نصب کردم و مشکلی ندارم ولی نمیدونم با توجه به وزن بالای پلاسما براکت میز شما توان تحملش رو داره یا نه.نقل قول:
خیلی ممنون جناب رایان بابت پاسختون...نقل قول:
پلاسمای ما 42 اینچ هست... و وزنش بدون پایه 20 کیلو هست...
آیا وزنش زیاد هست؟
یه ال سی دی وزنش خیلی کمتر از این مقدار هست؟
تو سایت ها که یه نگاه انداختم، حداکثر وزن رو 40، 50 کیلو برای براکت ها نوشته بودن...
حالا باز نمی دونم این براکت های ما چه جوریاست... :n13:
ال سی دی وزنش فکر کنم زیر 10 کیلو باشه.نقل قول:
اگر مطمئنید که میتونه تحمل کنه وصل کنید.پشت بدنه تلویزیون جای پیچ داره که محل نصب فلز نگهدارندست.
سلام
قصد خرید مدل st60رو دارم چند سوال دارم در این زمینه
1)ایا انتخاب مناسبی هست ؟
2)قیمت و از کجا میتونم تهیه کنم
3)اگه بتونم بدم از دبی یا کشورهای هم جوار بگیرم میشه اطمینان کرد که اصل (مشابه تقلبی)و یا ایراد نداشته باشه (خرابی که بعدا نشون بده )
متشکرم
ممنونم رایان عزیز بابت راهنماییتون...نقل قول:
والا مطمئن نیستم...
اما این قدر که هی مدام مجبوریم تو خونه میز به اون گندگی رو این ور اون ور بچرخونیم، واقعا خسته شدم...
گفتم یه امتحان کنم ببینم اگه بشه رو میز ببندمش... تا چرخش تلویزیون راحت باشه...
4 تا حفره ی پشت تلویزیون رو دیدم...
فقط اینکه پیچ های مخصوص این حفره ها رو باید از کجا بگیرم؟
یه سری پیچ که خونه داشتیم، هیچ کدوم به درد نخورد... :n13:
در ضمن تجهیزاتی که من الان دارم این هاست:
البته به علاوه یک بخش دیگه که به میز پیچش کردم.... و میله ای که الان تو تصویر دیده میشه، وارد اون بخش میشه...
این تجهیزات کافی هست دیگه نه؟
یعنی الان براکت ها رو پیچ کنم به تلویزیون، محکم میشه؟
چون الان حس می کنم براکت ها کاملاً شل و ول هستن و هیچ گونه تعادلی ندارن!
راستی تو تجهیزات مربوط به براکت یه 8 تا پیچ هم هست... ولی ظاهرا به درد این مدل تلویزیون نمی خوره...
خب اول از همه اینکه مواظب باشید و هر پیچی استفاده نکنید چون وزن پلاسما بالاست و حتما باید یه پیچ با آلیاژ مناسب تهیه کنید.من چون براکت خود شرکت پاناسونیک گرفتم مشکلی با پیچ نداشتم اگر شما پیچهای براکتی که داری مناسب نیست میتونید با اندازه گرفتن دهانه جای پیچ و رفتن به یک مغازه فروش ابزار و مهره یک پیچ با اندازه و آلیاژ مناسب تهیه کنید.نقل قول:
دقت کنید که بعد از سفت کردن پیچ و براکت؛همه چیز کاملا محکم باشه.
:n13::n13::n13:نقل قول: