تو مركز ما 1 مگ با با 2 گيگ ترافيك رو ميده ماهي 20 تومن
به نظرتون خوبه ؟ 1 مگ واقعي هست ؟
منظورم اينه كه 300 400 كيلو ميشه دانلود كرد يا دانلود به مراتب كمتري داره ؟
Printable View
تو مركز ما 1 مگ با با 2 گيگ ترافيك رو ميده ماهي 20 تومن
به نظرتون خوبه ؟ 1 مگ واقعي هست ؟
منظورم اينه كه 300 400 كيلو ميشه دانلود كرد يا دانلود به مراتب كمتري داره ؟
هیچ اعتباری به این روش نیست بعضی مواقع کم می کنند بعضی مواقع خیر اگر ترافیکتون کمه به ریسکش نمیارزه واسه همین هر کس از من میپرسه میگم 1 تا 6 رایگانه.نقل قول:
این سرعت به مگابیت هست هر 1 مگابیت 1024 کیلوبیت هستش که باید به 8 تقسیم بشه تا بشه کیلوبایت برای 1 مگ میشه 128 کیلوبایت بر ثانیه ولی تو پارس سرعتها تا 2 مگ باز گذاشته میشه و تا 220 کیلوبایت بر ثانیه می تونید دانلود داشته باشید.نقل قول:
خب اين كه كيلو بيت رو تقسيم بر 8 كني كيلو بايت ميشه كاملا واضحه چون هر ٨ بيت يه بايت ميشهنقل قول:
من يه چيز رو تو پارس آنلاين نميفهمم و اونم اين رو 1 مگ بسته شده يا رو 2 مگ بسته شدست
اصلا فرقي بين 1 مگ با 128 تو پارس چيه ؟ منظورم از نظر سرعت هست
دیشب افتضاح بود 5/1 گیگ کمتر از همیشه گرفت:13:دانلودم 5/3 گیگ بود دیشب! نیم ساعت که کلا" سرعت افتضاح بود
این امروز اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما هم اومده؟ :41:
نکنه میخوان ساعت شبانه رو دقیق کنن؟
خدا کنه سرعت شبانه رو حداقل افزایش بده
اصلا فرقي بين 128 و 256 1 مگ هست وقتي سرعت تا 2 مگ باز ا ؟نقل قول:
دوستان !
یه سوال میخوام از پارس آنلاین توی مرکز شهید چمران ، سرویس بگیرم !
به نظرتون کدوم سرویسش بهتره ؟
و اینکه مودم رو از خودشون بخرم یا اینکه موردی برم از بیرون بگیرم ؟(از همینایی که توی سایت معرفی کرده ؟
از بین اینا کدوم بهتره ؟
POL-256-20G
POL-256-8G
POL-512-10G
سرعت مناسبی هم داشته باشه !
ممنون از دوستان
شما پویان صادقی خودمون نیستی؟نقل قول:
بستگی به خودتون داره فکر کنم 256 8 گیگ واسه وبگردی خوب باشه حجمش بین 256 و 512 هم تو روز سرعتش زیاد فرقی نداره 180 واسه 256 و 220 واسه 512 .
مودم رو هم خودتون بگیرید به صرفه تر هست البته اگر گیر ندهند که مودم رو از خودمون بگیر .
دوستان كسي ميدونه سرعت 1 مگ برا دانلود تو روزانه و شبانه چنده ؟
الف نداره !!نقل قول:
پس 256 بگیرم !
مودم مورد تایید شرکت چی خوبه ؟
کسی جواب منو نمیخواد بده؟؟؟؟
من الان 256 گرفتم ولی سرعت از 70 بالاتر نمیره ، جریان چیه؟
چیکار باید بکنم؟
دعا :10:نقل قول:
تو تنظیمات مودم نگاه کن بببین روی چند بستن سرویستو
شاید مشکل از مرکز مخابراتهنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی
256 بگیر. اصلا بحث تایید نیست به زور می خوان مودم بفروشند .ولی مودم های زاکسل اسوس سیمفونی رو تایید می کنند.می تونید تماس بگیرید تا مطمئن بشید.نقل قول:
شما کدوم شهر هستید؟ شاید خط شما مشکل داره. مودمتون چیه ؟ Down Stream روی چند بسته شده؟نقل قول:
آقا اينجا اين همه آدم از پارس سرويس گرفتن يكي نيست اين جريان رو 1 مگ بستن و 2 مگ بستن رو توضيح بده ؟
سرعت معمولي دانلود 128 256 512 1024 رو خواهشا اگر ميدونيد بگين خواهشا
خب من الان توی تنظیمات مودم هستم ، کجاشو باید نگاه کنم ، چیشو باید نگاه کنم؟نقل قول:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
شما کدوم شهر هستید؟ شاید خط شما مشکل داره. مودمتون چیه ؟ Down Stream روی چند بسته شده؟[/QUOTE]
فسا ، من دوماه پیش با 128 ، سرعتم روی 140 بود...
من میخوام مودم adsl از پارس آنلاین بگیرم
خودشون می گن ما فقط talent داریم و مودم های دیگه برای فروش نداریم
به نظرتون من مودم asus g31 از بیرون بگیرم بهتره یا talent از خودشون
اگر از 1 به بعد از 70 بالاتر نميره كه طبيعيه!نقل قول:
ولي اگه تو روز اينطوره بايد ببينيد burst رو چند براتون بستن.از تنظيمات مودم ميشه اين مقدار رو فهميد.اگه نتونستيد پيدا كنيد زنگ بزنيد پشتيبانيي بپرسيد.از طرفي بستگي به منطقه مخابراتي شما هم داره.(كه شلوغه يا خلوت!)
كلا هر چي پهناي باند بيشتر بهتر.ولي ظاهرا همه burst ها رو روي 2 مگ ميبندن.كه در اين صورت تفاوت سرعت آنچناني ديده نميشه.در مورد ترافيك بستگي به خودتون داره.مثلا اگه اهل دانلود هستيد خب طبيعتا بايد ترافيك بيشتري بگيريد.در مورد مودم هم از خودشون نگيريد بهتره.من مودم tp link td 8811 دارم.خوب جواب ميده و مشكلي نداره.(البته من مركز شهيد چمران نيستم.) ولي فكر ميكنم اين مودما خوب جواب بده.نقل قول:
جريان 2 مگ بستن و 1 مگ بستن burst مربوط به منطقه مخابراتي ميشه.بعضي مناطق 1 مگ ميزارن بعضي مناطق 2 مگ.بستگي به مخابرت منطقه داره.براي اينكه بفهميد سرعت استاندارد هر پهناي باندي چقدر هست كافيه مقدار پهناي باند رو تقسيم بر 8 كنيد.سرعت استاندارد بدست مياد.مثلا برا پهناي باند 1 مگ سرعت استاندارد 128 هست.نقل قول:
ولي با وجود burst سرعت دانلود از سرعت استاندارد بيشتر ميره.مثلا شما ممكنه پهناي باند 1 مگ بخريد ولي با سرعت 200 دانلود كنيد!
باشه پس هر وقت تونستید اسکنش کنید بزارید ممنون میشیم، فقط الان اگه لطف کنید قیمت 3 ماهه 256 با 9 یا 10 گیگ ترافیک رو بدید.ممنوننقل قول:
ساعت رایگان پارس انلاین بیشتر شده؟
من امروز از 7 صبح تا 8 حدود 500 مگ دانلود داشتم ولی حتی 1 مگ هم از حجم کم نشدش!!!
