از ماست که بر ماست
Printable View
از ماست که بر ماست
سلام
مال من مدام قطع میشه
یکی دوساعت کار میکنه و بعد قطع میشه
تا مودم رو ریست نکنم درست نمیشه
دوتا مودم نو هم امتجان کردم ولی مشکل حل نشد
نمیدونم مشکل از چیه
بهشونم چندبار زنگ زدم ولی نتونستن کمک کنن
دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه شاید مشکلم حل شد
ممنون
آقا جان خودت پست قبلیتو خوندم از خنده مردم.مادرم فکر کرد چیزی افتاده تو حلقم (یک نیم ساعتی داشتم میخندیدم):n08: واقعا این کلیپه رو باید برای وزیر هم پخشش کردنقل قول:
دشواری? دشواری نداریم ما!
قطعی؟ قطعی چی هست اصلا؟ تو به من نشان بده
تست یعنی به ساعت ایران میشه 4 5 ؟ اون ساعت خیلی خوب داد بدون تایم اوت جیتر....نقل قول:
آقا برای من همین 130 هم نمیرسه.کلا بیشتر از 40 نشده.آخه مگه 256 نباید سرعت دانلودش بیشتر از اینها باشه؟؟؟؟:n14:نقل قول:
مرگ بر فن آوا:n24:
مرگ بر پارس آفلاین:n24:
نصف شب که واسه همه درسته. شما بعد از ظهر تست بگیر بزار اینجانقل قول:
دقیقا باید 16 کیلو بایت دانلود کنینقل قول:
واحد انتقال اطلاعات توی شبکه بیته واسه اینکه تبدیل به بایتش کنی باید سرعت مورد نظرتو تقسیم بر 8 کنی
دوست من 40 که دانلود می کنی باید کلاتو بندازی بالا بیشتر از حدش داری دانلود میکنی :n06:نقل قول:
با 256 قانونا باید 32 کیلو دانلود داشته باشی:n01:
مشکل از تو نیست مشکل از خودشونهنقل قول:
شاید خطت نویز داشته باشه
اسپلیتر که داری؟؟
تلفنت هم بعد از اسپلیتر گرفتی ؟؟ از پورت مخصوصش؟؟
چون که sharing مخابرات 1 به 10 توی ساعت های خلوت سرعتت میره بالا ولی توی ساعت های اوج مصرف سرعت کم میشه. طبیعیه..نقل قول:
بستگی به اونایی هم که باشون شیر شدی داره ممکنه توی اون لحظه ای که شما تست گرفتی کسی استفاده نکرده
سلام بچه ها
کریو کار نمیکنه ؟
ظاهرا از طرف خود مخابرات اینجوری شده و دست اینا نیست که بیان درست کنن! وضعیت منم مثل شما بود و اول فکر میکردم فقط مال من اینجوریه اما ظاهرا سرتاسر ایران همین مشکل رو دارن!نقل قول:
فقط خدا کنه سریع تر درست بشه چون دیگه واقعا اعصاب واسه مردم نذاشته!
والله من تا همین یه ماه پیش سرعت 256 داشتم که از 30 بالاتر نمیرفت الان که یک مگابایت دارم تو بهترین حالت به 130 میرسه! شما اگه میخوای سرعت 128 بگیری روی 15 یا نهایتش 20 حساب کن!نقل قول:
من الآن 1مگابیت دارم با توجه به اینکه اشتراک 1به 10 هست باید حداقل سرعتم 12.8 کیلوبایت در ثانیه باشه که نیست!!نقل قول:
الان سرعت دانلودم با تک کانکشن به 10KB نمیرسه! که نشون میده یا oversell کردن یا کرم از خودشونه! که به نظر من هر دو تاشه!
ذهنیت شما درباره شیرینگ اشتباه است. این طور نیست که بیان 10 نفرو جدا کنن بهشون یک خط 1مگابیت بدن.بعد یکی مثل من شانسش بد باشه 9نفر دیگه خوره دانلود باشن!
اینا مثلا 100 مگابیت پهنای باند دارن میان 1000 تا یوزر 1مگابیت میگیرن این مبشه ضریب اشتراک 1 به 10.
واسه من که فعلا کار میکنهنقل قول:
دوستان قطعی این سرویس مخابرات واقعا اعصاب خورد کن شده ده دقیقه کار میکنه بعد قطع میشه و دوباره باید مودم رو ریست کنم دوستان دیگر هم این مشکل رو دارند؟
دوستان سرویس 512 مگابایت با ترافیک نامحدود قیمتش چنده ؟؟؟؟
سرعت متوسط دانلود به چند میرسه ؟؟؟ تو روز و شب و احتمالا 1 شب به بعد !!!!!! :n02:
دوستان سرویس 512 مگابایت با ترافیک نامحدود قیمتش چنده ؟؟؟؟
سرعت متوسط دانلود به چند میرسه ؟؟؟ تو روز و شب و احتمالا 1 شب به بعد !!!!!! :n02:
20500 یا 24500 تومان.
62.5 کیلوبایت
در هر حال فرقی نمیکنه اگه استفاده کننده زیاد باشه سرعت خواه ناخواه میاد پایین،نقل قول:
اینا هم فیوز دارن که سرعت رو محدود میکنن هم با os روترشون و کلی کوفتو زهر مار دیگه
یه دلیل افت و کندی سرعت هم ماله این همه فایروالیه که بستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایران تحریمه
با تحریم شکن برو :دی
این مشکل مال همه است و ظاهرا حالا حالاها نمیخواد درست بشه!نقل قول:
الان که دارم این پست رو ارسال میکنم سرعت دانلودم 40 هست در حالیکه وقتی تازه گرفته بودم بین 120 و 130 بود.
فقط خدا کنه هر چه سریع تر درست بشه دیگه واقعا نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم!
دمت گرم مرد مومن اینکه هیچ چیز خاصی نگفته بود.نقل قول:
با این تنظمیات فقط وایرلس روشن میشه و میشه بهش وصل شد . ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه
خب به سلامتی اینترنت من داره ملی میشه :n19:
هر چند ساعت یه بار نت من قطع میشد ولی الان فهمیدم قطع نمیشده ملی میشده :n08:
فقط سایت های داخلی رو باز میکنه میرفتم سایت بانک ملی فرت و فرت حساب چک میکردم از اینترنت حلال استفاده میکردم :n08:
ای لعنت به این فیلتر نت
2 ساعت رسما ملیه ملی شده بود. هیچی باز نمیشد حتی گوگل پینگ نمیشد. عین دیوونه ها شده بودم هی تو فارس و ایرنا و صداو سیما می چرخیدم میومدم بیرون:n21:
تایید میشه البته واسه من با ی ریست درست شد ولی خیلی مسخره بود تو سایت های داخلی میرفت ولی خارجی رو بالا نمی آورد . درود بر اینترنت ملی.:n09:
احتمالا آخراش رسیدی با 100 تا ریست هم درست نمیشدنقل قول:
همونطور كه قبلا گفتم مشكلشون از dns هست. براي دور زدنش هم از فيل كش استفاده كنيد(فقط حواستون باشه فيل كش براي ارتباط با سرور از host name استفاده نكنه!فقط بايد ip باشه!)
من اين چندوقته اصلا قطعي ها رو حس نكردم فقط ديروز با گوشي اومدم برم اينترنا ديدم قطعه ولي وقتي نشستم پشت pc ديدم وصله! :d
دوستان میشه ی نظر راجع به نویز من بدید
SNR margin Upstream : 30 db Line Attenuation Upstream : 34 db
SNR margin Downstream : 19 db Line Attenuation Downstream : 59 db
Line Attenuation یا همون نویز خط شما بالاست ترجیحا زیر 40 برای down باید باشه البته snr شما خوبه اگه از اسپلیتر استفاده میکنیی سعی کن یکبار مستقیم خط رو وصلنقل قول:
کنی در مورد شما من احتمال میدم مشکل از اسپلیتر شماست که نویز رو برده بالا احتمالا با تعویض اوکی میشه
سلام دوستان
از عزیزانی که سرویس نامحدود مخابرات تهران را دارند ، تقاضا دارم سرعت دانلود و آپلود چند سرویس معروف را ذکر کنند :
مثلا 512 : آیا دانلود و آپلود روی 64 ثابت است در سرویس نامحدود یا بالا و پایین دارد ؟
256 : 32
128 : 16
عزیزان آیا مقادیری که نوشتم صحیح هستند در مورد سرویس های شما ؟
دانلود در بهترین شرایط همونی هست که نوشتی، ولی آپلود افتضاحه !نقل قول:
256 = آپلودش به 80 نمی رسه
512 = آپلودش به 140 نمی رسه
اقا مودم wifi برای مخابرات استفاده کنی جواب میده یانه
بله !!!!!!!نقل قول:
من که امروز قطع کردم رفتم پیشگامان سرویس نامحدود 1به4 512 فقط 40 تومن یعنی معادل همین مخابرات ...........
مخابرات 20 تومنه هانقل قول:
موفق باشی
این معال 1 مگ مخابرات 512 مخابرات 1 به 10 یا یک به 8 ولی این یک به 4 ..نقل قول:
و میانگین سرعت دانلودت در 24 ساعت چقدر هست ؟نقل قول:
چی بگم والانقل قول:
مارگزیده..
سلام دوستان
من سرویس مخابرات دارم
میخوام عوضش کنم و برم شاتل
دقیقا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید از مخابرات انصرافی چیزی بدم و بعد برم سراغ شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟
یا نیازی به انصراف نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اگه به انصراف نیازه اینترنتی میشه یا باید حضوری برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونتون میشم راهنماییم بکنین....
[SPOILER]نقل قول:
وای شما دیگه کی هستی حداقل قبلش ( نه فقط اینجا ) برو در مورد اون شاشتل کمی تحقیق کن ...
آشغال ترین Isp ایرانه با پینگ وحشتناک و سرویس های چرت که کافیه 3 روز شبانه 1 گیگ بگیری تا 20 روز بن شی ...
از هرجایی میگیری اصلا از این نگیر برو سراغ نوین نت / صبا و ...
کیفیت هم بستگی به شرایط منطقه مخابراتی و تعداد یوزر داره و حتما قبلش باید بپرسی [/SPOILER]
شاتل نگیر عزیز جان!!!نقل قول: