آقای ملک جعفریان چرا سرعت شبانه رو روی 90 محدود میکنید؟؟؟؟
Printable View
آقای ملک جعفریان چرا سرعت شبانه رو روی 90 محدود میکنید؟؟؟؟
مهندس پیام دادن و نوشتن که : متاسفانه اتصال مبین نت من قطع شد !!! :n13: در صورت اتصال وارد سایت میشوم (که خب گویا دیگه اتصال برقرار نشده )
به هرحال جناب مهندس ، بازم تشکر که همون یه ساعتو اومدید ، البته صرفا اومدن و پای حرف کاربرا نشستن کافی نیست ، امیدواریم بهبودی هم در وضع فعلی حاصل بشه !
دوستان سلام
من تا حدودی پست ها رو خوندم ولی تعدادش زیاد بود و شاید بعضی چیزها رو متوجه نشدم
اول اینکه از کجا میدونید ایشون واقعا رئیس مخابرات هستند؟ ایشون از دزدی حجم صحبت میکنند و اینکه آی پی رو در 2020 ثبت کنیم و ... در حالیکه خود اپراتورهای 2020 میگن اینترنت شبانه برداشته شده و امکان نداره که عده زیادی ناگهان ترافیکشون دزدیده بشه و اگه بشه مشکل از مخابرات هست نه کاربران. دوم اینکه بعضی از دوستان از سرعت اینترنت شبانه نالان هستند. آیا این مساله که دیگه اینترنت رایگان شبانه ای جز در چند طرح محدود وجود نداره مهمتر نیست؟
من شنبه 4 آبان 14230 مگ اعتبار داشتم. اینترنت مشکل داشت و به نظر شرکتهای دیگه مثل شاتل هم مشکل داشتند. عصر که وصل شد اعتبار صفر شده بود. به پشتیبانی زنگ زدم ابتدا گفتند بررسی میشه اما بعد از اینکه نتیجه ای نداشت و دوباره زنگ زدم گفتند شرکت گلدنت شبانه رایگان را از 23 مهر حذف کرده است. جالب اینجاست که در ساعات شبانه از ترافیک کاسته نمیشد و به این صورت کاربران فریب خورده و در ساعات شبانه دانلود کرده اند و میزان دانلود شده، یکجا از حسابشان کاسته شده است.
تکلیف چیست؟
مثه که مدیر عامل اومده!
یک کلام خطاب به مدیر عامل : ما گناه نکردیم خطمون فیبر نوریه! حداقل هوای ما رو بیشتر داشته باشید!
:n02:نقل قول:
از قدیم راست گفتند حرف حق هم جواب ندارد و هم واسه اون طرف دیگه تلخ .
نگران نباش . دفعه بعدی که تشریف آوردند همون پستم رو دوباره نقل قول میکنم تا یا جواب بدن بهش یا با خداحافظیشون همه رو خوشحال.
نقل قول:سلام گویا دوستان کم لطفی کردن واینکارو توضیح ندادند.توعکس مشخص هست قسمت سبز رنگنقل قول:
مشکل اینه که اگه هر کسی یک فایل50مگابایتی تو روز رو دانلود کنه سیستم ازش70مگ کم میکنه و برای مقادیر بالاتر این بیشتر میشه قابل توجه کسایی که زود حجمشون تموم میشه مثلا من یک فایل1گیگی رو تو روز برای دانلود بزاری کلیه برنامه ها مثلdu meterوکانکشن ویندوز که حجم ارسال ودریافت رو نشون میدن مقدار1گیگ دانلود و150مگ اپلود رو نشون میدن ولی تو ریز کارکرد 1500مگ حجم دانلود و250 تا اپلود نشون میده واز حجم باقی مانده اکانت مقدار1750مگ کم میشه در حالی که باید1150مگ کم بشه.
این مخابراتم شورشو در اورده اینا کی دانلود شبانه رو قطع کردن
یعنی اگه دانلود شبانه قطع بشه دیگه مخابرات بدرد لای جرز دیوار نمیخوره
این خیلی نامردیه که ما که فیبر نوری داریم باید اجباری از مخابرات اینترنت بگیریم
شرکت های خصوصی همشون طرح نامحدود دارن علاه بر اون رایگان شبانه هم دارن
ظلم دیگه تا چه هد کم پول میگیرنکه دانلود شبانه ام رو قطع کردن خیلی نامردیه یعنی چی
اگه اینطوری باشه واقعا اینکار مخابرات فراتر از دزدی محسوب میشه اون از اون سرعت روزانه که من با طرح طلایی دارم اصلا راضی نیستم اونم از قطع کردن دانلود شبانه دیگه چی بگم
چرا؟؟؟؟؟ جواب با مدیر سایت
اما !!
چرا اینترنت شبانه قطعط شوده ظلم دیگه چغدر به ما تا کجا باید از اینترنت مخابرات گالیه کنیم
یه سوال چرا فقط مخابرات مشهد اینطوریه که نه طرح نامحدود داره و دانلود شبانه هم قطع شوده در صورتی که تهران هیچی نداشته باشه 2 برابر مشهد کاربر اینترنت داره ولی هم نامحدود داره هم دانلود شبانه
خدایی چرا اینطوری حداقل یه خبر بدین ما تکلیف خودمون رو بدونیم
این طرح الماس اگه قیمتش بالاست ولی محدودیت حجمی دردانلودنداره.احتمالا
من دیشب دانلود کردم ازم حجمم کم نشد ! باورم نمیشه . الان اشک تو چشام حلقه زده ! ( آیکون یک جوان بیچاره ، 8 گیگ حجم خورده شده ، دلخوش به اینترنت نفتی شبانه مخابرات ! )
حتما با نظرات شما شبکه را بهبود خواهیم دادنقل قول:
حتما تجهیزات جدید برسد خطوط فیبر تعییر میکند و بهبود خواهیم دادنقل قول:
دوست عزیز شما تا حدودی درست میگید این و بررسی میکنم ولی احتمال داره سیستم چنابعالی ویروس داشته باشه و اطلاعاتی از سیستم شما بسمت بیرون از اینترنت اپلود شود و یااینکه در ترنت فایل شیر کرده باشی و اطلاعات به بیرون ارسال شود حتما بررسی کنید و در همین سایت نتیجه اعلان شودنقل قول:
نقل قول:این پست ها هم موندهنقل قول:
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
با سلامنقل قول:
مطمن باشید اگر شب رایگان ها محدود نشود هم انهایی که پول دادند سرعت پایین دارند و هم حود شمادکه ۸KBهم به شما نمیرسد
بی زحمت اینم پیگیری کنیننقل قول:
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
سلام آقای مهندس ملک جعفریاناز اینکه وقت میزارید و میایید به اینجا و به درخواست بچه ها رسیدگی می کنید بینهایت متشکریمعمده مشکل ما که از مخابرات سرویس میگیریم به شرح زیر است خواهشا این موارد را در اولویت کاریتان قرار دهید. با تشکر1. پایین آمدن سرعت شبانه: تنها موردی که باعث میشه مخابرات مشتری خوب داشته باشه همین شبانه رایگان هست خیلیها کارهاشون و دانلودهای ضروری و مهم پروژه و درسشون رو تو این تایم شبانه انجام میدن ولی با این سرعت پایین متاسفانه به مشکل بر میخورند، خیلیها هم که میخوان از اینترنت و فناوری روز، لذت ببرن تنها دلخوشیشون همین شبانه است و اگر بخوان تو روز کارهای سنگین اینترنتی و دانلود داشته باشن به خاطر بودجه کم خانواده به مشکل میخورن خواهشا سرعت شبانه رو به حالت اول و سرعت واقعی طرحها برگردونید.2. عدم ارائه شبانه رایگان به مشترکان جدید: همونطور که گفتم شبانه رایگان باعث جذب مشتری میشه همچنین این مشترکان جدید بنده خداها چه گناهی کردن که شبانه نداشته باشن مخصوصا اونا که فیبر نوری هستن و دیگه کلا باید قید اینترنت کار و زندگی رو بزنند حتی اونا که الان شبانه دارن اگه بخوان یه جا دیگه نقل مکان کنند دیگه نمیتونن شبانه رایگان داشته باشن چون باید طرح جدید بگیرن و این ظلمه به خدا. خواهش میکنم این مورد رو حتما جز اولویت کاری قرار بدین و به همه مشترکان چه جدید و چه قدیم شبانه رایگان تعلق بگیره.3 . ارائه اینترنت نامحدود: این مورد در صورت لزوم بررسی شود ولی دو مورد بالا در حال حاضر مهمترین دقدقه و مشکلات کاربران می باشد.با تشکر از شما
دقیت کنید :نقل قول:
۱- درسته که مشکلی حدود یک هفته داشتیم و مشکلاتی برای شما عزیزان ایجاد شد ولی الان مرتفع شده است
۲- شبانه ۲۴ ساعت است و عرض باند استان حدود ۴ گیگابایت میباشد ه عرض باند در فاصله ۱۷ ساعت حدود ۱۳۰۰ مگا خالی میباشد ولی در زمان شب رایگان بعلت تعریف در دانلود منیجرها جهت دانلود ترافیک استان به سقف میچسبد جالا شما و شبکه بعلا رایگان بودن این اتفاق می افتد \س میبایستی مدیریتی روی این چنین مواردی داشته باشیم گه محدود شدن در شب ملاک قرار داده شده
۳- بازم از جنابعالی خواهش میگنم که شماره داری سرویس ارسال تا دقیق بررسی شود اگر موردی باشد حتما رسیدگی میشود
درست میگید در سایت داریم باشگاه مشتریان مخابرات را ایجاد میکنیم که حتم مورد توجه شما قرار خواهد گرفتنقل قول:
سلام آقای مهندس ملک جعفریان
از اینکه وقت میزارید و میایید به اینجا و به درخواست بچه ها رسیدگی می کنید بینهایت متشکریمعمده مشکل ما که از مخابرات سرویس میگیریم به شرح زیر است خواهشا این موارد را در اولویت کاریتان قرار دهید. با تشکر
1. پایین آمدن سرعت شبانه: تنها موردی که باعث میشه مخابرات مشتری خوب داشته باشه همین شبانه رایگان هست خیلیها کارهاشون و دانلودهای ضروری و مهم پروژه و درسشون رو تو این تایم شبانه انجام میدن ولی با این سرعت پایین متاسفانه به مشکل بر میخورند، خیلیها هم که میخوان از اینترنت و فناوری روز، لذت ببرن تنها دلخوشیشون همین شبانه است و اگر بخوان تو روز کارهای سنگین اینترنتی و دانلود داشته باشن به خاطر بودجه کم خانواده به مشکل میخورن خواهشا سرعت شبانه رو به حالت اول و سرعت واقعی طرحها برگردونید.2. عدم ارائه شبانه رایگان به مشترکان جدید: همونطور که گفتم شبانه رایگان باعث جذب مشتری میشه همچنین این مشترکان جدید بنده خداها چه گناهی کردن که شبانه نداشته باشن مخصوصا اونا که فیبر نوری هستن و دیگه کلا باید قید اینترنت کار و زندگی رو بزنند حتی اونا که الان شبانه دارن اگه بخوان یه جا دیگه نقل مکان کنند دیگه نمیتونن شبانه رایگان داشته باشن چون باید طرح جدید بگیرن و این ظلمه به خدا. خواهش میکنم این مورد رو حتما جز اولویت کاری قرار بدین و به همه مشترکان چه جدید و چه قدیم شبانه رایگان تعلق بگیره.3 . ارائه اینترنت نامحدود: این مورد در صورت لزوم بررسی شود ولی دو مورد بالا در حال حاضر مهمترین دقدقه و مشکلات کاربران می باشد.با تشکر از شما
سرویسها گرفته شده متفاوت هستند بعضی ها امکان انتقال به ماه بعد ندارند و بعصی این امگان برای انها فراهم استنقل قول:
حتما شکل شمایل سایت تغییر خواهد کرد وامکان این نیز فراهم خواهد شد که مشترک بصورت انلاین بتواند سرویس خود را تغییر دهدنقل قول:
سلام وصبح بخیرجناب ملک جعفریان
قربان من این دو شب خیلی به گفته هاتون امیدوارشده بودم درمورد اصلاح سرعت شبانه اما بازم شما دارید ازمحدودیت می گید اما بازم با امیدواری این هفته منتظریم که تغییری دراین محدودیت بوجود بیاد و تفاوت بین طرح ها مشخص بشه خواهش می کنم فراموش نکنید شما قول دادید:n16:
بله حتما بین طرح ها تغییر اتفاق خواهد افتاد و لی محدودیت دانلود شبانه بنفع همه مشترکین میباشد این را مطمپن باشیدنقل قول:
در پاسخ به پست ها برای سرعت شبانه گفتم این محدودیت برای رسیدن سرعت مناسب به همه لازم استنقل قول:
در ضمن طرح های شبانه رایگان برداشته نمیشود ولی در سرویسها و تبلیعات مختلف تغییر خواهد شد
گفتم اراپیه نامحدود اطلاع برای ارایه دهندگان سرویس اقتصادی نمیباشد و میبایستی هزینه های آن با توجه به خرید گران اینترنت از زیر ساخت برای اپراتورها جهت ارایه توجیه داشته باشد بهمین دلیل اگر دقت کنید هیج شرکت papی نامحدود ارایه نمیدهد و اگر هم ارایه شود قیمت های بالای داشته وبصورت اشتراکی واگذار میشود
حتما تعییرات را خواهید دید مطمین باشدنقل قول:
یک سوال دیگه چرا این مصوبه سازمان تنظیم مقررات رو رعایت نمیکنین
منظورم 25درصد ترافیک آپلود رایگان هست الان شاتل داره محاسبه میکنه یعنی تا الان هرچی آپلود کردم رایگان حساب شده همون مثلا 20 مگ 30 مگ یا کمتر رو رایگان حساب کرده ولی تو مخابرات نه از حجم اصلیت کم میکنه
راستی جناب مهندس شما برای تشویق کاربراتون می تونید ازاپشن های مختلفی بهره بگیرید ببینید مثلا مخابرات اذربایجان شبانه روزجمعه رو تا ساعت 10صبح گذاشته یعنی دو ساعت اضافه ترخب همین باعث دلگرمی مشتری می شه وخیلی کارهای دیگه که می شه انجام داد
نتايج صحبت با جناب آقاي مهندس ملك جعفريان (البته برداشت بنده)به طور خلاصه به شرح زير است:
1-طرح نامحدود ديگه برنميگرده خودتون رو خسته نكنين
2-محدوديت در دانلود شبانه به قوت خودش باقي خواهد بود فقط اينكه طرحهاي نقره اي و برنزي و غيره رو به نسبت طلايي محدودتر ميكنن و كلا اگه همه چي بدتر نشه بهتر نميشه
3-تا حالا هرچي حجم ازتون به ناحق كم شده تقصير همسايتون بوده و تمام نرم افزارهاي سنجش ميزان آپلود و دانلود حرف بيخود ميزنن و سامانه شركت گلد نته كه داره درست محاسبه ميكنه(به طرز محسوسي داره از خود من حجم الكي كم ميشه)
4- اونايي كه شارژ كردن و حجمشون پريده اونايي كه در تاريخهاي مختلف حجم شبانه شون پاشون حساب شده (از جمله خودم) شايد از روز يكشنبه به بعد كه آقاي مهندس قولشو دادن ديگه پيش نياد ولي گذشته ها گذشته بيخيالش بشين
5- بردن سيم تو پي سي ام بعد از تخليه پورت از لحاظ قانوني خلافه ولي بازم انجام خواهد شد پس مخابرات تا ابد گربيانگيرتون خواهد بود و همينه كه هست
6-شركت گلد نت اگر صدبرابر اينم گند بزنه بنا به دلايلي! كه مهمترينش اينه كه جوونن گناه دارن دلشون ميشكنه بازهم طرف قرارداد مخابرات خواهد بود
نه دیگه اگه بخواد این جوری اصلاح بشه شبانه می خوام هیچ وقت نشه طرح های برنزی وپایین تر ازقبل هم رو یک مگ بودن الانم اگه 10تا کمتر شه زیاد فرقی نمی کنه براشون ولی اگه قرارباشه نقره اییی که نصف و طلایی که یک سوم شدن افزایش نداشته باشن اصلاح که نشده هیچ نابود شده درواقعنقل قول:
اقای مهندس جواباتون اصلا قانع کننده نیست و چیزی یه جز توجیه کردن نبود
کلا اینجوری دستگیرم شدش که همرو از سر خودشون وا کردن و گردن نگرفتن کلا کاری رو گردن میگرفتن و میگفتن مشکل از ماست جای تعجب داره!نقل قول:
با سلامنقل قول:
منظور شما از گردن نگرفتن چیه ؟ واضحتر بنویسید
این سامانتوننقل قول:
1- حجم رو زیاد تر کم میکنه از مقدار واقعی
2- اون حجم هایی که کم شده همه کاربرا اکانتاشون ه*ک شده که اون مقدار حجم پریده!
این پستم هم دوستان دقیق تر گفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای مهندس دوستمون حرف خوبی زدن تو صفحه قبل واینکه نیایید برای اصلاح فقط طرح های نقره ایی و برنزی رو نسبت به طلایی محدود ترکنید و فقط سرعت این بندگان خدا رو کم کنید بعد بگید اصلاح شده شبانه
ببینید تو طرح های برنزی بعثت وپایین ترازقبل سرعت رو یک مگ بوده الان حدود 20تا کم شده شبانه اشون نقره ایی حدود 200بوده که الان نصف شده وطلایی هم که ذقیقا یک سوم شده
مادرخواستی که داریم اینه که نقره ای وطلایی افزایش داشته باشن تا بشه اسمش رو گذاشت اصلاح نه اینکه سرعت اون دوستامون رو کم کنید
یعنی بقیه که طلایی ندارن محدود بشن ؟ این چه حرفیه آخه . هر کس بنا به سرعتی که گرفته باید خدمات داشته باشه
مثلا 2 مگ همون 256 و 1 مگ همون سرعت 128 رو باید بده . این وسط حق هیچکس نباید نادیده گرفته بشه
این محدودیت شبانه چطور تو این یکسال نبوده ؟ چرا وقتی طرح ها رو میفروختین اعلام نکردین محدودیت شبانه داره ؟ اینجوری که کاملا کم فروشی شده دیگه
نه عزیزمن وهمه ازخدامونه که هیچ طرحی محدود نشه اصلا همه رو بکنن 10مگ کی بدش می یاد؟نقل قول:
ولی ایشون دارن می گن محدودیت که خواهد بود وبرداشته نمی شه بعد قرارشد محدودیت رو براساس طرح اصلاح کنند ما هم داریم می گیم برای اصلاح سرعت دوتا طرح بالاتررو افزایش بدین نه اینکه برید طرح های پایین تررو سرعتشون رو کم کنید یعنی طلایی رو 90کنند نقره ایی رو وبرنزی و کم کنند منم منظورماینه حالا اگه بد می گم شما بگو
آخه قبلا هم بعضی دوستان گفته بودن اینو . در کل همه ما اینترنت رو با سرعت 1 مگ تا 2 مگ از مخابرات گرفتیم . آقای ملک جعفریان پاسخ بدن که آیا سرعت 128 کیلوبایت ما به 20 کیلوبایت میرسه این کجاش برای ما خوبه و اسمش اصلاحه؟نقل قول:
نه منم گفتم این دیگه اصلاح نیست نابودیه نهایت می خوان محدود کنند تمام طرح هایی که ازقبل رو یک مگ بودن رو همین سرعت الان باشن یعنی 100 نقره ایی بتونه با 150دان کنه طلایی هم بشه 180 اینو می شه گفت اصلاح واگرنه دیگه هیچی حرفش رو نزنیم بهتره