256نقل قول:
با 6 گیگ 28000
با 24 گیگ 94000
بینابین نداره ! :31:
تو روز با 128 تا 140 با 256 تا 180 و با 512 به بالا تا 220 کیلوبایت بر ثانیه میشه دانلود کرد. تو شب هم هر چی سرعت سرویست بالاتر باشه بیشتر می تونی دانلود کنی ولی رنج ثابتی نداره.نقل قول:
فسا ، من دوماه پیش با 128 ، سرعتم روی 140 بود...[/QUOTE]نقل قول:
DOWN STREAM رو نگاه کنید. ببینید عددش چنده؟
نقل قول:
این مطلب بایداز طرف چند نفر تایید بشه و مورد تست قرار بگیره چون یکبار پیش اومد که تا ساعت 10 هم کم نکرد از ترافیک
DOWN STREAM رو نگاه کنید. ببینید عددش چنده؟[/QUOTE]نقل قول:
SNR Margin: 20.5
Line Attenuation: 8.0
Data Rate : 2048
برای کسی نیومده؟نقل قول:
SNR Margin: 20.5نقل قول:
Data Rate : 2048[/QUOTE]
اینا هیچ کدوم down stream نیست!
down stream برای همه روی 2048 بسته میشه معمولا ولی سرعت 128 تو بیشتر جاها از 140 بالاتر نمیره .
اینا هیچ کدوم down stream نیست![/QUOTE]نقل قول:
Data Rate همون داون استریم هستش.
ظاهرا براتون روي 2 مگ بستن.
ظاهرا براتون روي 2 مگ بستن.[/QUOTE]نقل قول:
خب کلاً دلیل پایین اومدن سرعتم یعنی همینه؟:19:
امروز هم 7 تا 8 رایگان بودش ولی مسخره اینکه 6 تا 7 رایگان نبودش!!!نقل قول:
[/QUOTE]خب کلاً دلیل پایین اومدن سرعتم یعنی همینه؟:19:[/QUOTE]
نه.بايستي بيشتر از 70 دانلود ميكرديد! وقتي burst شما روي 2 مگ بسته شده بايستي سرعت شما به 200 هم برسه!!!! ممكنه خط شما نويز داشته باشه.اسپليتر نصب كرديد؟
ميتونيد زنگ بزنيد پشتيباني براتون نويز خط رو چك كنند.
یک عکس از گزارش کارکردتون قرار بدیدنقل قول:
برای من فرقی نکرده همچنان 12.30 تا 7 رایگان هست
هفته پیش دانلود من از ساعت 7 گذشت نزدیک 350 مگ از ترافیکم کم شد.
دوستان به این ساعت 6 تا 7 اعتمادی نیست!!
حواستون باشه!
من از 1 تا6:55 گزاشتم واسه دانلود ولی 67 مگ کم کرده !!
من جدیدا پارس آنلاین ثبت نام کردم
مودم dlink با پارس آنلاین سازگاره؟
دوست عزیزنقل قول:
سرویس شما چیه ؟؟؟
من از موقعی که اومدم پارس آنلاین تا الان نتونستم یک شب بیشتر از 600 مگ دانلود رایگان داشته باشم . بخدا شاتل که بودم ، 2 مگ میگرفتم ، ماهی 20 تومن میادم ولی در 30 روز حداقل 50 گیگ دانلود رایگان ، فقط از تورنت داشتم . البته اینو بگم که شاتل این اواخر خیلی دزدی هاش زیاد شده بود که من ازش جدا شدم . ( تا من قراردادم رو فسخ کردم ، اطلاعیه داد که ساعات رایگان رو 1 ساعت اضافه میکنیم !!! یعنی 1 تا 8 صبح .:41: )
خیلی اینجوری بده!! فکر میکنم خیلی ها هستند که توی 3ماه 6 گیگ براشون کمه ولی از اون طرفم 24 گیگ خیلی زیاد! اگه به قیمت هاشونم نگاه کنید فاصله خیلی زیاد هست!:question:نقل قول:
بله هر مودمی با هر شرکتی سازگاره . این عدم سازگاری سیاست بخش فروش اون شرکت برای فروختن مودم های خودشون هست.نقل قول: