آی گفتی من که 300 رو قبول ندارم
که اونم نمیرسه فقط صبح ها:n02:
Printable View
آی گفتی من که 300 رو قبول ندارم
که اونم نمیرسه فقط صبح ها:n02:
من خارجی 50 دان دارم.نقل قول:
چون سریال دان میکنم 10 تا قسمت همزمان میزارم تا 500 میرسه.
داخلی هم که همون 500 هست.
سرويس فن آوا داشتم با سرعت 800 900 كيلوبايت در ثانيه
شبانه رايگان 250 كيلوبايت در ثانيه دانلود مي كردم. اصن زندگي بود.
ولي ناگه ز ابر تيره برقي جست و موقع انتخابات شد و اوضاع يه مقدار عوض شد.
حالا اومدم اينترنت مخابرات. اما سرعتش كه واقعا شاهكاره!
دوستان سوالم اينه كه اين وضعيت ممكنه عوض بشه؟
ثانيا، سرعت اينترنت نامحدود مخابرات بهتره؟ بدتره؟ زنگ بزنيم بالا مي برن؟ چجوريه؟
آخه كار دانلود زياد دارم (اونم معمولا از سايت آپلودباز) ؛ اگه اوضاع مناسب نباشه بايد برم يه شركت ديگه.
نقل قول:
مخابرات خوب بود.. ببین به این کلمه توجه کن: بود.
البته الان هم خوبه.ولی به قبل از انتخابات نمیرسه.نمیدونم چرا اینطوری شده.
هنوزم سرویس نامحدودش از isp های دیگه بهتره. هم از نظر قیمت و هم از نظر سرعت.
نمیدونم باز به حالت قبلش بر میگرده یا نه.
سرعت اینترانتش خوبه ولی اینترنت نمیشه مثل قبل روش حساب باز کرد.ولی اگه نامحدود داشته باشی باز می ارزه.
از نظر سرعت هیچ تفاوتی بین سرویس های محدود و نامحدودش نیست. چه 128 بگیری و چه 2 مگ بگیری سرعتش با هم فرقی ندارن.تا چند روز پیش که اینطور بوده.
شما برو نامحدود بگیر. چون هممونطور که گفتم فرقی بین محدود و نامحدودش نیست.
موفق باشی.
سلام ..... من شاتل دارم 512 حجمی سه ماهه 6گیگ .......... میخوام عوض کنم مخابرات بگیرم ...... با یه نفر صحبت کردم گفت 512 محدود ( 4گیگ ماهانه ) بگیر ......... ازش در مورد نامحدود پرسیدم گفت سرعتش پایین تره ...... به نظر شما می ارزه شاتل رو ول کنم ؟
محدود بهتره یا نامحدود ؟ محدود شبانه رایگان هم داره ؟ سرعت دانلود معمولا چقدر هست؟
اینم از پینگ ما که افتضاح هستش. مازندران.آمل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا تایید میشه.منم همین مشکلو دارم.
چیکار دارن می کنن باز؟
دارن اپولو هوا میکنن:n02:نقل قول:
من فکر میکردم اسیاتک بدترین پینگو داره نگو که این رکوردش رو زد:n09:
چرا اینجوریه؟نقل قول:
منم مخابرات دارم ولی خوزستانم تایم اوت دارم
صفحه باز کردن مشکل میشه
دوستان الان سایت mul.ir سرور داخلی به حساب میاد یا خارجی؟
سرویس تورنتش و نه لینک جنریتور؟
من با ده تا لینک هم به سرعت ۴۰۰ که قبل از انتخابات میرسیدم، نمیرسم!
یکی از دوستان گفت زنگ بزنم 2020 درست میکنن؟ آره؟
چی بهشون بگم؟ آخه هر چی بگم حتما در جواب میگن شما 256 نامحدودی، چرا سرعت ۴۰۰ میخوای؟
همین ۸۰ واست خوبه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
نمیدونم بعضی اوقات اینجوری میشه سرعت دانلودم 100 سرورخارجی هستش و داخلی 400نقل قول:
این سایت مثل اینکه سرورش تو آلمانه.شما Add-On , فلگ (Flag) رو واسه فایرکس نصب کن.نشون میده سرور سایت کجا قرار داره.نقل قول:
یک سوال: آیا در مخابرات سرویس های 128 نامحدود و 512 نامحدود سرعتشون باهم فرق دارن؟
(عملا که باید فرق داشته باشن، ولی فکر کنم تو همین تاپیک خونده بودم که سرعت ها مثل همه)
اره سرعتا یکیه ولی دارای مشکلات زیادی هست ...
اره. ولی مشکلاتش زیاده .فعلانقل قول:
يعني چي؟ مشكلات؟!نقل قول:
سرعت داخلی بالا خارجی پایین
قطعی- کندی سرعت حتی سایت ایرانی اصلا خود سایت مخابرات باز نمیشه
و مشکلات دیگه
دقیقا الانا که شورشو در آورده.. صبر ادم رو به لب میاره . فقط به درد page گردی میخوره الانا...نقل قول:
منم خوزستانم
اینترنت منم مشکل داره
کسی اینجا نیست جواب بده ............. مخابرات نامحدود 256 بگیرم یا 512 محدود ؟.......... راستی من توی آمل زندگی میکنم
چند وقته مشکل داری . نمیدونم این مخابراتی ها چه غلطی دوباره دارند میکنند......نقل قول:
ببین صبر کن .. جون اوضاعش یکم درب و داغونه .. اگه دانلود داری و از این چیزا 256 نامحدود بگیر .سرعتش فرق نمیکنه....نقل قول:
سلام منم تو آمل هستم از نظر سرعت هیچ فرقی نمیکنه سرعت خراب بشه برای همه هست خوب بشه برای همه هست سرعت فرقی ندارهنقل قول:
256 نامحدود بگیر من الان 128 نامحدود دارم عالی هست فقط سرعت خارجی 60 ثابت برای هم هست
محدود، شبانه هم داره ؟ مثل شاتل بعد یه مدت دانلود زیاد سرعتتو کم میکنه ؟
از نظر کم کردن سرعت اصلا مخابرات همچین کاری رو نمیکنه اونا نامحدود ها اینطوری میکنن من ماه قبل از سرویس 128 75 گیگ گرفتم الانم 6 روز مونده سرویسم تموم بشه 30گیگ گرفتم تو همین تاپیک دوستانی بودن که 500 گیگ هم گرفتن
محدود باید 6ماهه یا 1 ساله قرارداد ببندی تا شبانه بگیری
به نظر من نگیر محدود چون باید حجم بخری و نمیصرفه برات
چند وقته مال تو اینطوری شده ؟نقل قول:
اردیبهشت تا الان اتفاقا من زیاد با سایت های خارجی چه وبگردی چه دانلود استفاده نمیکنم
ولی تو تمام مخابراتای استان هم همینطور بعضی شرکتا اینطوری شده که اگه خدا بخواد
فاز 1 نت ملی رو استارت زدن و باع نایت خوادند متعال کامل هم میشه و در جهت بهبود سایت ها اینترنتی و غربال کردن سایت ها سایتی به آلایش و بدون ناخالصی رو به مردم شریف ملت غیور ایران تقدیم میکنن و به منازلشان میبرند
چطور بود؟:n02:
اخه طرح اینترنت ملی رو 1 سال پیش تو گرگان آزمایشی شروع کردند .. شک دارم حالا حلا ها درست شه . بازم امید بر خدانقل قول:
بعد انتخابات تو تمام استان ها اجراش کردن فقط مخابرات:n12:
الان یعنی زنگ بزنیم به 2020 بگیم سرعت اینترانت ما رو بیشتر کن.انجام میده؟نقل قول:
الان روی 350 هست. :n05:
خوبه دیگه برای من خود سایت مخابرات رو باز نمیکرد الانم همینقدره که صبح چه داخلی چه خارجی 400به بالا میشه:n02:
[SPOILER][/SPOILER]محتوای مخفی: امروز پهنای باند 2 مگ اینترنت از اینترانت جدا میشه
یعنی الان من برم از تو پنلم 2 مگ بگیرم فقط اینترانته؟؟
همین 128 خوبه:n02:
واسه چی 2 مگ؟
من که نمیخوام 2 مگ بگیرم.نقل قول:
128 بسه.
منظورشون این بود که اگه پهنای باند سایت ها خارجی 1 مگ بود داخلی باید بشه 3 مگ
سایت های داخلی 2 مگابیت باید افزایش پیدا کنن فرقی هم نداره چه سرویسی باشه
دوستان من اکانتمو بدم کس دیگه ای استفاده کنه مشکلی پیش میاد؟؟
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
همزمان نمیتونین استفاده کنین
برای من اصلا ایت سایتش باز نمیشه