دوستان من الان چند روز پيش 27000 تومان ريختم به حساب ايارنسل بعد يه بسته 1 گيگ شارژ كردم ديروز ديدم كه يكدفعه قطع شد و غلامت تعجب زرد اومد رو وايرلس بعد سايت رو باز كردم نياورد كه اعتبار شما تموم شده حالا نميدونم ايارنل قطع شده يا تموم شده؟؟؟ از كجا بدونم اعتبار تموم شده يا نه؟ كجاش ميزنه؟ از كجا بدونم چند تا بسته افزايشي تو 1 ماه خريدم؟؟؟ آخه طراحي اين پنل كاري داره براشون ايتم هاي مورد نياز رو قررا بدن با محيط ساده. در ضمن تو عكس نگاه كنيد حساب من 13 هزار تومان پول توشه اگه بسته افزايشي تموم به مگه نبايد قطع بشه همينطور از پول حساب استفاده نكنه؟؟؟ الان پول شارژ ماه بعد رو استفاده كرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من با اينترنت 3 مگابيت محل كارم ميخوام يه پست بزارم 100 دفعه ريفرش كردم كلا وضع اينترنت كلي خرابه و نسبت به adsl وايمكس قطعي نداشته اين مدت
همه جاي دنيا با اينترنت 3 جي و 4 جي استفاده ميكنند و بهترين امكانات و سرعت رو دارند ما هنوز اندرخم يه كوچه هستيم و ادعاي دولت الكترونيك هم ميكنيم. ببين چيه كه وايمكس كه از دور خارج شده براي ما شده اينترنت پيشرفته با هزينه گزاف بعد ADSL كه ديگه فسيل شده هنوز استفاده ميكنيم. وقتي يه سيم كارت داشته باشي كه سرعت واقعي ارائه بده چه نيازي به اينترنت وايمكس و adsl و غيره هستش؟؟؟