اینترنتم قطع شد و لانچر به هم ریخت کلا
الان که دوباره استارت کردم تو scannig فایل مونده
چقدر دیگه باید وایسم؟
ممکنه کلا دیگه نره جلو ؟:n02:
درست شد ولی با سرعت بیشتر از 40 تا نمیکشه :n04:
Printable View
اینترنتم قطع شد و لانچر به هم ریخت کلا
الان که دوباره استارت کردم تو scannig فایل مونده
چقدر دیگه باید وایسم؟
ممکنه کلا دیگه نره جلو ؟:n02:
درست شد ولی با سرعت بیشتر از 40 تا نمیکشه :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چی آروومه من چقدر بدبختم :n21::n21::n21:
skin کلا اضافه نشده یا unavalibale?نقل قول:
برو کلاهتو بنداز بالا که داری با سرعت 40 دنلود میکنی. مال من با سرعت 4-6 داره آپدیت میشه!
وضعیت عادیه صبح زود که من دانلود گزاشتم با حداکثر سرعت اینترنتم دانلود میشد یهو تو 99 درصد timeout شد (تو 1.5 ساعت)اینترنت بعدش که گزاشتم دانلود با 5 کیلو بایت داره دانلود میشه هنوز هم ادامه داره.مشکل فقط اینترنت ما نیست ساعت های اولیه همیشه سرعت بهتره برای up کردن.
سلام
دیگه تو صفحه لودینگ پینگ دیگران رو نشون نمیده و فقط پینگ خودت رو میبینی پینگ هم تا بالای 200 سبزه فکر کنم یه کارایی کردن که با پینگ 300 هم بشه راحت بازی کرد.برای من که حول و حوش 200 همش سبزه تا حالا زرد نشده که ببینم تا چه پینگی سبزه.قبلا تا 110 سبز بود بعدش زرد میشد.
آقا یکی من یهو شد 918 mb مجبور شدم دوباره از 320 mb شروع کنم:n07::n07:
کلا تا 366 برای من رفت ولی مشکلی احساس نکردم یه 8 دست رفتم
من تمام سرعت تونستم بگیرم حول 100 تا 200 Kb میداد
ماله من 1ساعته تو Applying patches مونده تازه دانلودمم تموم شده:n21:
نه بابا یعنی میشه با پینگ بالا راحت بازی کرد :n04::n04::n04:؟
محتوای مخفی: تست هوش!:n02:می تونی همشونو حدس بزنید کیه؟عمرا بدونید سومیه کیه از راست(پایینیه)!
محتوای مخفی: پ.ن
برو بچز محترم هرکی میخواد سرعت دانلودش مثل ماله من تا 326 بالا بره بهم بگه تا نرم افزاری رو که شخصا برا بالا بردن سرعت دانلود ازش استفاده کردم با لینک دانلود براتون بزارم:n02::n09::n10:نقل قول:
در ضمن این دختره احتمالا آکالی نیس؟
پارتی داری آتیش پاره؟ :n02: به ما بگو خب! :n19:
نه دیگه پینگ دشمن ها نشون داده نمی شهنقل قول:
سلام
دیگه تو صفحه لودینگ پینگ دیگران رو نشون نمیده و فقط پینگ خودت رو میبینی پینگ هم تا بالای 200 سبزه فکر کنم یه کارایی کردن که با پینگ 300 هم بشه راحت بازی کرد.برای من که حول و حوش 200 همش سبزه تا حالا زرد نشده که ببینم تا چه پینگی سبزه.قبلا تا 110 سبز بود بعدش زرد میشد.
اونم فقط رنگش سبز شده فرقی نداره
توی بازی 200 نارنجی ه
بابا نابود این اینترنت 2 ثانیه میگیره با سرعت 5 کیلوبایت حداکثرش میره 9 اونم با معجزه. تازه ای کاش هی با 9 کیلو بایت دانلود میکرد کلا هیچی نمیگیره برای یکی دو دقیقه بعد چند کیلو بایت دانلود میکنه دوباره میره تو حالت چرت زدن:n03:
بستگی داره که سرعتت رو چند بسته باشهنقل قول:
اگه سرعت خط کم باشه که نمیشه بالا برد
حالا نرم افزارت چیه ؟ net balancer نیست ؟:n02:
برا من 3 مگ مونده
سر منم همین بلا اومد :n02: همش 68mg دیگه مونده بود :n14: الان کلا از اول داره step 2 رو دانلود میکنه :n28:نقل قول:
یعنی میخوای بگی پچو دانلود کردی دل مارو آب کنی :n02: بابا خوش به حالت در رفتی :n02:نقل قول:
میگم 1 کلکی زدی :n02:نقل قول:
lux میباشد :n08::n08::n08:نگاه چقدر شبیشه:n02:
ای بابا آدم نمیتونه با شکم خالی با لول حال کنه رفت تا بعد ماه رمضون:n08::n16:
نه برا من از اول نرفتنقل قول:
اما به هر حال تموم شد
ذلیل مرده می شد تو یه ساعت تموم شه
اما بیشتر از 40 سرعت نرفت
آقا من یه اشتباهی کردم:
lol رو پاک کردم (آپدیتش گیر کرده بود و جلو نمیرفت) بعد اومدم از رو بکآپ دوباره Extract کنم دیدم فایل بکآپم نیست :n04:
رفتم از اول با پکیج رسمی Riot نصب کنم دیدم بعد از نصب موقع ورود به لانچر روی لوگو lol گیر میکنه :n24:
یه بنده خدا ، یه مسلمون ، بازی رو با پچ 3.9 آپدیت کنه بعد آپلود کنه من بتونم دانلود کنم،
خدا خیرتون بده، منتظرم.
تمام راه ها رو هم امتحان کردم فایده نداشته.
بنده از نرم افزار پينت استفاده کردم راستيتش نتونستم لينک دانلودشو پيدا کنم ولي فک کنم ويندوز اکثرتون اين نرم افزارو به صورت پيشفرض داره:n02::n02::n02: و اما طرز استفاده:
فقط کافيه سرعت دانلودتونو پاک کرده و سرعت دانلود دلخواه مورد نظر خود را با مهارت تمام طوري که مو لا درزش نره و هيشکي متوجه نشه به جاش بنويسين!:n02:
نه واقعا شما چي فک کردين؟ نه واقعا فک کردين من دارم از کره جنوبي نت ميگيرم؟:n07:
عجيبهههههه! چرا هيشکي وقتي سرعت دانلودمو ديد کف نکرد؟:n04::n04:ها؟ها؟ها؟ چرا حداقل يکي نيومد بگه چطوري با اين سرعت دانلود ميکني که من کلي بخندم!
نه بازم واقعا شما چي با خودتون فک کردين؟نه واقعا به نظرتون ميشه با يه نرم افزار کاري کرد که اين نت صابمرده ييهويي باسرعت 326 lol رو آپديت کنه!
خدا بگم چيکار کنه اين مخابرات خراب شده رو که باعث شده اينجوري توهم بزنين:n02::n02::n02::n02:
اين هم سرعت واقعي دانلودم::n28::n30::n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40؟؟؟؟؟؟؟:n02: برو نذری بده ماله من بیشتر از 9 نمیشه :n02:نقل قول:
الان یعنی اگه من chang region بدم از امریکا بیام اروپا اگه تو امریکا لول ام 13 باشه تو اروپا هم لول ام 13 هست ؟؟ مگه میشه ؟؟:n13:
فحش میدی :n02: 3.4 گیگ رو کجا آپ کنیم اونم با سرعت ذغالی ما:n02: میدونی چقدر طول میکشه :n02: تنها راش اینه به هم شهریت بگی بریزه تو فلش بده بهتنقل قول:
5 امی از راست lux نه این :n02:نقل قول:
من میگم دیگه,اون عکس فتوشاپ بود اقا فتوشاپ:n02:نقل قول:
خواستم تورو محک بزنم:n02: من که میدونم jarvan هست اصلا شک نکن :n02:نقل قول:
میشه یکم سریع تر به موضوع من رسیدگی کنید چون میخوام از همین الان شروع کنم :n27:
پنجمی از راست Janna هستا زیر دستشو نگا :n02:نقل قول:
باورتو میشه ساعت9صبح گذاشتم آپ شه الان20:36 دقیقه 40 mb مونده:n28:
دادا بزار یه موقع دیگه ترول کننقل قول:
میشه یکم سریع تر به موضوع من رسیدگی کنید چون میخوام از همین الان شروع کنم :n27:
الان هرکی به یه نحوی اعصابش ریخته بهم
این اسکین نیومد
عجبا
... تو فقر و بی کسی
کسی نمیخواد جواب منو بده !؟:n04::n03::n27:
جواب تو اصلا چه ربطی من به سوال من داشت !؟؟
من میگم که الان من توی سرور امریکا لول 13 هستم.حالا اگه بخوام chang region بدم دوباره باید از lvl 1 شروع کنم ؟؟:n13:
اگه بخوای میتونی ریجنا تغییر بدی اما نیاز ب rpداره یعنی باید پول خرج کنید ک واسه accلول 13 نمیرزه ب نظر مننقل قول:
من الان ping ام تو امریکا 300 به بالاست.:n30:
وضع ping ها تو اروپا چجوریه ؟؟
اصن چرا تو آمریکا acc ساختی؟مگه ما شونصد بار فقط برا تو یکی توضیح ندادیم وضعیت سرورا رو؟همین من مگه بت نگفته بودم پینگ تو آمریکا بالاس؟نقل قول:
اگه chang region کنی لولت تغییری نمیکنه ولی باید rp بدی و شایدم مجبور شی اسم اکانتتو عوض کنی.
آقا این لول چرا آپدیت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟:n27: داره گریم در میاد!:n28: آقا حالا راس راسی نرم افزاری به غیر Paint برا افزایش سرعت آپدیت ندارین؟:n02::n02::n02: