بچه ها شما هیچ جا رو سراغ ندارید اطلاعات کامل راجع به ورژن دخترش داشته باشه ؟ مخصوصا دمو هاش
Printable View
بچه ها شما هیچ جا رو سراغ ندارید اطلاعات کامل راجع به ورژن دخترش داشته باشه ؟ مخصوصا دمو هاش
واسه دمو های بازی که فکر نکنم بشه منبعی پیدا کرد .نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان من همه ی بازی های هاروست مون رو دارم که شامل::thumbsdowHarvest Moon Animal Paradeاینو گفتم که اگه کسی نتونست این بازی رو پیدا کنه و نداره من میتونم با پست براش بفرستم .اینم دیگه خودتون میدونین که این بازی ها تو کامپیوتر هم اجرا میشن در ضمن اکثر این بازی ها با پسوند ISO هستن. به همراه هر بازی آخرین ورژن شبیه ساز مورد نیاز برای تبدیلش و توضیح نحوه اجرا بازی هم به شما داه میشه.((: در ضمن هزینه پست با خود شما می باشد :)):33:
Harvest Moon Tree of Tranquility
Harvest Moon A wonderful life
Harvest Moon A wonderful life SP
Harvest Moon Another Wonderful life
Harvest Moon Save the Homeland
Harvest Moon Magical Melody
Harvest Moon Back to nature
Harvest Moon Hero of leaf Valley
Harvest Moon The tale of two towns
Harvest Moon Frantic Farming
Harvest Moon Sunshine islands
Harvest Moon Island Happiness
Harvest Moon runefactory 1
Harvest Moon runefactory 2
Harvest Moon runefactory 3
Harvest Moon GrandBazar
اگه کسی خواست به من ایمیل بزنه (arash.30r7@live.com)، عنوان ایمیل هم (PBUY Harvest Moon ) باشه چون در غیر این صورت ممکنه خونده نشه.
88 درصد از بازی کامله ، 12 درصد مابقی خیلی کنجکاوم کرده .بعضیا میگن اون 12 درصد مربوط به توت فرنگی ها میشه و لیست غذا ها که ناقصه .
فرضیه توت فرنگی به نظرم درست نیست ولی شاید لیست غذا ها ناقص باشه .
این جریان فلوت هم جالبه ، با گیم شارک میشه بدست اورد ولی نکته اینجاست که توی روند طبیعی بازی چجوری بدست بیاریمش ؟؟!!:3:
من خودم توی بازی هدفم کامل کردن درصده که جای سوال داره برام . این شایعه رفتنه به شهر اون قدر بین گیمر ها پیچیده که خوده natsume هم به بازی ِ خودش شک کرده !!!
چند تا غذا تا به حال درست کردین؟؟؟
آقای Arash-30r7 هزینه پستش چقدر می شه؟؟
هزینه پست حدودا 3500تومن میشه (به صورت پیشتاز)نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته واسه هر بازی باید یه مبلغی بدید که اگه از 8تا بیشتر بگیرین یه تخفیف خوب بهتون میدم در این مورد بهتره به من ایمیل بزنید:14: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 تا غذا .خیلی دلم میخواد بدونم 16 تای باقی مانده چیه .یا اینکه بقیه درصد ها چجوری پر میشن .:24:نقل قول:
میشه 64 تا رو بذارینقل قول:
شاید اونایی رو که نداری ما داشته باشیم و برات بذاریم و اوناییم که مانداریم از روی 64 تا میبینیم
از بابت آپلود شرمندم .اخه حجمش 15 مگا ست .کلا یه فایل راهنمای بازیه .که از همین بحث پیداش کردم . صفحه ش یادم نیست .نقل قول:
ولی این راهنما مسائل ابتدایی بازیو توضیح داده . مثلا چجوری شخم بزنیم یا اینکه از کجا دونه بخریم . فقط لیست غذاهاش بدرد بخوره .
و اینم بگم که از این 64 تا غذا بیشتر نداریم دیگه . مطمئنا غذاهایی که پختی جزو همین 64 تاست.
