باز بي جواب موندنقل قول:
Printable View
باز بي جواب موندنقل قول:
واقعا لذت بردم از تي وي درجه يك VT30 اگر اشتباه نكنم تا پكيج SIB فوكال و آمپ دنون همگي انتخاب يك حرفه اي ميتونه باشه:46:نقل قول:
فضاي منزل هم مثل ما شرايط خودشو داره و نميشه براي اكوستيك كاري كرد.
خيلي عالي بود:12:
اقای رایان قصد جسارت ندارم ولی میخواب بدونم به خاطر شرایت خونه سوراند هارو این جوری زدی یا استانداردش این مدلیه ؟نقل قول:
خواهش می کنم.با توجه به شرایط خونه.اگر دقت کنی می بینی که پشت سالن آشپزخونست.منم دیگه سوراندهارو تو آشپزخونه که نمی تونستم بزنم:13:نقل قول:
اگر سوراندها کمی در پشت و در زاویه 45 درجه قرار بگیره مطمئنا میدان صدا بهتر میشه ولی خوشبختانه آمپلی فایر برای این مدل چینش هم تنظیمات خاص خودش رو داره و تا حدودی جلوی از بین رفتن میدان صدا رو می گیره.
خدمت دوستم رایان عرض کنم که من آمپ 606 اونکیو داشتم و الان 921 دارم و همون طور که فرمودی الان راضی ترمنقل قول:
راستی با دیدن سیستمت خیلی حال کردم صدای بلندگوی فوکال سیب رو شنیدم خیلی عالیه بهت تبریک میگم راستی آمپت چه مدلیه؟ در مورد نحوه قرار گیریش به نظرم خوبه ولی چند تا نکته به ذهنم رسید گفتم مطرح کنم یکی اینکه اسپیکرهای FL و FR فاصله کمی با هم دارن دوم دقیقاً نفهمیدم ولی به نظر می رسه اسپیکرهای Rear با هم زاویه 90 درجه دارن که بهتره در یه جهت باشن و از اون بهتر اینه که به سمت محل قرار گیری خودت باشن.
در مورد ساب هم به نظرم سمت چپ تلویزیون بذاری بهتره چون گوشه دیوار طنین ایجاد می شه که می تونه زیاد جالب نباشه.
البته همه این هایی که جسارت کردم و گفتم نظر شخصیمه و مسلماً خودت استاد تری و با سعی و خطا می تونی بهترین حالت رو پیدا کنی.
راستی اون چیه سمت چپ توی میز تلویزیون احتمالاً HTPC باید باشه؟
دوست عزیز آخه کسی نیست که صدای هم مدل هایی که نام بردی شنیده باشه.نقل قول:
جامو رو من شنیدم تو قیمت خودش عالی
یاماها 115 نه دیدم و نه شنیدم.مدل 215 یاماها شنیدم عالی بود و البته مدل 315 که قیمت بالاتری داره ولی مثل هیولا بودش.
مدل chorus 700 فوکال رو شنیدم.صداش خوب بود ولی با توجه به قیمت بسیار بالاش به من لذت نداد.کلا ساب فوکال با بلندگوی فوکال خوبه و بدون کل مجموعه انتخاب های بهتری هم هست.
مرسی . به نظر شما باند های جلو هم باید توی زاویه باشه و مرکز همه ی بهند ها جایی که میشینیم باشه . پرسیدم که کاملا خیالم راحت بشه .نقل قول:
رایان یه سوال دیگه هم داشتم
به نظر می رسه ر سیور Iclass داری می خواستم بدونم تو هم مشکل من رو داری
به نظرم این ----- توی نمایش رنگ مشکی مشکل داره و اصلاً نمی تونه رنگ مشکی رو نشون بده و یه جورایی مشکی هاش خاکستریه البته می دونم نباید زیاد انتظار داشته باشم ولی جداً خیلی افتضاحه
سلام پژمان جان.خیلی حلال زاده ای.ممنون از لطفت.نقل قول:
آمپم مدل 1912 دنون.
بلندگوهای rear دقیقا مقابل هم هستند و من هم میشینم وسطشون.
ساب هم شاید باورت نشه ولی یه هفته این ساب ووفر زیر بقل من بود و از اینور به اونور از اونور به اینور دیگه آخرش با توجه به غرغر های بسیار زیاد عیال بعد از یه هفته به این نتیجه رسیدم که اون سمت صدای بهتری می گیرم.
در مورد بلندگوهای front منم نظرم اینه که باید فاصله بیشتر باشه.اینکار رو کردم ولی با توجه به محل قرار گیری بلندگوهای rear و آکوستیک بد منزل احساس می کردم میدان صدا از بین می رفت.خیلی با تنظیمات آمپ ور رفتم ولی نشد که نشد.احساس می کردم صدا از جلو به عقب کشدار میاد.اینجوری احساس می کنم صدا نزدیک تر بهم حرکت می کنه.الان فاصلشون 160 سانت هست.
اونم آره HTPC هست:46:
ممنون از نظراتت.
نه من مشکلی ندارم با رنگ مشکی فقط خیلی تصویر پر از نویزی داره که فکر کنم همه رسیورها اینجوری باشن.خیلی بی کیفیت ساخته میشن.نقل قول:
من هم از اینا دارم خیلی نویز داره نمیدونم چرا اینقدر این مدلش بدرد نخوره !نقل قول:
شرمنده که اینجا سوالم رو می پرسم.
من ایکس ویژن 232 رو خریدم بعد از چند روز ، الان که خاموش / روشن میشه ترتیب کلیه کانال ها بهم می ریزه.
شنیدم با آپدیت حل میشه.
آپدیت اش رو از کجا می تونم گیر بیارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
شما اگه یک بار از منو , جستجو اتوماتیک کانال ها رو بگذارید 2 باره انجام بشه درست میشه این مشکل معمولا از گیرنده ها نیست همه همینطور هستندنقل قول:
واسه آپدیت هم باید بری سایت مادیران , قسمت خدمات و پشتیبانی
هنوز برای 232 آپدیتی نیامدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در منو قسمتی به نام مرتب سازی کانالهاست. آن را تغییر بده ببین مشکلت حل میشه یا نه
سلام ميخواستم از دوستان يك راهنمائي بگيرم
من يك تلويزيون LG مدل LV25100 دارم كه متاسفانه خروجي صدا آنالوگ نداره و فقط خروجي اپتيكال صدا داره . حالا يك سينماي خانگي بدون پلير دارم كه فقط ورودي 5 : 1 و ورودي AUX داره و الان گير كردم چطوري صداي تلويزيون را به باندها وصل كنم . يك پلير 3360 فيليپس هم دارم كه HDMI هم فكر كنم داره . حالا راهي وجود داره كه صداي تلويزيون رو به اين باندها وصل كرد . رابط يا تبديلي داريم كابل اپتيكال را به خروجي آنالوگ بده؟
من شنيدم اگر يك پلير بگيرم كه ورودي اپتيكال صدا داشته باشه با فيبر به تلويزيون وصلش كنم و از خروجي آنالوگش به هام تيوتر باندها به سوكت AUX وصل كنم مشكلم حل ميشه اما مشكل اينجاست من هرچي پلير پيدا ميكنم همشون Output Optical Audio هستند نه INput
ممنون ميشم كسي راهنماي كنه
با عرض سلام خدمت دوستان گرامیدر جواب یکی از دوستان اشاره به کیت کردید که امکان تبدیل باندهای با امکان اتصال با سیم را به بیسیم مهیا میکنداین برد آیا امکان استفاده در هر سیستمی را دارد و عملکردش چگونه است مثل مدلهای قدیمی میباشد که گیرنده وفرستنده باید همدیگر را رصد کند ویا عملکرد آن مثل مدلهای جدید سینماخانگی جدید با سیستم وایرلس میباشد .وآیا کیفیت صدا را پایین میاورند یا خیر.در نهایت در صورت مثبت بودن تمام آیتمها بهترین مدل آن چیست ودر صورت امکان حدود قیمت آن
در مورد ----- I classخدمت اساتید گرامی عرض کنم با عرض پوزش بدترین وبی کیفیت ترین ----- معمول است تا حال ساخته شده
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
کسی لطفش شامل حال ما نمیشه؟؟
بله زاویه همه بلندگوها بر می گرده به فاصله نشستن شما با اونها و ... معمولا تو دفترچه آمپ به خوبی توضیح میده.نقل قول:
سلام.نقل قول:
یکی از دوستان زحمت کشیدن پاسخ داده بودن که.
ببینید تصاویر دیجیتال نمیشه گرفت.
FM و AM دو موج رادیو هستند و هر کدوم برای فرکانس جدا هستند.AV هم به آمپ های سینما خانگی گقته میشه که هم برای موزیک هست و هم فیلم.
از سابتون عکس بذارید ببینیم تو چه فاصله ای هست.معمولا تو خود دفترچه ساب ووفرها هم ذکر میشه که باید 50 سانت از تی وی فاصله داشته باشند ولی من تا حالا ندیدم کسی جایی شکایت کنه که ساب ووفر رو تی وی های جدید تاثیر منفی گذاشته.
این امکان برای سیستم هایی هست که سیستم وایرلس رو پشتیبانی می کنند و اگر پشتیبانی نکنند راهی نیست.نقل قول:
یه همچین رابطی هست.نقل قول:
منتها اینکه اینجا هم پیدا بشه یا نه نمی دونم چون دنبالش نبودم.
با اجازه اقای رایاننقل قول:
نه رفیق نمیتونی دیجیتال بگیری .
رادیو هستن ایشون اگه نزنی وقتی روی tuner بری( همون رادیو ) این شکلی میشی :44: چون صدایی نمیاد .
راجب این دقیق نمیدونم ولی عموی من از همین ساب داره وکنار tv با فاصله حدودا 50 سانتی گذاشته الان یه 6-7 ماهی هست داره و تاحالا مشکلی نداشته . البته ایشون با صدای کم موزیک گوش میده ولی توی صدای زیاد نمیدونم چه تاثیری داشته باشه .
موفق باشید .
?????????????????????????????????نقل قول:
رفیق این برای من هم سوال بود و پرسیدم و اقای رایان گفت نسبت به شرایت خونه باید تست کنی تا به بهترین حالت برسی .نقل قول:
CROSSOVER یعنی چه فرکانسی وارد ساب بشه یعنی اگه شما 100 هرتز رو تعین کنید ساب شما فرکانسهای کمتر از 100 هرتز رو پخش میکنه .
BYPASS برای وقتی هست که شما فرکانس CROSSOVER رو از روی امپلی فایرتون تنظیم میکنید و مثلا خروجی LFE رو 120 هرتز قرار میدید دستگاه تمام فرکانس های کمتر از 120 رو به ساب میفرسته در این حالت لزومی نداره ساب خودش ورودی رو چک کنه و کاری روش انجام بده و سیگنال رو مستقیم به تقویت کننده ساب میفرسته .
PHASE در ساب به این معنی هستش که صدای بم اسپیکر ها هماهنگ با صدای ساب باشه به عبارتی وقتی ساب داره هوا رو به سمت بیرون میده بقیه بلندگو ها هم در همین فاز باشن یا به قولی باس کش دار و گیج نباشه . باید درجه های مختلف رو با یک تست بیس چک کنید تا بتونید دستی تنظیمش کنید .
تنظیم اتوما تیک سیستم ها ی پایونیر و یاماها خودشون تنظیم نبودن فاز رو گزارش میدن . وقتی با میکروفون خودش تنظیم میکنید اگه ساب هاتون خارج از فاز باشن اخطار میده .
من با دوستمون موافقم باید تست کنید تا متوجه بشید ولی باید اصول اولیه ساده رو بدونید .
سلامت باشید
با سلام . یه سینمای خانگی خوب با بودجه300-350 معرفی کنید
این توی این قیمت خوبه :نقل قول:
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد با این مشخصات و با این قیمت آیا از لحاظ کیفی قابل رقابت با مدلهای مطرح دیگه هست؟ Denay ----T STB427HD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
Denay ----T STB427HDچطوره؟
دوستان میشه در باره اصطلاح hi fi و mini hifi یه توضیح مختصر بدین ؟
با هاش کار کردم گیرنده بدی نیست اینکه میگن سرعت تعویض کاتال هاش خیلی سریع، نه اینطوری نیست معمولی و مثل بقیه گیرنده هاست ، ولی به نطر من شما که داری هزینه میکنی یه جنسی بخر که خدماتش هم خوب باشه. ایکس ویژن مدل 343 گیرنده خوبیه و گارانتی مادیران هم هست. البته دنای هم گارانتی داره ولی شرکتیه !!!نقل قول:
hifi مخفف کلمهنقل قول:High fidelity هست که به معنی وفاداری زیاد به سورس اصلی هستش.یعنی یه سیستم hifi بستگی به تواناییش خصوصیات سیگنال اصلی رو حفظ می کنه.:20:
مینی های فای هم یعنی نصف تعریف بالا:31:
HITBOY گرامی ،نقل قول:
من خودم گیرنده دیجیتال دنای دارم و واقعا به دلیل مشکلاتش کلافه ام کرده ، شما خودت میتونی تو همین پی سی ورد یه سرچ کنی ( بزن مشکل گیرنده دنای ) ببین چندتا پست برات میاره . تو اون فاصله زمانی به دلیل آشنا نبودنم با X.VISION رفتم دنای خریدم . که با همون هزینه میتونستم یکی از مدل های X.vision رو بخرم.
سلام.
سینمای خانگی سونی تو رنج قیمت 600 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید؟ چه امکاناتی داره ؟ ورودی خروجی ها ؟ چه فرمت های رو ساپورت میکنه ؟ هر سینمای خانگی یک عدد ساب ووفر داره اگر بخواین 2تا ساب ووفر داشته باشه امکانش هست؟
ممنون
من خودم سه ماهی هست گیرنده Lumexy LE-1009 دارم کلا ازش راضیم. امکاناتش خیلی خوبه گیرنده اش توی تهران با آنتن رومیزی هم جواب داده. اما مشکلی که داره و تو تاپیکشم گفتم صداشه.
صدا نسبت به تلویزیون معمولی (آنالوگ بدون گیرنده دیجیتال) یه مقدار فرق داره و کیفیتش پایینتره و به نظرم تا حدی بمه ولی نه خیلی. البته من با کابل معمولی امتحان کردم نه HDMI.
می خواستم بدونم دوستان می تونن یه مقایسه ای بکنن صدای گیرندشونو با صدای تلویزیون معمولی و نتیجه رو بگن؟ (اگه هر دو روی یک کانال باشن تفاوت کاملا معلومه)
ممنون :)
رفیق توی این قیمت فکر کنم dav-sz1000w سونی خوب باشه . اکثر فورمت های صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه . ورودی خروجی بستگی به کاری که میخوایی انجاب بدی داره ولی تعدادش خیلی کمه . فک نمیکنم بتونی ساب رو اضافه کنی چون از نزدیک این سیستم رو ندیدم ولی شاید هم بتونی .نقل قول:
سلام دوستان بلاخره ما هم مجبور شدیم به اجبار به خاطر جمع آوری ماهواره و جریمه 800 تومانی جز خریداران گیرنده دیجیتال بشیم.
من سه مدل انتخاب کردم اگه ممکن هست دوستان نظر خودشون رو بگن.
سلام دوستان
اينم از سيستم من
البته فعلاً همينجوری سر پا کردم و به مرور جای بلندگو ها رو ست ميکنم
آی کلاس که یه مدل تقلبی است و ارتباطی با گیرنده ستلایت ندارهنقل قول:
فراسو هم به خوبی اکس ویژن نیست! از بین سه شما اکس ویژن بهترین است.
فقط یک نکته و آن این که برای تماشای فیلم از روی فلش، تمامی فرمت های صوتی پشتیبانی نمی شه و بایستی تبدیل کرد.