احتمالا مشکل از سایته! بعید میدونم آپلود باز، با ایران مشکلی داشته باشه...نقل قول:
راستی سرعت شبانه یک مگ شما 250 ه؟ هفته پیش خود کرانی تو دفتر میگفت شبانه ما همون سرویسیه که خریدین! میخواستم سرعت دو مگ محدود رو تو شب بپرسم
Printable View
احتمالا مشکل از سایته! بعید میدونم آپلود باز، با ایران مشکلی داشته باشه...نقل قول:
راستی سرعت شبانه یک مگ شما 250 ه؟ هفته پیش خود کرانی تو دفتر میگفت شبانه ما همون سرویسیه که خریدین! میخواستم سرعت دو مگ محدود رو تو شب بپرسم
محدود دارم!!!نقل قول:
با اینکه به شما هیچ ربطی نداره که من از چه شرکتی نت میگیرم امانقل قول:
تو که این همه زحمت کشیدی صفحه خوندی، یکم با دقت میخوندی، یک خط صبانت هم دارم....
همین الان هم دارم میگم! من از این وضع که با 3-4 دانلود همزمان به ماکس سرعت برسی ناراضیم! کارای مربوط به پینگم رو صبانت راه میندازه
این سرعت واسه 1 مگ که خیلی پایینه!!!نقل قول:
داداش نمیدونی سرعت دانلود 2مگ مخابرات چنده در حالت ماکس(شبها و روزا)؟
کی حسابگر داره اینجا؟
ساعت 10 تا 12 شب دچار مشکل نمیشه خط؟:n23:
امروز که چند ساعتی مشکل داشت ولی همیشه بین 250 تا 270 ثابته.عکس پایین رو ببین.همه چی رو نشون میده.توی سه ساعت و 25 دقیقه 3گیگ و 170 مگ گرفته :n11:نقل قول:
با سرویس 1مگ من شبا سرعت دانلود کمتر از 260 نداشتم تا حالا، بعضی شبا با 450 هم دانلود داشتم.نقل قول:
ولی الان 2شبه که با هیپ فایل و اپلودباز مشکل دارم فکر میکنم مشکل از خوده سابتها یا اکانت باشه.
من که مشکلی نداشتم توی این ساعتها هم سرعت عادیه.نقل قول:
همین حالا هم یه لحظه تست کردم تک فایل 250دانلود کرد با دانلود منیجر هم 450 بود.
نقل قول:
یه دوره دو مگ بگیر! با این وضع احتمالا رنج 350 باشه!!!!
پ.ن: فکر نمیکردم کرانی اینقدر پیره!!!!! در راه تامین اینترنت پیر شده :دی یادش بخیر یه زمانی کارت حسابگر بهترین کارت کرمانشاه بود
اره دوره بعد 2مگ میگریمنقل قول:
کلا 2مگ حتی سرعتش بیشتر هم نباشه بصرفه تره، چون 2مگ با 5گیگ حجم میشه 29تومن ولی 1مگ با 2گیگ حجم میشه 19تومن.....همینجوریش سرعتش هم بیشتر نباشه 3تومن به نفعه حالا سرعتش بیشتر باشه که بهتر.
اره خداییش اون کارتای 20ساعته 3روزه خیلی حال میداد.
نه منظورم اینه تو این ساعت ها بعضی وقتا مجبورم میشم هر 5 مین یه بار دی سی کنم چون کلا خط انگار بلاک شده و میشه تایم اوت همشنقل قول:
نه من همچین مشکلی نداشتم هر چند من فقط وبگردی دارم و زیاد دقت نکردم به تایم اوت و پینگ ولی مشکل خاصی حس نکردم.نقل قول:
فقط بعضی وقتا کلا دیسی میشه بعد چند دقیقه درست میشه که البته چند روزه این مشکل نبوده.
من یه مشکل دیگه دارم بعضی وقتا کلا دیسی میشم در حالی که چراغ اینترنت روشنه ولی سیستم رو ریستارت که میکنم درست میشه در حالی که با خاموش و روشن کردن مودم درست نمیشه.
نمیدونم مشکل از سیستم منه یا از خط.
رو pppeo تنظیم شده خطت ؟ یا خودت با کانکشن وصل میشی؟نقل قول:
منم تا حالا چند دفعه خود به خود dc شدم بعد 10-15 دقیقه وصل شده...نقل قول:
خدا کنه این مشکل شایع نشه!!!! مخابرات این یه اشکال رو نداشت!!!!!!
نقل قول:روی pppeo مودم ست شده.نقل قول:
جالب اینه که با ریستارت کردن سیستم وصل میشه دوباره ولی اگه منتظر وایسایی چند دقیقه طول میکشه خودش وصل میشه.
یه چیز دیگه فهمیدم اگه چندتا فایل پرسرعت باهم بزاری دانلود شبا هم تا 450 500 سرعت دانلود میشه........دیشب از 2تا6صبح 5گیگ دانلود داشتم.
البته دون استریم 4مگ بیشتر نیست بعید نیست اگه دون استریم بیشنر باشه حتی از این هم بیشتر بشه سرعت.
کرانی بفهمه سکته رو زده :دی
450 سرعت شب؟!؟''؟ عالیه
گراف دانلود داره مگه؟
450 میشه ساعتی 1600-1700 مگ حدودا!
حالا مخابرات بیاد بگه تنها شرکتیه که افت شب نداره!!!!!
دوستان کسی جدیدا از صبانت رانژه کرده؟ user جدید، doata rate down خطش چنده؟
توی پنل کاربری ریز مصرف داره که چقدر دانلود و اپلود داشتی توی هر بار اتصال، ولی گراف لحظه ای سرعت نداره.
ولی خب من از netbalancer نگاه میکنم دقیقا توی لحظه مشخصه چقدر داری استفاده میکنی.
البته نمیدونم این یه چیز ثابت باشه که همیشه این حالت اتفاق بیفته ولی چندین شب برام اتفاق افتاده که سرعت همون 450 بود مثل دیشب که 4فایل همزمان گذاشتم واسه دانلود.
من 2 روز مونده نتم تموم شه به نظرتون چیکار کنم الانی 256 نامحدود حسابگر ماهی 40 دارم میدم سرعت 35 کیلوبایت میده ولی با همین 40 تومن مخابرات 1 به 5 هم میتونم بگیرم که سرعتش بیشتره .
برم مخابرات یا همین حسابگر بمونم؟میگن مخابرات قطعی زیاد داره
والله ما که میخوایم بیایم حسابگر حالا نمیدونم اگه دوست داشتی بیا مخابرات:n19:نقل قول:
بستگی به نوع مصرف داره که چطور مصرفی داری.نقل قول:
منم همیشه نامحدود داشتم ولی الان دیگه با این وضعیت قیمت دارم محدود میگیرم.
به نظرم اگه بتونی محدود برداری همین حسابگر بهتره.
ولی اگه نامحدود میخوای میگن صبا و پارس الان خوبه ولی مخابرات وضعیتش داغونه.
صبانت اصلا نامحدود نداره! ( حداقل تا همین 10 بهمن )نقل قول:
اما یه جور نامحدود 128 رو 1 مگ تا 15 گیگ گذاشته.... فکر کنم تو تهران فقط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب گیری افتادیم از دست این مخابرات!
SNR دم در و یا همون ورودی منزل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا نخواستیم! همون پورت قبلی خودمونو بدید!!!
جالب اینجاست قبل تعوض پورت data همین 2300 بود که کارشناسان محترم زحمت مرمت SNR خط منو کشیدن!!!!!
دو تا خط تو یه ساختمون هر دو از این مخابرات خراب شده یکی اینه یکی دیگه 28! (همسایه)
اینا هیچی!
خط صبانت هم سالمه
نمیدونم والا من زیاد درباره شرکتها اطلاعات ندارم، گفتمم که میگننقل قول:
الیته فکر کنم اسیاتک بود نامحدود نقره ای و برنزی داشت من با صبانت اشتباه گرفتم.