توی گوگل سرچ کنی راحت میتونی همین راهنمارو پیدا کنی.
در مورد غذا باید بگم کلا 64 تا غذا بیشتر نداره.اینم لیست و نحوه درست کردن غذا:نقل قول:
کسایی که راهنمای کلی بازی رو میخوان به امضای من رجوع کنن !!! چند ماه پیش تو همین تاپیک گذاشتمش کار و ترجمه خودم بود . چیزای خوبی توشه :46:
سلام
قول گذاشتن عکس به بچه ها داده بودم
من هم سال ها پیش این بازی رو بازی می کردم یادم نیست چند سال پیش اما خوب یادمه که اون موقع هم بحث شهر برام خیلی جالب بود و خیلی تلاش می کردم به شهر برم وقتی این تاپیک رو دیدم خیلی خنده ام گرفت بحث هایی که در صفحات قبل شده رو خوندم و خیلی جالبه که با گذشت این همه سال هنوز هم از شهر بحث میشه و میگند شهری وجود داره یادم نیست کدوم انجمن بود دقیق یادم نیست یه انجمن بازی بود که قانونی داشت مبنی بر این که کاربران حق ندارند درمورد شهر بحث کنند
خلاصه کلا بازی سرکاریه اگر هم شهری وجود داشته باشه رفتن به شهر حوصله می خواد
ولی به هر حال سرگرم کنند بود ده سال دیگه میام و این تاپیک رو می بینم در حالی که هنوز کسی نتونسته به شهر بره و هنوز هم از شهر بحث میشه:38:
بچه ها فکر نکنم منو یادتون باشه ولی اگه تو پست های قدیمی بگردین هستم!
من دوباره برگشتم و یه چیزایی از بازی رو تازگی پیدا کردم که میخوام بگم.
اگه تو مدتی که نبودم راجع بشون بحث شده و قضیه اش رو میدونید بگین. اگه هم نمیدونین بگین که براتون بگم!
1-داستان هریس (همون پلیسه) و آجا(دختر دوک و مانا)
2-دموی عجیب و غریب و مهم از mary که فکر کنم با اون معلوم میشه کی اون دختره تو اول بازیه
3-بهترین راه های تربیت و بالا بردن قلب جونوراتون!
4-تمام دروغ ها که درباره ی بازی گفته شده!
گزینه ی دوم رو هرچقدر گشتم که مطمئن شم دیدم نیست که نیست!
اگه بخواید واسه همشون توضیح میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه لطف کنید ممنون می شیم
قضیه هریس و آجا رو من دیدم.آخر سر زاک یه نامه از آجا برای هریس آورد و دیگه اتفاقی نیفتاد!!!نقل قول:
این مورد رو حتما توضیح بده خیلی برام مهمهنقل قول:
4-تمام دروغ ها که درباره ی بازی گفته شده!
ok
پس داستان هریس و آجا رو که میدونید. اون هیج.
راجع به گزینه دوم باید بگم من خودم ندیدم و تو اینترنت هم کسی ننوشته این رو ولی تو یه ویدیو تو یوت*یوب که دیدم ماری و شما توی جنگل مادر کنار هم وایستادین.(ماری جلوی درخت cedar - همونی که ازش توت فرنگی گرفتیم - و ماهم جلوترش)
ماری یه چیزایی بهتون میگه و شما هم خاطراتتون با اون یارویی که اول بازی میبینیدش یادتون میاد و (شاید باورتون نشه) معلوم میشه اون کی بوده!!!!!!!!!!!!!
حالا کسی این رو دیده؟ اگه ندیده کلیپشو میذارم.
گزینه 3:
این رو (منظوری ندارم) کسایی که انگلیسیشون در سطح خوب باشه و تو سایت های خارجی هاروست مون میگردند احتمالا میدونن.
ولی برا کسایی که نمی دونن تو یه پست دیگه کاملا توضیح میدم.(Coming Soon)
و اما گزینه 4: تو پست بعد.
همش رو نمیشه تو یه پست جا داد ولی من مهمتریناش رو میگم.
1- بازی فلوت ملوت نداره. تو این بازی نیست ولی تو بازی HM:STH هست که واسه PS2 هست.
2- سوار گاو شدن. این یه کد گیم شارک هست که خیلی چیزای منفی داره ، چون دیگه نمیتونی باهاشون حرف بزنی و تو بازی واقعی نیست.
3- توپ طلایی سگ. مناین رو به شخصه باور ندارم و میگم به احتمال 99% اشتباهه چون خودم امتحانش نکردم نموتونم به قطع بگم درسته یا نه.
4- نجات دادن گلخانه در طوفان های تابستان و زمستان. جا های مختلفی رو دیدم که مثلا گفتن اگه سگت رو بذاری توش باد نمی بره و... ولی همش و همش فیک (دروغ) هست.
5- بالا بردن بهتر قلب مرغ ها با استفاده از حیوانات وحشی مثل سنجاب. این که خداییش خیلری مسخرس. مگه میشه سنجاب رو بذاری تو مرغ داری بعد مرغ ها قلبشون زیاد شه!
6- اگه ازدواج نکرده باشید اون دختره تو اول بازی بعد از سه سال باهاتون ازدواج میکنه. نــــــــــــه به امید اون نمونید هیچوقت نمیاد.
7- چیزی به نام پاکت استیشن هست که... . والا من فکر نمیکنم چنین چیزی داشته باشیمتو سایت های خارجی هیچ چی نبود راجع به این دستگاه.
نظر شخصی من: پاکت استیشن رو فقط بخاطر سرکار گذاشتن مردم تو گیم شارک قرار دادن!
خب دروغ های مهم رو گفتم. حالا بریم سر چیزایی که توشون شک هست:
1- وجود خونه ی تفریحی که تو ساحله. گفته میشه باید با Gotz خیلی دوست باشین تا اونجا رو براتون بسازه. و میگن قیمتش 100,000,000G (رقم نجومی!) و 999 چوب هستش.
2- برگشتن آجا دختر دوک و مانا
3- برگشتن پدر Popuri
4- رفتن به شهر (من که چشم آب نمیخوره).
اگه میخواید راجع به قلب و دوستی با افراد شهر هم نکاتی میگم.
مر30
سلام اگه شما 64 تا غذا رو درست کردید مشکل غذا دیگه نیست چون هر 8 غذا یک درصد اضافه میکنه و کل درصد هایی که میشه اضافه بشن هم 8 درصد هست برای غذا.نقل قول:
شاید این خبر بدی برای ما ها باشه ولی تو ورژن اروپا و ژاپن درصد ماکسیموم 88% و تو ورژن آمریکا 98% هستش.(بخاطر اینکه تو آمریکاییش برای هر توت فرنگی 1% بهت میده)
پس تبریک!!!!!!
شما بازی رو 88% کردید.
الان باید تلاش کنیم هر چی تو بازی هست و نیست رو بگیریم تا بلکه این بازی 100%بشه.
چندتا سوال دارم اگه مشکلی نیست.
1- از گیم شارک استفاده میکنید؟
2- ماهی های افسانه ای رو گرفته اید؟
3- توت فرنگی های قدرتی رو گرفته اید؟
4- از هر گیاه 999 تا فروخته اید؟
5- تمام ابزار را آپگرید کرده اید؟
6- قلب همه ی کوتوله هارا کامل کرده اید؟
7- همه ی دمو ها و ایونت ها را دیده اید؟
اگه جوابتون به همه ی این سوال ها مثبت باشه و بازم درصد بازی فرقی نکنه فکر کنم شهر و چیزای دیگه رو باید بیخیال شیم.
در مورد گزینه 2 باید بگم من دیدم اون دختر بچه اول بازی اصلا مهم نیست شما با هرکی ازدواج کنی زنت مثلا همون دختر بچه هست و شما بر حسب اتفاق آخر به هم میرسین من 1 بار با الی ازدواج کردم دیدم یه بار با پاپوری هم ازدواج کردم بازم همون و دیدم میگه یادته بچه بودیم و ...
اینم چند تا عکس از بازی
ولی اصلا تا حالا راجع به خونه تفریحی نشنیده بودم این از کجا در اومد دیگه؟؟؟
نه آخه اون دمو واسه قلب سبز ماری بود.(اونطوری که من دیدم.)
بچه ها دموی جف رو که همه میان بهش قرض هاشونو میدن دیدید؟
فهمیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه این یکی فرق فوکوله.نقل قول:
در مورد گزینه 2 باید بگم من دیدم اون دختر بچه اول بازی اصلا مهم نیست شما با هرکی ازدواج کنی زنت مثلا همون دختر بچه هست و شما بر حسب اتفاق آخر به هم میرسین من 1 بار با الی ازدواج کردم دیدم یه بار با پاپوری هم ازدواج کردم بازم همون و دیدم میگه یادته بچه بودیم و ...
این بعد ازدواج نیست!!!!!!
این دمو خیلی راحت اتفاق میوفته فک کنم همه دیده باشن.نقل قول:
حتی اگه ازدواج هم نکرده باشن عید سال چهارم هر کی که قلبش بیشتر باشه میاد میگه من همون بودم.امتحان کردم رد خور نداره!نقل قول:
البته اگر تا سال چهارم ازدواج نکنید همه دختر ها ازدواج میکنند.احتمالش هست فقط پپوری بمونه
نقل قول:
سلام
پاپوری هم میتونه تو سال سوم ازدواج کنه هم سال چهارم
تو بازی من سال چهارم که با کای از شهر بر میگردن ازدواج میکنن ولی تو بازی عروسک کوکی تابستون سال سوم عروسی میکنه
لازمه ازدواج پاپوری یه دموی هست که اول باید اون ببینید
چی رو فهمیدی؟؟پس چه جوری اتفاق می افته این یکی؟؟؟نقل قول:
این یکی به ازدواج و سال اینها هیچ ربطی نداره.نقل قول:
این یکی می تونه تو سال دوم هم اتفاق بیفته.
فکر کنم ماری میاد میگه من بودم و اون لباس قرمز رو از آجا گرفته بودم.
می خواید آموزش سریع ترین روش زیاد کردن قلب حیوان هاتونو بذارم؟
نیکی و پرسش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
البته من قلب تمموم حیوونام پره ولی بدم نمیاد بدونم سریعترین روش چی هست
سلام
بعد از درخواست زیاد در یاهو و همینتور از ایمیل و کلی پ.خ در همینجا ورژن 3 تراینر خودم دوباره میزارم .
آدرس دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شخصيت تمام بازی با تاریخ تولدشون اونم 100 % تست شده توست خودم
اینم دموی بیشتر بازی توشه
اینم آخرین ورژن ePSXe V.1.7.0 از زیر دانلود کنید.( کاملا فارسی شده )(آپدیت جدید 100% فارسی شوده)
خوب اینم آخریش کتاب الکترونیکی آموزش مبدل ePSXe با ترایلر که دوستان گفتن من گزاشتم .
پسورد : .p30centers.ir
دوستان از همه شما به خواطر فراموش نکردن این دوست بد مچکرم
با تشکر
محمدرضا
دوستان سلام
من این سگ وحشی رو ندیدم میشه دوباره عکسش رو اپ لود کنید
من "harvest moon back to nature" از سایت psn خریدم و روی ps3 بازی میکنم , امکان استفاده از گیم شارک ندارم و دوست دارم با دوستانی که رو ps3 بازی میکنن تبادل save داشته باشم
بازم ببخشید من قبل از 14 زمستون با ان ازدواج کردم و شکلات گیرم نیومد فقط ان کیک شکلاتی بهم داد چه کنم تا شکلات گیرم بیاد
گیم شارکو هیچ رمزی نمیخواد ... طبیعی به روال بازیت ادامه بده
در مورد شکلات باید بگم قبل دخترا باید رنگ خاصی باشه که یادم نیست ولی احتمالا ابی نیلی بود
سگ وحشی هم حیوناتو ول بده بیرون میاد گازشون بگیره که باید فراریش بدی و بهتر تو سال دوم سوم ببینش تا چیز مهمی نیست
اکثر دموهارو تو سایت میتونید پیدا کنید