دوستان چه شرکتی بیشترین سرعت شبانه رو ارائه میده؟
Printable View
دوستان چه شرکتی بیشترین سرعت شبانه رو ارائه میده؟
مخابرات بیشترین سرعت را میده ولی فعلا طرحاش بدون شبانس!!!نقل قول:
در صورت مصرف به قول خودشان غیر منصفانه سرعت کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
البته در سرویس های نا محدود.
دوستان ثبت نام طرح جدید تا کی مهلت داره؟
از 2020 بپرس.نقل قول:
من پایه هستم...ولی قیمت ها چجوریه؟ تا کی مهلت داره؟نقل قول:
دوستان یکی کامل توضیح بده این طرح جدید اشنای اول چطوره؟
شبانه رایگان داره؟
کدوم طرحش برای افراد کم مصرف بهتره
تو این طرحا سرعت محدود میشه یا مثل طرح زرین سرعت دانلود خیلی خوب اما شبانه نداره و قیمت ۱ گیگ هم زیاده و به صرفه نیست
ممنون یکی بیاد کامل نظر و توضیح بذه
دوستان منم چهارشنبه می خوام برم مخابرات دروازه تهران ساعت ۱۲ ظهر هر کی تونست ۱۲ اونجا باشه بلخره یه صحبتی بکنیم
فکر نکنم کلا این کار جواب بده پارسالم همین کارو کردیم ما با چند نفر دیگه جواب نداد که نداد
وقتشو گفتند وقت داره حالا حالاها. خودشون میدونن طرح خاصی نیست که بخوان زمان محدود بذارن براش.
یه چیز دیگه هم تازه فهمیدم. گفتند باید یکساله قرار داد ببندید اگرم وسطش کنسل کنید باقی ماههای مانده ماهی ده هزار تومن خسارت باید بدین! رو که نیست سنگ پا قزوینن! اگرم مودم رایگان گرفته باشی و کنسل کنی باز هم ماهی ده تومن هم پول مودمو باید بدیشون!
یحتمل اون خودروی لیفان هم باید پولشو بدیم! همینه دیگه قانون نیست تو مملکت. وقتی گوشت نیست چغندر سالاره دیگه..
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
لینک زیر طرح آشنای اولنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات دروازه تهران فایده ای نداره باید بری ولیعصر.نقل قول:
خب اگر اینترنت رایگان شبانه نداره پس چه لزومی داره که بریم سراغ این طرح ها؟نقل قول:
اینترنت مخابرات کاملا بستگی به منطقه داره ! مثلا من از سرویسم ناراضی بودم در صورتی که یکی از دوستام از سرویس خیلی راضی بود.
منم همینو گفتم بهشون. خودشونم نمیدونن این چه طرحیه!نقل قول:
این طرح نوروزی نامحدود نداره؟
نه فقط تهران و چند شهر دیگه نامحدود دارن.
متاسفم برای مخابرات اصفهان که در هر زمینه ای عقب مانده.
من الان سرعت 2 مگ دارم از خود مخابرات ! رفتم میگم این طرح جدید و میخوام با سرعت 2 مگ ! میگه رو خط شما فقط میشه 1 مگ داد ! بیشتر نمیشه داد
این دیگه چه وعضشه ؟سرعت دانلود من الان رو 200 هست !
عقب نیست..خودشون می خوان که اینطوری باشه...اینطوری بیش تر پول مردم رو می خورن! اینا همه دست بخش خصوصی هست و خوب دارن کاسبی می کنن!نقل قول:
دوستان خبری نشد از این شبانه ؟
نه خبری نیست.نقل قول:
من شکایت کردم تنظیم مقررات.
آفرین..نقل قول:
چجوری؟
برو به این سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد قسمت ثبت شکایت.
میتونی متن ارسالیت رو بذاری؟نقل قول:
شما مراحل را برو بعد هم مشکلت رابنویس کاری نداره.نقل قول:
سرویسم افتضاح بود بدتر هم شده اصلا سرعت ندارم همه چی داغون دستشون درد نکنه امیدوارم امسال ما DLC ها از انحصار این مخابرات در بیایم ...
دوباره افتادیم روی مسیرآذربایجان ... و دوباره وضع ریـده شد.:n27:
الان با فیلتر شکن فقط سایت باز میشه اونم بزور.دانلودم که تعطیل
خیلی خیلی افتضاح شده همین سایت رو هم به زور باز کرد 2 روزه اینجور شده برای شما هم همین جوره؟
دقیقا سرعتش شده مثل اینترنت ایرانسل! به کیلو بیت که برسه ذوق مرگ میشیمنقل قول:
سلام به بچه هاي اصفهان
اگه ميخواين وضعيت اينترنت مخابرات اصفهان خوب بشه يه راه حل داره که الان موقشه و راه حل اينه که تا ميتونيين در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مخابرات اصفهان شکايت کنيين
چون که الان رئيس مخابرات اصفهان زير زربين قرار گرفته بخاطر اينکه موقعي که ايشون که به نام اقاي حسين کشايي به سمت رئيس مخابرات رسيد مخابرات اصفهان در دصدر کشور
مقام اول را داشت ولي الان در صدر 27 قرار گرفته و سياست ايشون اينه که مشتري مداري ندارن و کارمند مداري و دور اطراف مداري دارن براي همين الان مخابرات اصفهان پکيده گله هم
والان ايشون زير زربين قرار گرفته چه از نظر کارمندان چه از نظر مخابرات مرکزي تهران فقط کافيه از مخابرات شکايت کنيد وايشون را شما هم زير زربين ببريد تا عوضش کنن يا ياد بگيره
مشتري مداري کنه من هم شکايت کردم از طريق سايت بالا و الان تمام مشکلاتم بر طرف شد در عرض يک هفته به اميد اينده بهتر و به شما هم توصيه ميشود که بعد از خواندن اين نامه به
دوستان خود هم بگوييد اين کار را انجام دهند و در سایت های دیگر هم این نامه رو پخش کنید تا زود تر به نتیجه برسیم
دوستان به غیر از اون دو تا تعرفه ای که صفحات قبل گذاشتید که البته توی سایت هم نیستش و باید حضوری بری مخابرات الان تست کردم یه تعرفه جدید به غیر از زرین) گذاشتن که مشابه اون تعرفه پرسرعت شرکتی هست قیمتاش هم بد نیست سرعتاش هم 5 مگ و 10 مگ هست
اون دو تا طرحی که صفحات قبلش گذاشته شده برا فعال سازیش باید حضوری رفت مخابرات و فقط تو سایت توضیحاتش گذاشته شده ولی این طرج جدید من جایی ندیدم براش توضیح درست و حسابی گذاشته باشن فقط میشه اینترنتی درخواست کرد
برا مشاهده طرح هم برید صفحه اصلی پنل بعدش برید قسمت لیست تعرفه ها شمارتون رو وارد کنید جستجو رو بزنید علاوه بر زرین این طرح رو نشون میده
من طرح کمپین سال قبلم چند روز دیگه تموم میشه نمیدونم همون رو تمدید کنم یا این طرح جدید رو بگیرم نوشته شبانه تا 99 درصد رایگان هست حالا چرا 99 درصد معلوم نیست و هیچ جا هم توضیحی ننوشتن
فعلا موندم چی بگیرم
اینم عکس از لیست تعرفه:
کلا دو تا تعرفه داره حالت اولش با مودم رایگان هست و فقط یکساله هست ولی حالت دومش بدون مودم هست در عوض 1 ماهه و 3 ماهه و 6 ماهه و یکساله داره:
1-حالت با مودم رایگان:
2-حالت بدون مودم:
2-1- مدت یکساله:
2-2- مدت 6 ماهه:
2-3- مدت 3 ماهه:
2-4- مدت 1 ماهه:
دیگه عکس از قسمت توضیحات 1 و 3 و 6 ماهه نزاشتم چون عین همون یکساله نوشته
فقط این وسط شبانه ها رو درست مشخص نکرده که چطوری هست توی مدل اول نوشته 90 درصد رایگان و توی دومی نوشته 99 درصد رایگان که خیلی معنی دار هست ترافیک اضافه هم ننوشته چقدر هست مضاف بر اینکه پول رو هم باید اول بدید و روی قبض نمیاد
اگه تکلیف شبانه رو مشخص کرده بود من حتما یکیش رو اتخاب میکردم ولی فعلا میترسم تو کتم کنن
سلام
کسی میدونه توی قسمت رزرو توی پنل اصلی برای شماره ی توزیع چی باید نوشت ؟
هیچی قبلا که قبض میدادن توی قبض نوشته بود الان باید بری یه جا قبض بگیری داخلش نوشته
آقا سرعت که داغونه-چیکار کنیم!؟
درست میشه یا نه!؟
این طرح های جدید داستانش چیه!؟
اینجا سرعت دانلود خوبه ولی صفحه باز کردن از دیال اپ بدتر هست انواع روش هم به کار زدم ولی بهتر نشد نمیدونم چرا درست نمیکنن
کثافت!!!
حالا که من ابرانسل خریدم طرح داد!!!
خب کسی زنگی چیزی نزده بهشون ببینه مشکل چیه!؟نقل قول:
و کی قراره درست بشه!؟
دانلود بخوره تو سرشون:-)
آخه وقتی شبانه نداره دانلود میخواهیم چیکار!؟
دلمون به همین سرعت صفحه خوش بودا!!!
99 درصد تخفیف؟!
لااله الا الله! اینا از هیچی نمیگذرن! مطمئنا اصلا تخفیفی در کار نیست وگرنه این یک درصد چیزی نمیشه. میخوان بعد اگر اعتراضی برای اتمام ترافیک بود به همین یک درصد ارجاع بدن.
اینا رو باید حضوری بریم؟ من مستاجرم. یکبار رفتم گفتند باید صاحبخونه بیاد. کسی میدونه چه باید کرد؟ من زن صاحبخونه رو چجوری بردارم ببرم مخابرات؟!
چجوری میشه اینترنتی طرح رو انتخاب کرد؟
یه چیز دیگه اینکه من تازگیا میرم توی پنلم میگه تا دقایقی دیگر اتوماتیک از سایت خارج میشوید! چشه؟
الان بخوایم این طرح جدیدرو ثبت نام کنیم چطوریه ؟از توی سامانه سرویس دهی که کاری نمیشه کرد. کسی میدونه ؟
رنگ ردم 2020 میگه 20 دقیقه دیگه نوبت من میشه.فکر کنم همه برای این طرح جدیده زنگ زدن
یه سوال دیگه . این شماره ی مشتری توی قسمت رزرو رو از کجا بیارم ؟
این سایت رو هم ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات ما پهنای باندش زیادی اومده سایت دانلود زده :|