دوستان من از خرداد تا الان ( تا آخر شهریور تمدید کردم) سرویس 256 نامحدود دارم . اگه بخوام به 512 نامحدود مهاجرت کنم باید باز مدارک بفرستم؟
Printable View
دوستان من از خرداد تا الان ( تا آخر شهریور تمدید کردم) سرویس 256 نامحدود دارم . اگه بخوام به 512 نامحدود مهاجرت کنم باید باز مدارک بفرستم؟
گفتم يا نگفتم؟!نقل قول:
گفتم يا گفتم؟!
:n01:
گفتم تنها كاري كه مي تونن بكنن اينه كه دان استريم رو كم كنن. حالا به قول دوستمون 1021 براي 512 نامحدودي كه شما داري خوبه و مشكلي نداره. ولي در مورد آپ استريم به نظرم خيلي كمش كردن حدود 512 خوبه ولي خب وقتي خط نمي كشه چيكارش ميشه كرد.
صميمانه برات آرزو دارم كه مشكل لينكت حل بشه منم زنگ بزنم درستش كنن.
ولي اگه بتونن آپ استريم من رو بذارن روي 512 و دان استريم روي 2 مگ بمونه خيلي خوب ميشه.
اينم وضعيت الان من(نكته! : آخرش نتونستم تصميم بگيرم چيكار كنم! شايد هنوز پارس آنلاين تو ذهمنه كه فوري زنگ مي زدن ميگفتن تمديد ميكنه يا جمعش كنيم:n02:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد این عکس از کجا اومده ؟ رفتی تو سرور مخابرات ؟ با این میشه خطمو تغییر بدهم ؟
شاید حرفت درست باشه ولی ماناماد به سیترا دسترسی نداره و اون روز هم که پیش ضحی کیش بودم گفت ibs دست ما نیست که توش تغییری بدیم .الانم من از سیترا مسدود شدم فقط از ibs میتونم وارد شم .معلوم نیست شه ژوریه.نقل قول:
راستی اونایی که الان از ماناماد و اکسین هستن و انقضای سرویسشون تموم شده هنوز با زدن هر سایتی همون سامانه سیترا باز میشه براتون یا چیز جدیدی میاد ؟
نه بابا همينمون مونده كه به جرم نفوذ به سرور مخابرات آب خنك بخوريم:n02:نقل قول:
اين يه نرم افزاره
هيچي باز نميشه . هر سايتي رو باز كني همينطور مي مونه و خبري نميشه!نقل قول:
اقا امروز چه خبره ؟! هم سرعت دانلود هم پینگ افتضاح !! با اینکه گیت وی تک رقمی و مسیر ترکیه هست !! یعنی صفحه به زور باز میکنه !!! :n15:
دقیقا منم ترکیه هستم داغونه بقیه مسیرا که اصلا پیج باز نمیکنهنقل قول:
ممد با این نرم افزار نمیشه خطم رو تغییر بدم ؟ کاربردی داره عایا ؟
اقا من ویندوز هشت نصب کردم ، سرعتم از سرورا خارجی شده یک دو کیلوبایت
حالا نمیدونم از ویندوز یا واس همه اینجوری
از سرور داخلی ۶٠-٨٠
یکی یه امار بده بیزحمت
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
من الان سیستم را روشن کردم....سرعت باز کردن پیج صفر و دانلود هم که نگو فاجعه...نقل قول:
سرعت پیج و دانلود افتضاح شده!
امریکا میخواد حمله کنه به سوریه سرعت اینترنت ما پایین اومده
الان تماس گرفتم 2020 باز طبق معمول میگه مشکل سراسریه....بهش گفتم شما هر 5 روز یکبار مشکل سراسری دارید...دلمون خوشه اینترنت داریم.
سرعت دانلود من 700بایت بر ثانیه است.لعنت بر مخابراتنقل قول:
نه !نقل قول:
نهايت كارش اينه كه ممكنه كمي snr بره بالا . مونيتور هم مي كنه براي مدت زيادي كه اشكالات پيدا بشه.
اگه فايده اي براش پيدا كردم حتما براتون مي ذارم:n02:
512 نامحدود امروز گرفتم سرعت دانلودم زیر 10 هست.
از کجا میفهمین گیت وی مال کدوم کشوره ؟
برای من الان ایرانسل هم کند شده پس واقعا سراسریه یا شایدم تو بهضی از سرویس دهنده ها اینجوری شده .با ...وکسی هم پیج باز نمیشه نمیدونم چرا انگار پورت ها رو هم مورد عنایت قرار دادن.
امروز 1مگ مخابرات سرعت دانلود =6کیلوبایت.128 کیلوبیت وایمکس سرعت دانلود=18 کیلوبایت
سراسریه کافی نت ها هم سرعتشون امروز مضخرف شده
سرعت 256 نامحدود چنده؟
اره واقعا اصلا سرعت یه وضعیه وحشتناک
بچه ها توجه کردین مخابرات تنها سرویس دهنده ای هست که بیش تر از بقیه شرکت ها کندی سرعت پیدا میکنه اونم از نوع سراسریش ؟:n19:
در حال حاظر مشکل سراسریه...
طبق گفته پشتیبانی های وب :
نقل قول:
امروز روی تمامی سرویس های مخابرات و زیر ساخت به دلیل قطعی اکثر Gateway های خارجی شرکت زیر ساخت ایران مشکل جدی ایجاد شده....
استانهای مثل مازندران، قم، کرمانشاه، همدان و لرستان و... این قضیه بیشتر واسشون محسوس هست و تمامی شرکت های ISP و PAP اوضاعشون همین هست.
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید
نامحدود باشه 512سرعت دانلود چند میده میگن بستگی داره به مخابرات منطقه شما داره
پینگ پایین
ایا قطعی زیاد داره؟؟؟؟
یعنی واقعا 1مگ نامحدود 230 سرعت میده
امروز دادم خطو رانژه کنن،احتمالا فعلا جهت تست بدم 1مگ 2گیگ ببنده ببینم چطوره.راستی بچه ها خط شما فیبر نوریه یا PCM ؟بعضی بچه ها انگار میگفتن سرعت رو خطوط نوری جالب نیست؟اونجا بهم گفتن حتما باید خطتون نوری باشه.پ.ن:شانس ما حالا که ما میخایم بگیریم نت خراب شده: دی
سرعت پیج باز کردن الان خیلی خوبه اما دانلود با دانلودمنیجر افتضاحه
من با wifi موبایلم فایل میذارم واسه دانلود سرعتش خیلی بهتر از pc هست
شما هم تست کنین ببینین سرعت دانلود تو موبایلتون بیشتره یا نه
سرعت سرورا خارجی صفر
اما سرورا داخای غوغاست
دارم بازی کرایزیس ٣ رو دانلود میکنم
قشنگ ساعتی ٢ گیگ دانلود میشه
پ ن: کیش او ا سیس، ۵١٢ نامحدود
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
آخ آخ... یعنی اینترنت پاره اس :n09:
سرعت IDM به زور میتونه 6 تا کانکشن بزنه رو پیک هم به 14KBps برسه :n09:
محمد، اگر همین اکسین هستی، بش بگو، به این زنه که من باش حرف زدم نمیومد بخواد بامبول در کنه :n02: زنگ بزن بش بگو به دیتا (به قول خودش) بگه که خطط رو روی 2مگ داون و 512آپ ببندن.
برای من خوبه الان، دیشب همین موقع 6 بار نتم قطع شد :n24: الان ببین چطوره.
واقعا اینترنت داغونه... همه ی Tabها دارن لودینگ میدن :n24:
ای جان و درود بی کران بر گیت وی آذربایجان... عجب سرعتی داره... :n24: گیت وی 9 سرعت 80 شد :n19:
یه نفر یه سایت بهم بگه که سرورش داخلی باشه
بچه ها چجور رو مودمم رمز بذارم ؟
tp link هست
سلام به همگی من برگشتم
اسمم هم رضاست فک کنم یکی بم گفته بود علی ......
یکم پیش سرعت داغون بود ولی الان خعلی خوب شده
T.EB.Y.A.N و .S.O.F.T.9.8 اون نقطه ها رو بردارنقل قول:
مثلا سایت y a s dl فکر کنم داخلی باشه سرورش داره با سرعت 200 تا دانلود میکنه
اما آهنگ که از سایتی مث ته سانگ دانلود میکنم سرعت 10 تا بیشتر نمیشه:n21:
ممنون، باز هم تست كن خبرش رو بهم بده. snr ات كه خيلي خوب شده حالا من بايد صبر كنم اگه تمديد كردم بعد ببينم قطع و وصلش چقدره چون الان كه استفاده نمي كنم نمي دونم قطع ميشه يا نه ! بعد زنگ بزنم. البته قبلش حتما مي رم از مغازه مي پرسم ببينم پشتيباني مون كجاست.نقل قول:
دوستان آخرش نفهميديم سرعت الان روي 2 هست و صفحه نمي تونه باز كنه يا 500 كه توي يه ساعت 2 گيگ مي گيره؟
واقعا يكي مثل من كه مخابرات نداره نوشته هاتون رو بخونه هيچي دستگيرش نميشه! لااقل بگيد چه سرويسي داريد بابا ما نون و نمك اين تاپيك رو خورديم!!:n02:
یه هویی همه چی عوض شد
الان سرعت عالیه تک فایل سرور داخلی تا 300 میره و خارجی تا 100 من که 10 گیگ گذاشتم واسه دانلود رفتم بخوابم :n10:
شب خوش:n16: