اصلا هم همچین حرفی نزدنقل قول:
گفت چقدر صداتون صاف و بدون نویز می یاد
اینا هر چی بخوان بنویسن مینویسن
Printable View
اصلا هم همچین حرفی نزدنقل قول:
گفت چقدر صداتون صاف و بدون نویز می یاد
اینا هر چی بخوان بنویسن مینویسن
دقیقا گفت :
پس مشکل پارازیت و نویز ندارید...
اگه سرعت اینترنتم خوب بود واستون آپ میکردم
به نظر می رسد مایلی کهن با این نامه مثل دفعه قبل در تیم ملی شغل خود را از دست بدهداو به رضازاده می گوید:سعي كن همچون جهان پهلوان تختي هميشه از حق و حقيقت دفاع كني و جانب عدالت را پيشه و يا اينكه اگر اين امر برايت سخت است حداقل سكوت نمايي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - محمد مایلی کهن به استاد خطابه و بیانیه نویسی تبدیل شده است. سرمربی سایپا این بار در واکنش به حسین رضازاده قهرمان سابق المپیک و عضو هیئت مدیره سایپا که دو روز پیش از وی انتقاد کرده بود ؛ نامه ای نیشدار تحریر کرده است.این نامه با مقایسه رضازاده و تختی آغاز می شود که کنایه ایست اساسی به رفیق سنگین وزن دایی....بخوانید:
یادش بخير، جادوانه ورزش ايران زنده ياد "آقا تختي" كه راز جاودانگياش نه رنگ و تعداد مدالهايش، بلكه دفاع او از حق و حقيقت و در نهايت گرفتن حق مظلوم از ظالم بود. چه بسا ورزشكاراني كه در طول دوران آمدند و رفتند و حتي بيشتر از "آقا تختي" مدال گرفتند اما، خيلي زود فراموش شدند.
روزگار غريبي است كه چنان در چنبرهي تعارفات چاپلوسانه گير افتادهايم كه هر حرفي خارج از تعارف و تمجيد را حتي اگر در دفاع از حقيقت باشد، بد اخلاقي ميناميم. اگرچه اين روزها همه ژست حرفهايگري ميگيريم اما، متاسفانه در عمل طور ديگري رفتار ميكنيم. چند وقت پيش يكي از اعضاي هيات مديرهي محترم باشگاه سايپا، در حالي كه تخصصي در مسايل فني نداشتند وارد مباحث فني تيم و كادرفني شده و مطالبشان را به جاي اينكه در جلسهي هيات مديره مطرح نمايند، رسانهاي نمودند. عليرغم اينكه بيش از 10 روز از اين صحبتها و مصاحبه گذشت هيچ واكنشي از سوي شما آقاي رضازاده! نشان داده نشد اما، چگونه است كه بلافاصله پس از اينكه بنده ناچارا ناگزير به پاسخ آن صحبتها شدم، در كمتر از 24 ساعت عكس العمل شما را مشاهده نموده و شما آقاي رضازاده! به عنوان قهرمان اين مملكت حرفهاي بنده را غير حرفهاي، غيراخلاقي و كم لطفي دانستيد. آيا اين بدان معنا نيست كه شما يك طرفه به قاضي رفته باشيد و صرفا از آن عضو هيات مديره دفاع نموده باشيد؟
آقاي رضازاده! از نظر من كار غير حرفهاي يعني ورود به مسايل فني بدون تخصص لازم، كار غير اخلاقي يعني رسانهاي نمودن مسايل داخلي خانوادهي باشگاه، از همه مهمتر دروغ گفتن به مردم است. اينك خودتان قضاوت كنيد كه آيا صحبتهاي من غير حرفهاي و غير اخلاقي بوده يا صحبتهاي دوست شفيق و صميمي و به عبارتي مدير برنامههاي شما؟! آقاي رضازاده! در جايي ديگر عنوان كرده بوديد كه مايليكهن محبتهاي هيات مديره را ناديده گرفته است.
اي كاش واضحتر در اين زمينه صحبت ميكرديد زيرا شايد اين شائبه به وجود آيد كه محبتهاي هيات مديره يعني گرفتن امتيازهاي شخصي از باشگاه يا گروه خودروسازي سايپا (مانند گرفتن ماكسيما، مگان، زانتيا و يا امتياز نمايندگي محصولات سايپا و ...) در حالي كه همگان ميدانند بنده هيچ گاه به دنبال گرفتن ذرهاي امتياز شخصي نبوده و نيستم و همواره در هر كجا كه مشغول به كار بودهام نهايت تلاش خود را در جهت كاهش هزينهها به كار گرفته و نيتي به جز ارايهي خدمت صادقانه نداشته و ندارم.
آقاي رضازاده! در جاي ديگري عنوان كردهايد كه در هر كجا و در هر زمان از من حمايت كردهايد. ميتوانيد براي اين صحبت خود شواهدي ارايه دهيد؟ ضمن اينكه قابل ذكر است زماني كه تيم مشكلي نداشته باشد و خوب هم نتيجه بگيرد به حمايت خاصي نيازي نيست بلكه مديريت حرفهاي ورزش به هنگام عدم نتيجهگيري بايد خود را بروز دهد و از تيم حمايت كند. آقاي رضازاده! شايد من جزو معدود فوتباليهايي باشم كه با تمام وجودم نه تنها با فوتبال بلكه با اكثر رشتههاي ورزشي عجين شده باشد و اگر علاقهام نسبت به رشتههاي ورزشي ديگر بيشتر از فوتبال نباشد، كمتر هم نيست.
از اين رو يادم نميرود كه اعجوبهي وزنهبرداري جهان آقاي محمد نصيري در المپيك 1968 مكزيك در مبارزهاي سخت و نفسگير توانست بر "ايمر فولدي" مجارستاني غلبه كند چگونه اشك شوق از چشمانم جاري شد و پس از آن كه در همان المپيك "واسلي الكسيف" توانست مدال طلا را در فوق سنگين براي شوروي سابق به ارمغان آورد، چقدر غبطه خوردم و از خداوند بزرگ تمنا كردم كه روزي هم ما در اين وزن قهرمان شويم. بعدها با رشادت و با حضور باصلابت شما در المپيكهاي سيدني و آتن و با فرياد يا ابوالفضل شما من هم ياابوالفضل گفتم و بار ديگر اشك شوق ريختم، با اين تفاوت كه زماني كه براي قهرماني نصيري عزيز گريستم نوجواني 14 ساله بودم اما، در المپيك آتن به مردي 54 ساله تغيير يافته بودم. آقاي رضازاده! با توجه به اينكه فرزندان من هم سن و سال شما هستند و عمر حضور من در ورزش قهرماني بيش از سن فرزندانم است پس به خودم حق ميدهم كه نكاتي را به شما يادآوري كنم. اين روزها متاسفانه، بيعدالتي در ورزش ما در اكثر سطوح ورزش ريشه دوانده است و عنوان كردن زشتيها و پلشتيها در كنار واقعيتها و ايستادن در مقابل آنها بسيار سخت و طاقتفرسا گرديده است.
در چنين روزهايي كه براي گفتن حرف حق به نداشتن حرفهايگري و بياخلاقي متهم ميشوي، طرفدار حق و حقيقت بودن واقعا سخت و جانفرساست. اما، سعي كن همچون جهان پهلوان تختي هميشه از حق و حقيقت دفاع كني و جانب عدالت را پيشه و يا اينكه اگر اين امر برايت سخت است حداقل سكوت نمايي تا با اين كار نگذاري خاطرات خوش ما با تو به تلخي گرايد و يا روياهايمان شكسته شود. در نهايت حسين عزيز اگر نوشم نهاي، نيشم نباشي.
2009/11/13کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/13/1622369/%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-2-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%87%D9%86%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87
فردا جلسه ای طبق قرار قبلی میان هیئت مدیره و مایلی کهن برگزار می شود که یک جلسه فنی است و مایلی و رضازاده ، بنابر روال معمول همدیگر را آنجا خواهند دید
سایت گل - کنکاش درباره عواقب بیانیه محمدمایلی کهن در مورد حسین رضازاده ، به دشواری پیش می رود. غالب اعضا ؛ علاقه مند به گفت و گو نیستند و از زیربار جواب شانه خالی می کنند . اما نکته مهم ، اطلاع آنها از روابط شکرآب مایلی با ملکیان و دوستش رضازاده دو عضو هیئت مدیره سایپا ست. البته ظاهرا خود ملکیان هم جای قرصی در هیئت مدیره ندارد . یک عضو هیئت مدیره می گوید:مایلی کهن گفته بود بیانیه می دهد اما فکر نمی کردیم اینجوری به سیم آخر بزند.
بنا بر اخبار فردا جلسه ای طبق قرار قبلی میان هیئت مدیره و مایلی کهن برگزار می شود که یک جلسه فنی است و مایلی و رضازاده ، بنابر روال معمول همدیگر را آنجا خواهند دید و شاید گفت و گوی دوطرف مسئله را حل کند....
ظاهرا ریشه درگیری ها رد این است که مایلی از علاقه برخی اعضای هیئت مدیره به بازگرداندن دایی با خبر است.
2009/11/13کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/13/1622416/%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%87%DB%8C%D8%A6%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%BE%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AC%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%AE%D8%B1-%D8%B2%D8%AF
خدا شفاش بده....!!
بدبخت روانی شده! آخرشم یه بیانیه علیه خودش میده و تمـــوم!
معلوم نیست این جماعت چشه،یه روز علیه دایی همه شعار میدن،بعدش علیه مایلی کهن همه شعار میدن،امروز سفید خوبه فرداش سیاه،ولی اونچه که مهمه،طرفای دعوا میدونن چرا دعوا می کنن ولی بقیه نمیدونن چرا همدیگه رو می کشن...
این مایلی کهن خیلی باحاله :دی
این تیکه را هم خیلی باحال اومده:27:نقل قول:
. آقاي رضازاده! با توجه به اينكه فرزندان من هم سن و سال شما هستند و عمر حضور من در ورزش قهرماني بيش از سن فرزندانم است پس به خودم حق ميدهم كه نكاتي را به شما يادآوري كنم
من موندم اين هزار نفر واسه چي رفته بودن ورزشگاه!! احتمالا همشونم پشيمون شدن تا حالا!
داشتم میگشتم تو نت..دیدم سایت استقلال هک شده توسط طرفداران پرسپولیس...اینم نوشته یکی از اعضایه اون گروهی که زده یاست رو هک کرده..
آدرس سایت استقلال:نقل قول:
سلام دوستان
من يك پرسپوليسي تعصبي هستم !!!
اما رفيقم استقلالي !!! ا
ما يك گروه هكري داريم ، كه دوست من هم زد سايت استقلال رو هك كرد !!
( بخاطر عصبانيت كه اينا بد بازي ميكنن )
لینک اثبات:کد:http://esteghlalfc.net/
:10:کد:http://zone-hc.net/archive/mirror/b896035.html
سایت رسمی باشگاه استقلال اینه :
کد:http://www.fcesteghlal.ir/
چي ميشه يكبار بازي استقلال-پيروزي مردم همين كار رو تكرار كنند و اعتراض خودشونو به مسئولين برسونند. حيف كه نميشه.
لطفا این کلیپ رو برای دانلود بزارید
این مایلی کهن فکر میکنه بابابزرگ ورزش ایرانه....
دلم میخواد سایپا این فصل بیفته تا حال این مردک گرفته بشه.:دی
این مایلی کهن فکر میکنه بابابزرگ ورزش ایرانه....
دلم میخواد سایپا این فصل بیفته تا حال این مردک گرفته بشه.:دی
سايت گل - وب سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا درباره بازی امروز تیمهای ایران و اردن نوشت: چند روز بعد از بازي ايران برابر ايسلند كه فقط با حضور چند صد تماشاگر برگزار شد افشين قطبي يكبار ديگر از هواداران دعوت كرد براي حمايت از تيم ملي به استاديوم آزادي بيايند. قطبي كه نتوانست ايران را به جام جهاني 2010 برساند حالا و در اولين بازي رسمي در انتخابي جام ملت هاي آسيا بايد شاگردانش را برابر اردن به صف كند. ايران در 2 بازي قبلي و با مربيگري علي دايي 6 بر صفر سنگاپور را برده بود و در بانكوك با تايلند به تساوي بدون گل رسيده بود تا با 4 امتياز در صدر جدول گروه E قرار بگيرد.
قطبي در نشست مطبوعاتي قبل از مسابقه از تماشاگران ايراني خواهش كرد براي حمايت ملي پوشان ايراني به ورزشگاه آمده و آنها را مورد حمايت قرار دهند.
2009/11/14کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1623787/%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-afc-%D8%A7%D9%85%D9%8A%D8%AF-%D9%82%D8%B7%D8%A8%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%8A
سايت گل - بر اساس اعلام فدراسيون فوتبال تماشاي ديدار تيمهاي ملي ايران و اردن که امروز در ورزشگاه ازادي تهران برگزار مي شود، رايگان است. با توجه به الزامات قانوني مبني بر تهيه بليط براي ورود به ورزشگاه آزادي که از طرف AFC اعلام شده است ، اسپانسر تيم ملي جهت رفاه حال تماشاچيان اين ديدار هزينه بليط استاديوم آزادي در اين ديدار پرداخت نموده است لذا تماشاچيان ميتوانند بدون پرداخت هزينه ، اين ديدار را تماشا نمايند .
ديدار تيمهاي ملي ايران و اردن در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا ساعت 18 امروز در ورزشگاه ازادي برگزار مي شود.
2009/11/14کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1623807/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF
با عقد قراردادي يك و نيم ساله
نيكبخت واحدي به استيل آذين پيوست
خبرگزاري فارس: مهاجم سابق پرسپوليس با عقد قراردادي يك و نيم ساله به تيم استيل آذين تهران پيوست.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، به گفته روابط عمومي باشگاه استيل آذين، عليرضا نيكبخت واحدي ظهر امروز در جلسه 2 ساعته با مهريزي مديرعامل استيل آذين شركت كرد
وي با عقد قراردادي يك و سال و نيمه به تيم فوتبال استيل آذين پيوست.
اين بازيكن فردا ساعت 11 قرارداد خود را در هيات فوتبال استان تهران ثبت خواهد كرد.
انتهاي پيام/م
پس از عقد قرارداد
شماره 59 استيلآذين به نيكبخت واحدي رسيد
خبرگزاري فارس: پيراهن شماره 59 تيم فوتبال استيلآذين به عليرضا نيكبخت واحدي رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از عقد قرارداد با باشگاه استيلآذين پبراهن شماره 59 اين تيم به نيكبخت تعلق پيدا كرد. وي فردا قرارداد رسمي خود را با استيل آذين امضا خواهد كرد و پس از آن راهي امارات ميشود تا به اردوي تيم استيل آذين بپيوندد.
انتهاي پيام/ا
قرارداد واحدي نجومي نيست
مهريزي: نيكبخت مشكل منشور اخلاقي ندارد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استيلآذين گفت: با صحبتهايي كه انجام شده نيكبخت واحدي مشكل منشور اخلاقي ندارد.
امير مهريزي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص پيوستن عليرضا نيكبخت واحدي به استيل آذين اظهار داشت: به هيچ عنوان قرارداد اين بازيكن نجومي نيست و طبق قانون باشگاه است. اگر لازم شد رقم قرارداد نيكبخت را به اطلاع مردم ميرسانيم.
وي افزود: مطمئن هستم نيكبخت واحدي ميتواند به استيل آذين كمك كند. وقتي با حامد كاويانپور قرارداد ميبستيم من را تحت فشار قرار دادند اما گفتم او ميتواند يكي از بهترين هاي استيل آذين باشد و حالا هم ميگويم نيكبخت حرفهاي زيادي براي گرفتن دارد.
مهريزي ادامه داد: اين بازيكن مشكل منشور اخلاقي ندارد و به زودي كارت بازي او صادر خواهد شد تا بتواند به پيراهن قرمز استيل آذين خدمت كند.
وي خاطرنشان كرد: قطعا ما از نيكبخت انتظارات زيادي داريم و اميدوارم بتواند رضايت ما و كادر فني را جلب كند.
انتهاي پيام/ا
پس از عقد قرارداد با استيلآذين
نيكبخت: هواداران پرسپوليس من را ببخشند، مجبور بودم
خبرگزاري فارس: بازيكن جديد استيلآذين گفت: هواداران پرسپوليس من را ببخشند چون مجبور بودم به استيلآذين بپيوندم.
عليرضا نيكبخت واحدي پس از عقد قرارداد با استيلآذين در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس تصريح كرد: خوشحال هستم كه به يك تيم قرمز پوش آمدهام كه در آن بازيكنان بزرگي مثل علي كريمي كه يكي از بهترين دوستان من است حضور دارد.
وي افزود: بعد از يك نيم فصل دوري بايد زودتر تكليفم را روشن ميكردم و با توجه به شرايط پرسپوليس مجبور بودم با استيل آذين قرارداد ببندم. اميدوارم هواداران پرسپوليس من را ببخشند.
نيكبخت ادامه داد: تا چند روز آينده كارت بازي من صادر ميشود و در خدمت باشگاه خواهم بود. اميدوار هستم انتظارات را برآورده كنم. تمرينات اختصاصي داشتهام و فقط بايد با تلاش بيشتر در تركيب تيم قرار بگيرم.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: اولين هدف من پيوستن به پرسپوليس بود اما بخاطر شرايط اين تيم قسمت نبود اين اتفاق بيفتد. اميدوار هستم در استيل آذين بتوانم جايگاه خودم را در فوتبال ايران پيدا كنم. استيل آذين تاكنون نتايج خوبي گرفته است.
انتهاي پيام/ا
59 سال تولدشه دیگه...نه؟؟نقل قول:
شماره 59 استيلآذين به نيكبخت واحدي رسيد
خداداد عزیزی این روزها به منتقد شماره یک فوتبال ایران و به خصوص کمیته انضباطی تبدیل شده است.
سایت گل- مدیرعامل باشگاه پیام در مصاحبه ای عنوان کرده بود که خداداد عزیزی کمر به نابودی فوتبال مشهد بسته است.او احتمالا وقتی این حرف را می زد خودش را برای پاسخ تند و تیز خداداد آماده کرده بود.خداداد عزیزی درباره پیام و مدیریتش می گوید:«اين آقای مدیر عاشق مصاحبه و دوربين است و اصلاً جانش را براي ايستادن مقابل دوربين و خبرنگار هم مي دهد.»
او در خصوص رفع حکم تعلیق پیام بدون جلب رضایت شاکیان می گوید:"اين هم از عجايب اين فوتبال است. خودم هم مانده ام چطور بدون حضور من صورت جلسه مي نويسند، سرمربي انتخاب مي کنند و بدون رضايت شاکيان در مسابقات شرکت مي کنند. به آقاي شريفي هم گفتم شما با اين مماشاتتان سال پيش 30 بازيکن را بدبخت کرديد و امسال هم مديون 35 بازيکن و خانواده هايشان خواهيد شد. آقاي شريفي گفت که با هماهنگي استانداري اين کار انجام شده است. مگر آقاي استاندار وقت مي کند که به مسايل اين تيم بپردازند که کميته انضباطي بدون توجه به رضايت طلبکاران چنين دستوري مي دهد؟ سال گذشته در بازي با راه آهن بازيکنان بينوا براي گرفتن حقوقشان اعتصاب کردند و همان شب آقاي شاکري دو تا چک سفيد امضاي خودش و همسرش را به ما داد که شما برويد بازي کنيد و اين چکها را هر موقع خواستيد ! نقد کنيد. هنوز آن دو چک سفيد امضا دست ماست و ما نجابت به خرج داديم و به حرمت موي سفيدشان نه برگشت زده ايم و نه حکم جلب شان را گرفته ايم. خدا گفته، از حق خودم مي گذرم، اما از حق الناس نمي گذرم، دوستان ما به جاي اينکه مدام از سابقه شان بگويند و مدام از اسلام و خدا حرف بزنند، حق اين بازيکنان بخت برگشته را بدهند. اصلاً نمي دانم چرا وقتي پول ندارند، اصرار به تيمداري مي کنند. من همين جا اعلام مي کنم نه به پيام علاقه اي دارم و نه از حق خودم و بچه ها مي گذرم. اجازه بدهيد براي يک بار هم که شده، يکي جلوي اينها بايستد و به آنها بفهماند که نبايد حق ديگران را خورد."
و در پایان پیش بینی خداداد از آینده ابومسلم:"من از حالا براي ابومسلم هم روزگاري مثل روزگار پيام پيش بيني مي کنم؛ چون آنجا هم اوضاع بدتر از پيام است."
2009/11/14کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624210/%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85-%D9%87%D9%85-%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
باید تشکر ویژهای از انصاري فردداشته باشیم که باعث شد پرسپولیسیها در تیم دیگری جمع شوند. او بازیکنان ستاره و محبوب را فراری داد و کسانی را به این تیم آورده که حتی تا الان نیمکتنشین یا سکو نشین هستند و فقط فهرست پرسپولیس را پر کردهاند.
سايت گل - اولين بار در اردوي تيم جوانان بود كه عليرضا واحدي نيكبخت آينده را باور كرد. اردويي كه هم استقلالي ها دنبالش بوده اند و هم پرسپوليسي ها. يكي از دوستانش مي گويد: «خودش پرسپوليسي بود و به رغم اصرار ما كه استقلالي بوديم دوست داشت برود پرسپوليس، اما شرايط استقلال ظاهرا بهتر بود كه رفت استقلال.همان زمان نيكبخت به وسيله يك آقايي كه با تاكسي مي آمد سر تمرين ها سه بار در نمايشگاه ماشين سورتمه با علي پروين ديدار كرد، اما ما بالاخره او را برديم استقلال. چرا؟ چون هم پيشنهادشان بهتر بود و هم پول نقد مي دادند. علوي مي گويد، 12/5 ميليون استقلالي ها به ابومسلم دادند، بابت رضايتنامه و چهار ميليون هم به خود عليرضا واحدي نيكبخت. »
....نيكبخت ، اين يك نام ويژه در فوتبال ماست ، كسي كه امروز به استيل آذين پيوست.
*اقاي نيكبخت استيل آذين چندمين باشگاه حرفه اي شماست؟
من در ابومسلم ، استقلال ، الوصل و پرسپوليس بازي كردم و استيل پنجمين باشگاه منه .
* پس تراكتور چي؟
اونا كه فقط وعده و وعيد دادن ... هيچي.
*چرا رفتي استيل؟
به نظر من استيل آذين بهترين تيم ايرانه ، چه از نظر مديريت و چه از نظر امكانات .
* و بازيكن؟
بازيكنهاي خيلي خوبي داريم و به نظر من مي توانيم اين فصل شگفتي ساز باشيم.
* اما همه منتظر حضور تو در پرسپوليس بودند.
من بازيكن آزادم و پرسپوليس قانونا نمي تونست منو بگيره.البته در اين مورد عباس انصاري فرد مقصره و بايد از او بپرسيد.
*اما ظاهرا براي سازمان ليگ نامه زده بودند.
ديگر نمي شد منتظر بمونم.
* چرا قرارداد 18 ماهه بستي؟
18 ماهه نيس. تا پايان فصل قرارداد داريم بعدش به شرط توافق تمديدش مي كنيم.
* پس پرسپوليس چي؟
فعلا فكرو ذكر من استيل آذينه.
*با حميد استيلي حرف زدي؟
آره دادش ...همين امروز صبح.
*حضور علی کریمی در استیلآذین در این انتخاب چقدر نقش داشت؟
شک نکنید که نقش زیادی داشت. کریمی یکی از دلایل مهم آمدنم به استیلآذین بود.
2009/11/14کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624199/%D9%86%D9%8A%D9%83%D8%A8%D8%AE%D8%AA%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%A2%D8%AE%D8%B1-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
کاش رضازاده همون قدر که هیکل بزرگی داره, شخصیت بزرگی هم داشت!
+
ولی مقایسه اینا با مرحوم تختی واقعا یه توهین برای تختی هستش!!
فردوسی پور داره از بیننده ی زیادش سوء استفاده میکنه و به چرندیات روی اورده تا شاید هم خودش و هم برنامه ش محبوب تر بشه
اون دفعه هم یه تیکه ای به هواداران پیکان قزوین انداخت ، اگرچه خودم کلی خندیدم اما در شان هموطنان قزوینی و همینطور یه رسانه عمومی و ملی نبود.
مگه چی گفت؟؟؟نقل قول:
يک ضربه سر شيرجه اي از کاپيتان باتجربه تيم ملي که امروز شماره 66 را بر تن کرده بود باعث شد تا افشين قطبي که پس از حذف از جام جهاني زير فشار انتقادات بود، نفس راحتي بکشد و با خيال راحت به ادامه مسابقات فکر کند.
سايت گل- شنبه 23 آبان 88 - ورزشگاه ازادي تهران- مرحله مقدماتي جام ملتهاي 2011 آسيا
داور: يوئيچي نيشي مورا(ژاپن)
کارت زرد: عامر ديب(اردن)
کارت قرمز: محمود شلبايه(74) از اردن
تماشاگر: 15هزار نفر
گل: جواد نکونام(73)
ايران: مهدي رحمتي، خسرو حيدري(87- حسين کعبي)، هادي عقيلي، محمد نصرتي، احسان حاج صفي، جواد نکونام(کاپيتان)، اندو تيموريان، پژمان نوري(46- محمدرضا خلعتبري)، مهرزاد معدنچي، مسعود شجاعي(65- فرهاد مجيدي)، کريم انصاري فرد
سرمربي: افشين قطبي
اردن: عامر صباح، بسيم فتحي، بها عبدالرحمان، حاتم عاقل، محمد جمال،خالد عبدالله(62- قصي محمد)، بشار بني ياسين، حسونه شيخ(86- سعید جمال)، عامر ديب(81- مويد سليمان)، اناس بني ياسين، محمود شلبايه
سرمربي: عدنان حمد
نگاه کلي:يک ضربه سر شيرجه اي از کاپيتان باتجربه تيم ملي که امروز شماره 66 را بر تن کرده بود باعث شد تا افشين قطبي که پس از حذف از جام جهاني زير فشار انتقادات بود، نفس راحتي بکشد و با خيال راحت به ادامه مسابقات فکر کند. افشين قطبي تيم ملي را با 4 تغيير نسبت به بازي دوستانه مقابل ايسلند به مصاف اردن فرستاد. حضور خسرو حيدري در دفاع راست، کريم انصاري فرد در خط حمله و مسعود شجاعي و جواد نکونام چهار تغيير تيم ملي نسبت به بازي قبلي بود. دو تيم در نيمه اول بازي متعادلي ارائه کردند و بهترين فرصت گل نيز نصيب اردن شد که عامر ديب مهاجم اين تيم نتوانست از فرصت استفاده کند، در حالي که موقعيت گل انچناني نصيب تيم ملي نشد. اما در نيمه دوم ورق برگشت و با دو تعويضي که قطبي انجام داد، ايران بازي را در اختيار گرفت و موقعيت هاي گل فراواني را روي دروازه اردن خلق کرد که به جز يک گل، ضربه نکونام از روي خط برگشت داده شد و شوت زيباي اندو نيز با دفع عجيب و غريب دروازه بان اردن همراه شد. همچنين در دقايق پاياني ضربه انصاري فرد با برخورد به تير دروازه گل نشد. ايران با اين پيروزي 7 امتيازي شد و در صدر گروه پنجم مقدماتي جام ملتهاي آسيا قرار گرفت.
شرح گل:
1- صفر: ارسال بلند اندو تيموريان از جناح چپ روي دروازه اردن با ضربه سر شيرجه اي جواد نکونام همراه شد تا تک گل بازي بدين صورت به ثمر برسد.
بهترين بازيکن: جواد نکونام مثل هميشه بازي خوبي ارائه داد و با يک ضربه سر شيرجه اي تک گل پيروزي بخش تيم ملي را به ثمر رساند. همچنين اندو تيموريان نيز خوب بازي کرد و علاوه بر پاس گلي که داد، شوت زيبايش با بدشانسي گل نشد.
2009/11/14کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624724/%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-1-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D9%86%DA%A9%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%B7%D8%A8%D9%8A
سايت گل- افشين قطبي بعد از برد يك بر صفر برابر اردن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از تمام تماشاگراني كه به ورزشگاه آمده بودند تشكر ميكنم. امروز آنها يار دوازدهم ما بودند و فضايي مثبت و پر انرژي و ايراني در ورزشگاه به وجود آورده بودند. ما امروز پيروز شديم و براي پيشرفت بيشتر بايد قدمهاي بزرگتري برداريم.
وي ادامه داد: از نحوه بازي تيم ملي در نيمه اول راضي نيستم. اردن بسيار بسته بازي ميكرد ضمن اينكه تيم ما هم كند بود و سرعت لازم را در اين نيمه نداشت. سرمربي تيم ملي در مورد نيمه دوم مسابقه گفت: در اين نيمه بازيكنان بسيار پر انرژي و با سرعت بازي كردند اما بازيكنان بايد ياد بگيرند در شرايط سخت نيز تمركز داشته باشند. ما در تمرينات اشكالات را برطرف خواهيم كرد. امروز گل زيبايي به ثمر رسانديم. اين دومين برد پياپي ايران بود و اميدوارم بردهاي بيشتري به دست بياوريم.
وي در مورد نيمكت نشيني خلعتبري و برهاني عنوان كرد: ميدانستم اردن بسته بازي ميكند و به همين دليل از انصاري فرد استفاده كردم كه ميتوانست دفاع حريف را بشكافد. من به جوانان ميدان ميدهم زيرا نگاهم به آينده است و فقط شرايط كنوني را در نظر نميگيرم. با ميدان دادن به جوانان ساير بازيكنان جوان نيز با انگيزه ميشوند.
قطبي در مورد تعويضهايش گفت: پژمان نوري نتوانست وظيفهاش را به خوبي انجام دهد و به همين دليل تعويضش كردم. بازيكنان ايراني هنوز احساسي بازي ميكنند آنها بايد حرفهاي تر شوند. وي افزود: بازيهاي بين المللي تغيير كرده است و ديگر نميتوان اردن را پيش از مسابقه بازنده دانست آنها براي ارايه بازي بسته به ميدان آمده بودند.
2009/11/14کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624785/%D9%82%D8%B7%D8%A8%DB%8C-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF
براساس بیانیه باشگاه پرسپولیس، این باشگاه به دلیل پر بودن لیست بازیکنانش امکان جذب نیکبخت واحدی را نداشته است.
سايت گل- باشگاه پرسپوليس در واکنش به انتقال عليرضا نيكبخت واحدي بازيکن سابق سرخپوشان به تيم استيل اذين بيانيه اي صادر کرد :
"باشگاه پرسپوليس بنابر قوانين جاري سازمان ليگ تنها مي تواند يكي از بازيكنان خود را با يكي از بازيكنان شاغل در ليگ برتر جابجا كند كه با توجه به بازيكن آزاد اعلام شدن آقاي نيكبخت واحدي عملا امكان جذب اين بازيكن وجود نداشت. پيش تر و بر اساس استعلام باشگاه پرسپوليس از سازمان ليگ، از سوي اين سازمان اعلام شده بود قرارداد نيكبخت واحدي با باشگاه تراكتورسازي فسخ شده است و اين بازيكن، آزاد محسوب مي شود. گفتني است با توجه به پر شدن ليست تيم فوتبال پرسپوليس در ابتداي فصل، اين باشگاه امكان جذب بازيكن آزاد را تا پايان فصل ندارد. "
2009/11/14کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/14/1624782/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%86%D9%8A%DA%A9%D8%A8%D8%AE%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%8A
واقعا لذت بردم.:دی
مایلی کهن حرفای خیلی خوبی به این پهلوان تقلبی زده.
آفرین مایلی!
بیانیه شماره 257213 مایلی کهن
خدایا یا خدایی کن یا ....
دمشم جیز
کلا خوشم میاد ازش
که واقعا به فکر چیز هایی هست که مد نظر مردمه
این پارازیت ها تو پایتخت داره پدر مردم و بچه هاشون رو کم کم در میاره و انواع بیماری ها رو به اونها تحمیل میکنه
به هر کی هم میگی میگه ما خبر نداریم
تایید میشهنقل قول:
رئیس سازمان صداوسیما در اظهارنظری برای چندمین بار در طول مدت ریاستش بر رسانه ملی از برنامه تلویزیونی "نود" و تهیه کننده- مجری آن "عادل فردوسیپور" حمایت و در خصوص وی در برابر خبرنگاران گفت: «عادل فردوسیپور به خوبی بر خط قرمز ها اشراف دارد و می تواند برنامه پرمخاطب خود را به درستی مدیریت کند.»
عزتالله ضرغامی در حالی این مساله را مطرح می کند که بسیاری از اهالی رسانه معتقدند فردوسیپور برای جذابیت بخشیدن به برنامه خود بارها از خط قرمزها عبور می کند تا به این شکل بتواند در عرصه رقابت با دیگر برنامه های ورزشی سیما گوی سبقت را برباید.
روند برنامه تلویزیونی "نود" در سال های اخیر نشان میدهد این برنامه بهجای پرداختن به مسائل اصولی بیشتر به حاشیه های کاذب میپردازد تا بتواند مخاطب بیشتری جذب کند و عمدتاً نگاه حاکم بر این برنامه در راستای استفاده از این تربیون برای طرحوبحث چالشهای عمده و اساسی فوتبال ایران نیست.
تعدادی زیادی از صاحب نظران و کارشناسان رسانه، روند برنامه "نود" را متزلزل می دانند چرا که این برنامه از مسیر اصلی خود خارج شده و امروز برای در امان ماندن از تعطیلی، عوامل تهیه و اجرای آن ترجیح می دهند به موضوعات زرد و حاشیه ای بپردازند.
این روند در دور جدید این برنامه نیز شدت گرفته، بهطوری که عوامل این برنامه ورزشی- تلویزیونی برای توجیه نقاط ضعف خود در پس مسائل کم اهمیت پنهان می شوند و در پایان در عین ناباوری ژست افراد پیروز را به خود می گیرند.
بهعنوان نمونه در برنامه ای که "امیر رضا واعظ آشتیانی" به عنوان میهمان ویژه در آن شرکت کرد، فردوسیپور با تمام توان سعی کرد مدیرعامل استقلال را گوشه رینگ ببرد تا بتواند وی را به اصلاح مجریان تلویزیونی "ناک اوت" کند اما زیرکی مدیرعامل استقلال، مجری را مجبور به تغییر مسیر بحث کرد. این در حالی است که اگر فردوسیپور، مسیر بحث خود را به موضوعات اصلی و نه حاشیهای اختصاص میداد می توانست میهمان خود را به چالش بکشد تا او در برابر میلیون ها بیننده مجبور شود در برابر سوالات اصولی مجری برنامه تسلیم شود.
عده ای دیگر از کارشنان معتقدند فردوسیپور به تنهایی در این ماجرا مقصر نیست بلکه این مدیران شورای سیاستگذاری ورزش صدا و سیما هستند که باعث بهوجود آمدن چنین فضایی در رسانه ملی شده اند. این افراد حمایت های "پورمحمدی"، مدیر شبکه سوم سیما از برنامه نود را عامل اصلی افت فاحش برنامه تلقی می کنند و میافزایند وی بهدلیل دوستی و آشنایی دیرینه با تهیه کننده این برنامه تلویزیونی، بسته حمایتی چشم بستهای را در اختیار او قرار داده که اگر سطح کیفی برنامه به مراتب پاینتر از وضع موجود هم برسد، کسی نتواند اعتراض کند.
اما در شرایطی که رئیس رسانه ملی معتقد است فردوسیپور نسبت به خطوط قرمز کاملاً آشنایی دارد گویا وی نسبت به اتفاقاتی که در زیرمجموعه مدیریتیاش رخ می دهد، آگاهی کاملی ندارد، چراکه اگر خلاف این مطلب بود وی درست 24 ساعت پس از مانور تبلیغاتی رسانههای غربی روی سخنان مجری برنامه "نود" در خصوص مشکلات و پارازیتهای ماهوارهای حاضر نمیشد این گونه از مجری نود حمایت کند.
به نظر می رسد رئیس رسانه ملی و مدیران شورای سیاستگذاری ورزش سیما باید در سیاست خود در قبال برنامه "نود" قدری تامل کنند چرا که این حمایت بی بدیل میتواند در آینده پیامدهایی را دربرداشته باشد.
درسته یکم بنده خدا قاطی داره ... ولی خیلی از حرفاش درسته ... حداقل از خیلی از چهره های
ریاکار ورزش بهتره
فقط میبایست یکم ابهت شخصیتی از خودش نشون بده و دیگه لوس نشه !!
دمش گرم.
این رضا زاده .....مال حقشه.
ورزشکاری که بره تو صحنه جهانی عکس یه نفرو به نشان افتخار بالا ببره و تنها دلیل قهرمانیشو اون نفر بدونه لیاقت پهلوان بودن نداره چه برسه به اینکه با مرد بزرگی چون تختی مقایسه بشه.
حیف اسم تختی که با چنین افراد حقیری مقایسه بشه.
این بنده خدا مشکل داره....البته بعضی حرفاش حقه (در مورد گروهبان قندلی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی با یک لحنی صحبت میکنه که هیچجور قابل دفاع نیست!
حالا خوبه به رضازاده چیز بدی نگفته...چون ایشون قهرمان ملی ماست و تو قلب مردم جا داره.
کلا از مایلی کهن خوشم نمیاد ولی هر چی به این رضا زاده گفته حقشه تازه من بودم 4 تا **** هم بارش میکردم !
چند روز پیش هم روزنامه خراسان یه مطلبی زده بود در مورد علی تبریزی که با تیم قطر دوباره قهرمان جهان شده و همش صحبت از وطن فروشی میکرد و مدام رضا زاده رو مثال میزد که به خاطر پول خودش رو نفروخته ! حالا خوبه پارسال علی تبریزی بنده خدا اومد یه قهرمانی واسه ایران گرفت بهش هیچی که ندادن کلی هم واسش حرف درآوردن . حالا این رضا زاده فکر کنم نزدیک 1-2 میلیاردی فقط از دولت خورده به جز اون هدایا و امتیازاتی که هر سال بهش بابت هر مراسمی میدادن !!
تو كنفرانس خبري ضرغامي 2 خبرتگار از برنامه 90 انتقاد كردند.
اولي خبرنگار كيهان بود و دومي فكر كنم روزنامه جمهوري اسلامي.
خبرنگار كيهان هنوز بابت حضور صفايي فراهاني تو برنامه نود شاكي هست.
دومي هم كه به مسابقه پيامك گير داده بود و ميگفت نبايد عملكرد يك شخص رو به نظرسنجي گذاشت.