الان پینگ تو بازی با مخابرات 2350 بود و صبانت 370
تو سرور ایرانی مخابرات 500-1300 صبانت زیر 50
ویرایش: سرور خارجی 9000 به بالا! حتی چت هم نمیشه....
سـلام دوسـتان.
بـالاخره هـمین 1 سـاعت پـیش نتـم وصـل شـد ... .
امـا پـینگ خیـلی timed out داره.
راسـتی سـرعت دانـلود 512 مـحدود بـاید چـند باشـه [مخـابرات] ؟؟!.
الان از چنـدتا سـرور مخـتلف تـست کـردم ... بـا IDM سـرعت از 35-40 بـالاتر نمـیرفت ):!.
مـوفق باشـید.
مخابرات فعلا همینهنقل قول:
اعصاب خورد کنه
خیر سرشون می خواستن stm1 جدید نصب کنن که فعلا ....
بنابراین فعلا باید تحمل کنی
اما من حتی یه تایم اوت هم ندارم:n07:
سـلام.نقل قول:
فـکر کنـم 512 بایـد بـا 120-140 دانلـود کنـه !
فـعلا کـه وضعـیت خـرابـه و مـنم بـا 10 کانـکشـن سـرعـتم 60 عـه [1024 مـخابـرات]!
تـک کانـکشـن کـه بـه 10 هـم نمـیرسـه !
مـوفق باشـید.
محـسن جـان مـگه شـما از مـخابرات نـت نـداری ؟؟!.نقل قول:
هـی وای ... .نقل قول:
پـس احتـمالا بـه خـاطر ایـن چـندروز هـست ... فـقط خـدا کـنه بـعد از بیـست و پنـجم اوضـاع کـمی بـهتر شـه!.
[دمـت گـرم عـمو سـجاد, داشتیم ؟؟:n02:].
الان 512 نامحدود مخابرات 60 تا سرعت دانلود میده؟؟؟
بعد اسیاتک چطوره برای نامحدود؟
- مخابرات این روزا چش شده؟؟؟؟؟؟؟
- سرعت من دقیقا نصف شده!!!!!؟؟؟؟؟؟
- درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:n13:
من هنوز نمیدونم سرعت بعضی از بچه ها چرا نصف شده :n13: از دیروز تا الان 40 گیگ بلوری remux دانلود کردمنقل قول:
تا یه ماه پیش داشتمنقل قول:
ولی اونقد دق و دلی کشیدیم که تصمیم گرفتم بجای شکایت و پست دادن اینجا سرویسم رو عوض کنم
و الان فعلا اوضاع تو حسابگر خوبه
اما خوب سرویس گرونتره دیگه:n02:
امروز رفتم مخابرات ثبت نام کردم گفت حسابگر جمع اوری شد میایم نصب میکنیم فقط یک چیز جمع اوری چقدر طول میکشه؟بعد گفت هر وقت جمع اوری شد 2-3 روز بعد میایم نصب میکنیم.این 2-3 روز که میگن واقعا 2-3 روزه؟:n05:
وقتی میگن سرعت نصف شده، منظورشون با یه فایله ولی عکس هایی که شما گذاشتی با سه فایل همزمانه. واسه همه، سه فایل همزمان سرعت ماکس رو بدست میاره.نقل قول:
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
الان یعنی نامحدود حذفه؟
کجای دنیا اینترنت حجمیه ؟!!!!!!؟؟؟؟؟!!!
فکر کنم یعنی اینکه پولی که میدی بستگی به میزان دانلودت خواهد داشت!:eh:نقل قول:
مشکل حسابگر از ساعت 10 تا 12 شبه که فعلا حل نشده:n29:
چه مشکلی؟ پینگ من 180 است و سرعت دانلود هم افت نداشته تا حالا!!!!نقل قول:
تایم اوت دارهنقل قول:
یعنی یه مدتی اگه پینگ بگیری تو فواصلی تایم اوت میره بالا
خودشون هم قبول کردن که تو این ساعات افت کیفیت هست
گفتن مربوط به خارج از کشوره و برطرف میشه